КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 529
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Добра вечер, мили мои!

Моят внук от днес е на ски училище. Сутринта го изпратих в 8 ч., малко бяха пообъркали организарцията, та се ядосах, но една от госпожите ме поуспокои. Човекът се върна доволен, предоволен, а дано да е така да края на седмицата. Екипиран е от... до и зареден с Едене и пиене, което, разбира се, повечето се върна. Утре ще редуцирам.

Аз пък сутринта така се намръзнах, макар и да бях много добре облечена, но като седиш на едно място е така.

От вчера вечер  се отдадох на гледане на  един много интересен исторически руски филм в 9 серии. Очарова ме!  Предлагам ви го, ако ви интересува. Скоро щели да го пускат по БТВ.

http://vbox7.com/play:7b3d988591

Кари, много ми стана интересен този празник на дърветата. Направо ми хареса. Щом се ядат толкова много плодове, макар и сухи.  Joy

Лека нощ и наздраве за празнуващите!

# 136
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз го раздавах днес чистница , а следобеда уличница. Joy
Е сега се прибрах , като минах през Бг ресторанта , та му 'апнах едно тирамису за вечеря. Mr. Green
Айша , има няма два дена път от тук е , не се е усетило тук. В испанските групи във ФБ по разкази на нашенци разбирам , че е било голям ужас. Но , дано да е това само.  Peace

# 137
Миличка Роси, Бъди ни и занапред топлото и сияйно слънчице! Да ни зареждаш с енергията и с оптимизма си.
 Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny hbday baloni Gift

Миличък Криско, желая ти много приятели да имаш и да ти е леко в училище. Знаеш колко си падам по теб.
 nbirthday newsm67 Gift ura

# 138
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛУСИ! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО!
ЯНЧЕ, ЗА ТЕБ bouquet bouquet bouquet
ИХА, ЧЕСТИТА ГОДИНКА С НАС bouquet bouquet bouquet
Удоволствие е да си в нашите редици! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Шпунци е герой.Чакам да се обади.
Като нямам какво да кажа, реших да се покажа.Жива, здрава съм, какво още да искам.

# 139
Миличка Ихичка, честита ти годинка!
 newsm38 - Не е за вярване, струва ми се цяла вечност! Поздрави Иван за добрината и търпението.

Борянка, хубаво си се подредила. Ама все забравям колко бойна мадама си box. Надявам се - вече къпана  bath- да се топлиш в леглото. И аз се запътвам натам всеки момент.

# 140
Честит рожденден мила Роси! Бъди здрава ,бъди обичана ,бъди щастлива !

Яне -Честит да ви е Криско ! Да е здрав ,да е упорит ,за да сбъдва мечтите си !

Ихичка - да ти е честита и на тебе  годината в голямото ни семейство Hug
Радвам се ,че имам приятелка като тебе! Hug

Нещо нет-а ми се мотае и не мога да кача картинки. newsm78
Момичета - бях ви избрала красиви букети от кокичета  bouquet bouquet

# 141
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит рожден ден на милата ни дружка Роси!
Да си ни жива и здрава, мила Роска, да се радваш още дъъъълги години на прекрасното си семейство! Hug
 bouquet

Да е честит и Янчиният Криско! Да расте здрав,  силен и умен, голям да порасне!
 newsm59

Ихичка, значи мина една година! А имам чувството, че те познавам от много повече.
Радвам се, че дойде при нас и остана. Hug

Маринка, и моят ще ходи на ски-училище, ама в Добринище, ски-лагер. От сега съм го замислила.

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 11:32 от svetal4o27

# 142
  • София
Не зная какво сте писали, не четох.
Писна ми, от всичко ми писна, мисля че сигурно няма да мога да издържа.
И не ме питайте от какво. Просто исках да го кажа.
Едва ли тук трябваше да изкрещя, но първосигнално ми дойде.

# 143
# 144
 Мили приятелки - Танита, Жабка,Янка,Римар, Ивлин,Иха,ЕмиДаниел,Кари,Дидиа, Маринка,Боряна,Фло,,Мери,Яжка,Арита, Джили,Айша,Здравче,Фури,Гъбка , благодаря ви за топлите и мили пожелания !
 Ще ви пожелая всичката положителна енергия,която ми изпратихте да ви се върне !
Благодаря ви,че осмислихте деня ми и ме направихте специална на днешният ден !
Щастлива съм ,че ви имам !

