КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 526
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Люси, честит рожден ден! Бъди здрава , винаги  и все така позитивна, енергична и нека усмивката ти никога не изчезва от лицето ти!

На Криско желая хубаво детство/ юношество с много успехи във всичко, което го интересува!

По повод студа.  Mr. Green при нас това са главните теми. Току що видях надпис по телевизията че днес ще е" кучешки студ".
Развесели ме и по този повод си копнах нещо от фейса Simple Smile

+20°C - Гърците си обличат пуловерите (ако ги намерят).

+15°C - В Хавай си включват отоплението (ако го имат).

+10°C - Американците започват да треперят, руснаците сеят царевица.

+5°C - Можете да видите дъха си. Италианските коли спират да палят. Норвежците се къпят на открито. Руснаците си отварят прозорците.

0°C - Водата замръзва в Америка, но едва започва да се сгъстява в Русия.

-5°C - Френските коли спират да палят.

-10°C - Започвате да планирате пътуване до Австралия.

-15°C - Котката ви настоява да спи във вашето легло. Норвежците си обличат пуловерите.

-18°C - В Ню Йорк засилват отоплението на максимум. Руснаците излизат за последен пикник за сезона.

-20°C - Американските коли спират да палят. В Аляска започват да носят ризи с дълги ръкави.

-25°C - Немските коли спират да палят. Повечето хавайци са мъртви.

-30°C - Политиците започват да говорят за бездомните. Котката ви вече иска да спи в пижамата ви.

-35°C - Твърде студено е за мислене. Японските коли спират да палят.

-40°C - Планирате да си вземете двуседмична гореща вана. Шведските коли спират да палят.

-42°C - Трафикът в Европа замира. Руснаците ядат сладолед.

-45°C - Политиците започват да правят нещо даже и за бездомните.

-50°C - Клепачите ви залепват, щом мигнете. В Аляска хората си затварят прозорците на баните.

-60°C - Полярните мечки започват да мигрират на юг.

-70°C - Адът замръзва.

-73°C - Финландските специални служби евакуират Дядо Коледа от Лапландия. Руснаците си слагат кожените шапки.

-80°C - Адвокатите си прибират ръцете в собствените джобове.

-114°C - Етиловият алкохол замръзва. Руснаците не са много щастливи.

-273°C - Абсолютната нула. Атомите спират да се движат. Руснаците обуват ботуши.

-295°C - 90% от планетата е мъртва. Руският футболен отбор става световен шампион.

Студ си, при тази огромна влажност на въздуга 10 гр се чувстват като 5 . Нашият малкия въпреки всичко категорично отказа да сложи яке.Иначе е и "празник на дърветата" Нагъват се днес на поразия сушени плодове, а в едно предаванията земеделци бяха надоснесли тоно ве плодове , едни от други по вкусни и представиха също сладък лимон и банана със вкус на ябълка. Е това трябва да се опита на всяка цена.Докато преди години унищожавах с килограми ябълки на ден, днес "кастаниетите" са склонни да приемат безпрепяствено главно банани newsm45 Тая нова комбинация ще ми е тамън newsm10
Лек и приятен ден мили девойки!

# 121
Луси,честит рожден ден!Здраве,късмет,много щастливи години с деца,внуци и приятели!Бъди все така жизнена и усмихната,лъчезарна и обичана!

Яне,честит рожден ден на Криско! Да е здрав,успешен и много щастлив!

Фло,амарилисът не цъфти ,ако цялата луковица е покрита със земя!Трябва поне 1/3 от луковицата да е над почвата.Пресади луковиците и напролет амарилисът ще цъфне!
                 Лек ден и .....се приготвям за тръстиката!

# 122
  • София

Добър ви ден, момичета!

Празник сред празник е днес у дома.  Heart Eyes

Луска честит рожден ден! Бъди здрава, още дълги години празнувай рождения си ден с любимите ти хора!  Heart Eyes

Янче, да ти е жив и здрав юнака Краско! Голям мъж да стане, да се заеме с това, което иска и да ви радва!

Ихичка, и на теб, честита ти годишнина.

