КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
За Шпунци нашето смело и борбено момиче Praynig Praynig

Привет !
Туканка съм- четяща редовно и пишеща нередовно Grinning
Край мен нищо интересно.Пенсионерска идилия Crazy
Вчера и днес съм готвачка , че и сладкарка.А как да напиша  като съм месила и разни теста за баници и хлябове - хлебарка лии  Joy Joy Joy
Преди време си купихме телешко месо от наш познат,който отглежда такива животни.
Не ми е по вкуса ,но нали е полезноо ( Павел и щерките) - приготвям го.Извадих от забвение тенджерата под налягане и приготвям ли приготвям.Вкусно е ,ама аз не го ям GrinningГотвих ориз със спанак, бобец ,супа, пържих риба - сом  уловен от малкия зет ,тиквеник - уж голямата щерка ,но аз до нея , един сладкиш - малката щерка - аз пак до нея , баница и т.н.
Разпратих останалото в кутии и тенджерки,прехвърлих ,каквото остана за нас  в по-малки съдинки ,другите са измити вече и прибрани по места.
И седнах.
Прането ми остана неприбрано- забравих го.Вече е студено и не мога да разбера кое е сухо,кое до някъде.
утре като напече слънчо - тогава. И при нас студено - ще повторя Танчето.Добре,че  слънцето напича.
Днес термометърът не показа повече от 0 ,но на нас ни се струваще топло LaughingСлед минус 11 сутринта.

Борянче - лоша работа без вода.То ще се размрази ,но ще ти е зор.
По-бързо да се стопля.В момента слушам Емо Чолаков. Ще се стопли Grinning

ММ е гладен вече.Ставам.
До по-късно.

# 106
  • София
   Имах някакво предчувствие за Шпунц в четвъртък и тогава и писах на лични,но не ми отговори.Сега съм много спокойна.Мисля,че всичко е добре, не спирам да се моля за нея.Вярвам,че и този път тя ще победи болестта.
   Цял ден гледам на живо различни части от света посредством уеб камери.Така и аз мога да достигна на места,на които едва ли ще стъпя някога. Ако имате желание-заповядайте с мен!.Горе в ляво има бутон за избор на държава.

https://www.skylinewebcams.com/webcam/italia.html

Гледах колко бързо изчистиха снега по пътищата в Америка."Точно" като тука....
    Борянче,съчувствам ти.Миналата зима бях на твоя хал с водата.Как ли не се мъчих да я размразя и не успях.След един месец се позатопли времето и проблема беше решен по естествен начин.Ще има затопляне към сряда,дано се размрази.Без вода не се живее.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 20:28 от Яжка

# 107
Няма като друг път по кранчето шушулки ,в тоалетната не е замръзнала водата ,та може да  е авария  ,не съм се обаждала на съседи да питам имат ли вода.Щото да не си изгубя надеждата,че е другаде проблемът.Има сняг  и ще топя,къде ще ида.То  в снега  тоя  студ е трудно и авария  да оправят ако е такава.Ще се разбере.Палих ,пусках електрическа печка в банята да предотвратя това,е  не стана.Трябваше да сляза там да живея ,ама няма всичко ,гардеробче ,малък хладилник ,маса...Ще  пренесем вещите ,ще ходя  чат пата докато свикна ,ми и  трудно се свиква на ново място...Знам че съм виновна ,ама ми писна все сама да се справям ,искам да хвана  и друг ,то малкото ,други няма.Докато си намери и той  ...Ако бяха сложили плочките по щях да се примъкна натам.

# 108
Боряна,  аз пък обожавам промените. Когато отидохме в новата ни къщичка бях много щастлива.  Минали са само  2,5 години и аз обмислям някои промени, а и планирам ремонт в  сутерена на  голямата къща, нищо че  вече не е моя. Синовете нямат никакво желание да  правят нещо там, а са 5 помещения, които служат само за ненужен багаж. Пък откакто видях в какво бижу са превърнати  избени помещения  у едни мои познати, направо ме обхвана страшно желание. Лошото е, че нямам пари за такова нещо!!!

# 109
Последното изречение  казва всичко.
Много са нещата дето ме възпират. Събирам се на едно място,но всичко трябва да е там,за да не паля и търча другаде. Сега не е  всичко оправено къде ще бъде. И в студа не ми се  мести а  до студа чаках всички неща да станат.Не  съм планирала за тази зима да съм там поради парите. Взехме рентата октомври и  ....и  тя е на сина ,не моя.
Друго беше КАГ като си работех и  се разпореждах .Пълна промяна стана,не че  се оплаквам ,не съм си лягала гладна и това е важното.Но  е друг живот.

# 110
Че не съм от редовнопишещите, не съм, ама сега се олях Embarassed Но имам извинение -  във вторник се скапа  рутера и чаках синът ми да купи нов и да дойде да го инсталира.  
Погостуваха няколко часа със снахата, изпратих ги за София, поразчистих, сготвих на ММ, изпратих го на работа нощна смяна и докато чакам голямата щерка да ми доведе Емко, че ще спи у нас, се топнах у блатото Hug
Ще карам по ред  от там, където съм спряла последния път - в един прозорец чета, в друг - пиша в отговори. Иначе  си забравям мислите. hahaha

Айша, честит рожден ден!

Честит имен ден на Андон на Джили, щерката на Кремче и националния празник за Хули!

Фло, още мнооого форумски годишнини да честваш!

Янче, честит рожден ден на брат ти!