Янче , честит рожден ден на Криско ! Да расте здрав ,щастлив , умен  и разумен ! Много късмет , успехи и верни приятели ! Hug newsm59 Tada

Ихичка Hugчестита ти годишнина при нас !Щастлива съм ,че те познавам и си моя приятелка !
Все едно ,че се познаваме от мнооого години !

Хули, Hug Hug Hug Hug

Лека и спокойна  нощ ! lovekiss

# 145
Хули, доказала си, че  си силна и несломима Peace И викай, крещи, ако така ще ти олекне поне малко Hug Hug Hug Hug Hug!

# 146
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утроооооо!
БЛАГОДАРЯ ВИ , МИЛИ МОМИЧЕТА, ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ КРИСКО! ДА СЕ ВРЪЩАТ СТОКРАТНО КЪМ ВАШИТЕ ВНУЦИ!
Да започнем деня с кафе:

Това е втората страст на Криско  за който не го е виждал :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206280612600248&se … ype=3&theater

# 147
Добро утро ! Пожелавам ви успешен ден !

Благодаря за поздравленията ви за годинката ми. И аз се чувствам сякаш е минала цяла вечност.

„Един предан приятел струва повече от десет роднини.”
Еврипид

„Приятел е този, който ти дава пълната свобода да бъдеш себе си.”
Джим Морисън

„Няма нищо по-добро от приятел, освен, ако не е приятел с шоколад.”
Линда Грейсън

„Не липсата на любов, а липсата на приятелство е това, което прави браковете на хората нещастни.”
Фрийдрих Ницше

„Разхвърляният дом е необходимост – той отделя истинските приятели от другите приятели. Истинските приятели идват, за да видят теб, не къщата ти.”
Дженифър Уилсън

Приятелко Фло , искренно ти съчувствам  Hugза боядисването по това време/ Но после ще ти завиждам за оправенвта къща Heart Eyes

Янче , пийвам си кафето и си подслаждам със слакишчето /тЕ така най-обичам Heart Eyes/

# 148
Прехластвам се от съвършенството на природата

# 149
  • София
Здрасти красавици.
ИХИЧКА, и аз се прехласвам от съвършенството на природата. Виж всяка една от нас - коя от коя по, по-най. Ма то съвършенство, ма то изящество, ма то финес, с три думи върха на сладоледа, или черешката на тортата. Всички, еле па я Wink
Как сте мацки?
Аз снощи рано се одрямах, а вие, сте се вихрили в пространството...

ЛУСИ, нищо не разясни, защо ЕГН-то ти друго казва( показва друга рождена дата newsm78) Ако искаш, можеш и да не отговаряш Simple Smile. Моятя майка беше родена на 2. януари, а дядо ѝ отишъл и заявил, чак на 13. януари, че се е родило дете, та по документи се водеше на 13. януари.

Радвам се да видя ФУРИЙКА, СВЕТЪЛЧО. Абе момичета, не мислите, че ми е мъчно за вас?

ЗДРАВКА МРАВКА и тя хвана пачето перо, та драсна някоя и друга дума, но и на емотикони съм съгласна, стига да заявява присъствие. Чу ли наборе?

АРИТКА, не мислиш ли да се разходиш до София? 100 пъти си казвах, че трябва да поздравя майчето ти и 100 пъти doh Да ти е жива и здрава, ядове да не ти създава. Колко е хубаво, че си я имаш все още...

БОРЯНА, ти и да не се оплакваш, пак си те мисля. Протече ли чешмата? Споко миличка. Едно време от Великден, та на Коледа са се къпали, па пак са оцеляли. Не знам при теб как е, но при мен капят капчуци, текат вадички по улицата... До кога ли ще е така?

ХУЛИ bg Изокай се като Боримечката, та да ти олекне... Понякога има нужда човек. От мен Hug

МАРИНКА, харесва ли му на моя човек ски училището? Нека да се поразходят по планината, да проветрят дробчетата, а то иначе все пред компютрите и таблетите дремят. Маринка, започнах да гледам този филм, струва ми се, че ще е интересен. Тенкю баба Hug

КАРИ, посмяхме се с ММ на твоя пост с минусовите Т hahaha Joy

Май много се отплеснах. Отивам да се мушна под завивките и да подремна.

Общи условия

Активация на акаунт