Да, спомням си миналата година на този ден празнувахме Бабинден у Флото, поздравихме Луси и за първи път видяхме Иха. Тя беше най-голямата изненада! Приятно вспомнить.

За милата ни Шпунц не съм спирала да мисля, продължавам да й пращам позитивната си енергия!  Hug Hug Hug

Със здраве!

# 123
Честито на Луси и Криско,какт ои  добре дошла годинка на Иха.
Здрави да сте ,щастливи да сте,изпълнени с добро и  усмихнато Аз.
Хубава къщичка си имаме и топла,да не спира топлината и  да има винаги кой  да добавя ,приемствености  топлина .

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 13:10 от Бор_яна

# 124
  • София
Ей, празник след празник! Така да бъде!

ЛУСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И УСМИХНАТА. ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО СИ ГО ИМАШ... НАЗДРАВЕ С ЧУДЕСНАТА ДЮЛЕВИЦА НА МИТКО!

Казват, че като му знаеш на някой кътните зъби, значи всичко знаеш за него? Луси, я разгадай тази тайна. Защо ЕГН-то друго казва? hahaha Joy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА КРИСКО - ГОЛЯМАТА ГОРДОСТ И НАДЕЖДА НА БАБА ЯНКА. МЛАДЕЖО, ДА ПОРАСТЕШ ЖИВ И ЗДРАВ, ИСТИНСКИ МЪЖ И БЪЛГАРИН. МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ, СТИГА МНОГО СИЛНО ДА ГИ ЖЕЛАЕШ И ДА СЕ ТРУДИШ ЗА СБЪДВАНЕТО ИМ.

МИЛА ИХА, ЧЕСТИТА ТИ ПЪРВА ГОДИНКА В СТРОЙНИТЕ РЕДИЦИ НА КГБ-ТО. НЕ ЗНАМ КОЙ НА КОГО ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИ, НО АЗ СЕ РАДВАМ, ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ, ЧЕ СИ МИ ДРУГАРЧЕ. БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА-ТИ, ВЕЧНО ТЪРСЕЩА И ОТКРИВАЩА РАДОСТИТЕ НА ЖИВОТА!

Момичета, вместо китки, получавате прегръдки. Hug Hug Hug
Отивам да сервирам обяда, че имаме майстор - боядисва детската стая. ММ не е свикнал така, но добре, че все пак ме послуша и не се захвана той.
Хубав ден wavey

# 125
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит рожден ден на Криско!
Да е много здрав , щастлив и да сбъдва мечтите си!
Хубав празник!

Иха , честита годинка в КГБ-то!

# 126
ЧРД, Роска! Бъди благословена!!!

ЧРД на Криско! Да расте здрав, щастлив, успешен !!!

Честита годинка, Иха! За мен е голям удоволствие и радост, че си в нашите редици !!!

# 127
Иха Hugчестита ти годинка сред нас!

При нас е голям студ .Идвам на рабата вратата замръзнала не мога да вляза,с мощен шут се отвори ,климатика не го изключвам и пак е 16 градуса .Сетих се че имам гориво Сипах си хем да кажа наздраве на Луси хем за енергия.
Скрит текст:

# 128
Добре сте с енергията ,аз си купих вода за пиене и си топя сняг за миене.Вода само аз нямам  и е  някъде  преди чешмите замръзнала ,хубавото е ,че идва топло.Мих си косата  и други  работи, дано събера за цяло  къпане.Не ми е за пръв път и ще се справя,но си трябваше да сляза там и  паля,поне седмица в студа.То  и това не е сигурно,замръзването е  не знам къде.Тъкмо да си имам задачи.Че иначе ще скучая.

# 129
Честит рожден ден на Криско!  newsm51
Янушка, да ти е жив и здрав красавеца-рожденник,
да е ученолюбив, да е все така талантлив,
да стане известен футболист и да играе
на най-големите стадиони в света!
Наздраве за момчето на баба!  cheers

football football football football football football football football football

Иха, честита ти годинка при нас в темата!  Heart Eyes Hug
Да си все така редовна и интересна! 
thumbsup

Приятна вечер, девойки!  Hug Hug Hug

# 130
  • София
    Луси,честит рожден ден! От сърце ти пожелавам да си все така млада и хубава,весела и позитивна !  Нека се сбъдват мечтите ти!

Честит 11-ти рожден ден на Криско! Да е здрав и силен,да е отличен ученик и футболист!

Иха,честита ти годинка в нашата тема! Да сме винаги весели и щастливи тук! За теб и всички момичета е този поздрав:

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/FhpsTW-xNn0?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 19:13 от Яжка

# 131
Луси, честит рожден ден,да си жива и здрава, да имаш много поводи за усмивки и радост, нека все така ти е уютно и щастливо с най-близките ти! И с нас Hug!
На Криско,порасналия внук на Янчето, много здраве и късмет,  да бъде все така упорит и сбъдва мечтите си, винаги и във всичко пръв да бъде!
 Янче, гушни го и от мен!
Честита първа годинка на Iha в темата Hug!
Бор_янче, съчувствам ти. Дано по-скоро се затопли, че без вода е лошо, то да е само за пиене и готвене, ами за всичко трябва. Ако искаш, ще помагам с каквото мога.
Кари, разсмя ме с тълкуването на температурите  Joy! И празникът на дърветата е интересен, ще разровя да прочета повече за него, не бях чувала, че има такъв.
Танче, и при вас е студено, но като плевенската зима..."кучи студ". Какво направи с алергията?
Тану, благодаря за пожеланието към мама Heart Eyes! Емко изпълни ли те с щастие снощи?
Flo, подсети ме да полея амарилисите и да ги подготвя за събуждане. Бях забравила две саксии в мазата и на втората година ги извадих. Е, само листа развиха, но добре, че са живи, защото са ми още от баба.
Неспоменати момичета, гушкам ви и вас. Но ще публикувам, че да не пиша трети път.
До по-късно Hug!

# 132
Честит рожден ден, Луси!
Пожелания за здраве, щастие, късмет!
Наздраве и хубава вечер!

Честит рожден ден на Криско,  порасналото момче на баба Янче!
Да расте умен и късметлия, да сбъдва мечтите си и радва семейство и близки!

Ихичка, мила приятелко, ти внесе свежа нотка в бабешките ни редици. Една година мина толкова бързо.... вярвам, че много години ще бъдем заедно-и виртуално и реално.
Бъди жива и здрава!

# 133
  • София
Луси, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и все така да сте задружни цялото семейство!  bouquet
Янке, да ти е жив и здрав рожденника! Да успява във всичко и да го гледаме на световно първенство по футбол!  bouquet
Иха, честита ти първа година в темата! Радвам се, че се познаваме, чета всички интересни неща, написани от тебе.
Жабката, как сте след земетресението? То май е било доста далече от вас, дано не сте се стреснали.  Praynig
Кари, много вкусно звучи банана с ябълков вкус. Ябълките нещо ми дазнят стомаха, но банановата бих я опитала веднага. При нас едва ли ще ги доставят, нали тук внасят само 17то качество.
Борянка, не само ти си в замръзналото царство. От днес съм на работа след отпуската. И сутринта изненада ... дамските тоалетни в службата ми замръзнали. Става дума за 12 ет. сграда в Лозенец, с работещо парно и топла вода. Но в петък някоя дама оставила отворен прозорец в тоалетна. От там всички от горе, до долу замръзнали. Та сега всички се редим на опашка в мъжката 00. То на нашия етаж имаме 2 мъжленца за цвят, не е проблем.

# 134
Спокойно ,времето е такова.Едната  мивка духа ,значи има пробив ,утре пак ще запаля  и дано се оправи,не е дълбоко замръзнало.То  така става там при над -15,като отида да живея  и  паля всеки ден ще е друго.Докато свекървата беше не е замръзвало ,но плочките се бяха олющили от замръзване ,външна стена  е.Уж  казах да сложим всичко необходимо да пази,но нали съм жена и не разбирам.Не трябваше да казвам да мислите и мен.Щото няма какво друго.Ще се оправи всичко.

Общи условия

Активация на акаунт