Честит Атанасов ден на Яжкинното Насе , Наско на Луси , Наско на Янчето

Яжка, за упорита и продължителна кихавица моята баба имаше много драстична, но успешна рецепта - слагаше си по няколко капки ракия в носа. Не съм пробвала, но на нея ѝ помагаше.

Хули, бог да прости сват ти!

Арита, честит рожден ден на майчето ти!

Римарче, много готини палета! Таткото сигурно е много горд с наследниците си!

Фло, благодаря, че ни водиш на пътешествия! Нищо, че са виртуални. Много хубаво си прекарвам, особено като знам, че съм с приятелки!

За бабин ден ви поздравявам всички, бабички добрички Hug

Със закъснение, но с цялото си сърце и много позитивна енергия стискам палци за Шпунци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Лека и спокойна нощ Hug

# 111
ОСТАРЯВАМЕ БАВНО,НЕУСЕТНО  ПОЧТИ......
ИЗМИНА ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ОТ МОЯТ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ...
БЛАГОДАРЯ НА БОГ ,ЧЕ СЪМ ЖИВА И ЗДРАВА,ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ ЩАСТЛИВА И СЪМ СРЕД ВАС!
БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ ИМАМ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО-СЪПРУГ , ДЕЦА , ЗЕТ И ВНУЦИ ,КОИТО БЕЗКРАЙНО ОБИЧАМ !
БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ  ИМАМ  ПРЕКРАСНИ ПРИЯТЕЛИ !

А СЕГА Е РЕДНО ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ .

Рожденният ми ден си го отпразнувахме с децата снощи и днес  . Наско си дойде от София  ,та се събрахме всички. Много ни беше хубаво и приятно всички заедно . Липсваше ни зетко ,но служба какво да се прави.
Като гледам какво време в Щатите , в Ню Йорк , благодаря на Бог ,че Наско се прибра   от  в четвъртък при хубаво време по живо по здраво .

За Шпунци  постоянно си се моля . Ще успее ,ще се пребори ,тя е силна и борбена ! newsm10

Борянка , лошо с тези замръзнали тръби , но нямаш избор ,ще чакаш. дано по бързо да мине проблема.

Приятна и по топла седмица момичета ! Hug Hug Hug Hug love001 love001 love001

# 112
Роси, честит рожден ден! newsm51
Желая ти много, много здраве и дълголетие,
за да се радваш на обичта и уважението
на прекрасното ти семейство!
За твое здраве, НАЗДРАВЕ!  cheers

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 113
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Роси , честит рожден ден!
Нека всеки нов ден бъде изпълнен с още повече щастие , любов и благоденствие!
Жива и здрава и обичана!  Heart Eyes

Шпунц и аз я мисля често.
Обичам те , Шпунци!  Hug  Heart Eyes Hug  Heart Eyes Hug
Знам , че всичко ще е добре.  Praynig Praynig Praynig

# 114
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

# 115
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен! Ами като сте започнали да честитите, карайте наред hahaha ДНЕС И НАШЕТО МОМЧЕ КРИСКО ПОРАСТВА С ЕДНА ГОДИНА! СТАВА НА 11! ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ! ВСЕ ТАКЪВ УМНИК,ТАЛАНТЛИВ ТАНЦЬОР И ФУТБОЛИСТ! ДА Е КЪСМЕТЛИЯ, А НАЙ-ХУБАВИТЕ И ДОБРИ МОМИЧЕНЦА ДА СЕ ВЪРТЯТ ВСЕ ТАКА ОКОЛО НЕГО! ДА Е ГОРДОСТ НА ВСИЧКИ БЛИЗКИ!

ЛУСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА!

# 116
  • София
Луси,Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и късметлийка!  newsm51 party023

Янче, Честит рожден ден на Криско! Да е здрав, отличен ученик и да стане известен футболист! newsm59 bigdance2

# 117
Добро утро и спорна седмица!
Честит рожден ден, СКЪПА ЛУСИ!
Да си жива,
да си здрава,
да си обичана,
да си щастлива
и много,много късметлива!
От любими хора винаги да бъдеш обградена
и със топлата им обич възнаградена!

Честит рожден ден на Криско!Да е здрав и много упорит и да се сбъднат мечтите му!
Шпунци е борец!За теб Шпунц Hug Praynig Praynig Praynig Hug Hug

# 118
ДОБРО УТРО , МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ !

Добре дошъл, понеделник. Нова седмица с нов ден.
Спокоен и усмихнат ден на всички!
Да ви върви на усмивки цял ден! Не носете в сърцата си негативни чувства, а живейте щастливо!

Днес и аз празнувам годишнина – 1 годинка откакто съм с вас. БЛАГОДАРЯ за всичко...!
Вие сте ми като капка нежност в сивото ми ежедневие

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiz1-vMrcTKAhWFkA8KHdVnBsIQtwIIHTAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D46PvJNMY8Uw&usg=AFQjCNHNODQAaF7th8atw4zSosakHDcq5g&sig2=yfxl1tYPzsXlXW3vDnXJsg&bvm=bv.112454388,d.bGQ

Е , как няма да съм щастлива – вижте какъв празник и купон е И днес в темата :

Мила Луси, честит рожден ден ! Много здраве , късмет , бладоденствие и благополучие ти пожелавам от сърце! Да отдаваш все така любов и топлина на всички около теб !

Янче, да е честит , здрав, щастлив , късметлия, с много благополучие , успешен във всичко  любимия внук Криско

# 119
Да са живи и здрави днешните рожденици!
Луси, да си все така енергична и заобиколена от любов с близките хора!  bouquet
А Криско да сбъдва мечтите си и да радва всички с успехи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт