КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 530
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Капчукът чука,поне вода има бол някаква.И лесно добита.Явно от шахтата е замръзнало щом не ще още никъде да пробие и се успокоих ,не мога това да предотвратя ,завила съм с черги ама...и  капака не мога да вдигна,че се подул от влагата.Ще  чакаме на дъждовна вода,то кой  сам готви да мисля и  това.Деца и мъж нямам.Суха  храна бол.Чиниите доста ,ще мием после.
И да ви покажа 60-летнея  бабуля русская  что делает в миниюбке  на танци.

Е така ви искам ,а  добръ ви ден!
От скоро набарах руски сайт,то сайтове много в едно и  картинки неземни....току виж честитя рожден ден с домати ,и  то какви ,специални

или с това

# 151
  • София
Покрай руския сериал и аз се забих из руски сайтове. Тези мацета и на мен ми харесват много, Борянче. Рускините са огън жени!

И пак в тези сайтове прочетох новина, че Расторгуев, вокалът на Любе ,загинал в Алпите. Но, славо Богу оказа се пъртенка. И техните медии, особено електронните, като нашите. Илинашите като техните.

Като заговорихме за руски сайтове, руски мацки, групи, да ви съобщя една новина, достоверна е  Heart Eyes. На 7 април - концерт на хор "Турецкий" в зала 1 на НДК.  Информация от личната им преводачка. Какво ще кажете, а? Wink

# 152
Видях те че си го лайкнала и  си струва този хор ,но далеч ,далеч съм....пък и  не знам за чуването ,но колкото да ме натовари нека е това.

# 153
Аз вече се сдобих с билети за хор "Турецкий" ( фръц  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) / След като след доста душевна борба в себе си устисках на изкушението и отказах офертата ма ММ за концерт на Андре Рю на 12.03.2016г в Истанбул/ . Авансово си получих подаръка за РД /който тогава пък ще е минал/

# 154
И фръцка се намери ,браво на нейния  мъж.

# 155
  • София
МАРИНКА, за концерта ЗА, стига да съм тук. На 5. март в Арена Армеец, представление на Болшой Московский Цирк. Представлявам си колко грандиозно ще е. Ники много обича да ходи на цирк. Всяка година ходим на  Балкански. Мисля, да го водим на руския цирк.

БОРЯНЧЕ, като гледам с три корена домати ще изхраня домочадието, и консервпрома ще заредя, че и за износ ще останат hahaha Joy Joy Joy Прати семки от тия руски помидори. Абе друго нещо са си руснаците. На - 295 градуса, те веят националният флаг и припяват химна. Шампиони! МОЛОДЦЪЙ!!!

Току що бях навряна в ...е не там дето си помислихте, ама в миша дупка. Щерката се обади, гордо ѝ рапортувах, че детската стая е боядисана в бледо розово... Да, ама не. Трябвало да е в жълто или зелено. Такива са мебелите, дето ще докарат. Ама повярвайте ми, изобщо на ум не ми дойде за техния цвят. Такъв латекс ни остана от хола, такъв сложихме. И сега, чакам ММ да се събуди, че да му предам изискванията на младежта. Дали да сменяме цвета??? newsm78 Опитах се да се пошегувам, че така ще стане още по-веселичко, ама не мина... Ами сега?

ПП я виж ти, фръц. ИХА се уреди.  smile3501 А ние с гайдите?

# 156
Фло изхилих се на твоя гръб ,еди ще се зарадва как докато мисли,че всичко  е вършило,то всъщност почва.Ама да сте живи  здрави  като тези на снимката ,всички да са така ,весели и не им пука на колко са години.Явно не са малко.

# 157
  • София
 Joy Joy Joy

Фло, ще си вземем и  ние билети, споко, не бива да ги пропускаме. Борянче, хайде идвай и ти!

А за цирка защо  да  не заведа и аз Влади. Ще се договорим.  Wink

Чао, до скиф!

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 21:28 от marina_vladi

# 158
  • София
Решила съм да поканя Синьорина.
Слез от клона. Там е ветровито и несгодно. Я ела в темата. Какво да се хвалим и рекламираме? Ти отдавна ни познаваш. Колко му е само да се престрашиш и ставаш една от нас. Чакам те Hug

Приятно слушане.

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 18:33 от Flo 51

# 159
Луси, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива!
Да е жив и здрав Криско !
Извинявайте за закъснелия поздрав!

Имам колежка, която на 51 г. изглежда  и се облича като мадамата на стола с тефтера в ръка. Ама пък й отива. Никак не е смешна или изглеждаща евтино.

При нас снегът омекна и се топи. Кучият студ май свърши, но като гледам и 10-те кубика дърва, които купих ще свършат. Аз си мислех, че ще има и за догодина, ама надали.

# 160
Привет девойки Hug

И при нас капчуците капят ,ли капят.Поразледи се днес малко.Нищо ,че сутринта поваля снежец и пак бялна всичко.

Фло - съобщи ли новината на либето?
така и така сте на вълна боядисване колко му е да направите желания от децата цвят newsm78
У дома аз съм 'бояджията'  .Ако бях по-близо щях да ударя едно рамо  Grinning
Преди много години с хиляда уговорки ММ се съгласи да боядиса тавана на спалнята зелен - по моя идея.
Светло,тревисто зеленко. Ок. Когато се върна ,като видях какъв цвят имаше накапано по тениската му направооо- ужас- нещо отровно наситено синьо зелено.  Joy Ами такъв се получил бил цвета.В интерес на истената не беше толкова лошо и доста години си го гледахме такъв,докато не ми писна и го направих отново бял. Наложи се да го мина 5 пъти.
От тогава аз съм "майстора" Mr. Green

Ихичка - има защо да се фръцкаш Hug

Аз пък си купих рокля  Simple Smile
В събота бивш колега и наш приятел заедно със съпругата си  са решили да си поканят гости и отпразнуват пенсионирането си. Живи и здрави да сме - ще ги уважим.Та в тази връзка реших да си купя нещо новичко.
Ей тъй - за самочувствие Laughing

Гладна съм.Ставам да приготвям нещо за вечеря.
До после

# 161
Роси,честит рожден ден.Много здраве ти желая, радост и усмивки.
Янче,нека на Криско му се сбъдват пожеланията,които сте му нарекли!
......на мен ми "светна",че от неделя ме заболя бъбрекът.Едно време ми беше  леко паднал,щото бях 50кг мокра,пък сега ....вече се поохраних и кВо иска.
Маринка,филма ми се отвори на таблета и ще си го изгледам.
Фло,ние с гайдите ще свирим и надуваме по свирките на младежта.
Гъбче,честито ти рокля.
Кари,много празници има при вас...
Лека вечер, момичета!

# 162
  • София
Момичета, поздрави от ШПУНЦИ!!! Сравнително добре е, звучи бодро, даже се смее. Благодари на всички за общата молитва и изпратената положителна енергия. Попита за всяка една от вас, а аз с удоволствие ѝ разказвах. Здраво си поговорихме phoneuu phoneuu.
Хубава вечер!

# 163
Благодарим Фло за инфото.Нямаше да си ти иначе.Слава богу ,че е добре нашето момиче и  да е все по-добре.

# 164
Фло - благодаря ти за добрата новина Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт