Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Понеже получих и лични съобщения да го напиша и тук - не мога да споделя, защото не дават. Съжалявам ако съм раздразнила някого, исках да споделя, че си заслужават ишлеметата.
Някой може и да знае място, където пускат, знам, че има и такива "магазини"и да го сподели.

# 271
  • Пловдив
Положението с тези ишлемета е наистина "затегнато" така да се каже  Peace Трябва някой от семейството буквално да работи там и пак има вероятност да не може да се добре,понеже ги следят наистина строго  Peace А единични бройки по магазините си е чист късмет  Peace

# 272
Къде в момента има сергии със стари книги, има ли постоянен търговец на книги отпреди 1950 и мога да изчакам да ми събере?
Продавалник не е опция, каквото ми е било подходящо от там съм го взела.

Давам ти като идея - има антикварна книжарница срещу дома на културата Борис Христов - точно до магазинчето за декоративни рибки, от там съм купувала учебници втора употреба, но продават и доста книги - стари издания.

# 273
  • Пловдив
Искам помощ !!!
Предстой ми юбилей и се чудя къде мога да си искам добре .
Компанията сме 15 човека ,искам да има музика ,хубава кухня ,и най-важното да ми позволят да си внеса алкохола .
Предлагайте ,че не остана за 21 2 е празника -неделя .

# 274
Искам помощ !!!
Компанията сме 15 човека ,искам да има музика ,хубава кухня ,и най-важното да ми позволят да си внеса алкохола .

Любимо място ми е Ривиера, но не сме ходили там от лятото, не съм сигурна обаче за алкохола

# 275
  • Пловдив
Искам помощ !!!

Любимо място ми е Ривиера, но не сме ходили там от лятото, не съм сигурна обаче за алкохола
Благодаря ,но за там имам задръжки .

# 276
Откъде мога да си купя хубав инструмент за почистване на стъкла? По възможност с чупещо рамо.

# 277
  • Пловдив
Опитвам се да намеря координатите на един спортен център в района на Строителния техникум, ако някой се сеща? Или пък да препоръчате йога занимания, но да не е някъде из кварталите.Предпочитам в този район. Ух, дано съм обяснила правилно.

# 278
  • Пловдив
Откъде мога да си купя хубав инструмент за почистване на стъкла? По възможност с чупещо рамо.
Имам такъв на марката Leifheit. Предлагат я в Метро.
Перото, което обира е много качествено, от другата страна има гъба за овлажняване с велкро, която се сваля и пере. Дръжката е дълга, удължава се и има фино настройване на ъгъла.

# 279
Имам такъв на марката Leifheit. Предлагат я в Метро.
Перото, което обира е много качествено, от другата страна има гъба за овлажняване с велкро, която се сваля и пере. Дръжката е дълга, удължава се и има фино настройване на ъгъла.

А тези стъклочистачки не капят ли като ги ползвате?
Аз не съм мила с такова нещо, точно по такива съображения, да не ми тече вода, докато мия.
Но имам проблеми с кръста и не ми се ще да се катеря вече по стълбата. Crazy

# 280
  • Пловдив
Водата която се обира, тече по стъклото надолу. И по пода може да капе.
Мазалото е според зависи, не е като без хич.

# 281
Баш за пода ми беше дерта. Sunglasses

# 282
  • Пловдив
Баш за пода ми беше дерта. Sunglasses
Зависи колко са мокри прозорците.
На пода не ми капе на мен.

Асенко мият в офиса и след тях трябва вървят двама.

# 283
Момичета,къде мога да си поръчам торта по мой дизайн за рожден ден ,освен в Чочко ?Simple Smile

# 284
  • Пловдив
http://www.amazon.de/Vileda-Fenstersauger-Windomatic-streifenfre … ords=vileda+widow
Това е с чупещо рамо -имам я и хич не е лоша-обира водата като прахосмукачка,но имам и това
http://www.amazon.de/Leifheit-51147-Window-Cleaner-Handle/dp/B00 … keywords=leifheit
Не и се чупи главата ,но според мен е доста по-добра.Когато не е опряна до прозореца тя намалява мощността си,а като я допреш до стъклото мощността се увеличава-така пази батерията.Живея в къща и удължителят ми е много полезен.
Виледата обаче сега е на висока цена-намаляват я на 29 евро.
Иначе много съм доволна от този препарат-хем е икономичен ,хем стъклата светят
http://www.amazon.de/Leifheit-41414-Glasreiniger-1000-ml/dp/B005 … JTCFYFPQQ5N8M6HDB

Общи условия

Активация на акаунт