Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 203
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
daskal77, ако не се лъжа йога май има някъде зад заведението При чичо /или нещо подобно беше/, намиращо се на спирката преди Полиграфия. На самата кооперация имаше някакъв надпис.

# 286
  • Пловдив
Опитвам се да намеря координатите на един спортен център в района на Строителния техникум, ако някой се сеща? Или пък да препоръчате йога занимания, но да не е някъде из кварталите.Предпочитам в този район. Ух, дано съм обяснила правилно.
Мисля, че йога има в студио "Камато". Има координати в интернет. Ако не забравя, по-късно ще редактирам, за да добавя сайта.

Редактирам: Това е сайтът - http://www.kamato.bg/.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 23:20 от adoration_

# 287
  • Пловдив
Момичета ,ще ми трябва учител по английски за 7 годишно дете.Предпочитам учителят да идва вкъщи ,тоест трябва да има транспорт,защото живея на 5 км извън града.Предпочитам ,този вариант,защото се превръщам в линейка с това пътуване.Детето ходи два пъти на испански след училище .Но първи клас свършват рано,прибираме се до нас и после обратно до града и после обратно до нас.Ако трябва и още два пъти седмично да пътувам 3пъти до нас и до града ще лудна-половината ден не мога да работя.Няма баби и дядовци за помощници и се въртим с мъжа ми като виенско колело,а все пак и на работа ходим.Сега детето ходи на съботния курс на училища Европа,но нещо не е като преди години.Не знам как е седмичния курс,но съботния нещо не го бива/от летния бях доволна/
Ако може да ми препоръчате добър учител ,който води уроци по домовете.Знам ,че е тегава работа,ама наистина ми идва в повече.Иначе имам варианти за учители,при които аз да водя детето.

# 288
  • Пловдив
добре де, ами след училище ако я водиш, без да се прибирате обратно - направо на английски и след това прибиране?! Така ще имаш повече варианти откъм добри учители, ако ти си водиш детето.
Погледнала ли си и Англиа скуул, ако все пак решиш за събота и неделя или пък ти да водиш детето през седмицата, имат какви ли не курсове и незнайно за мен как са сред добрите в града, имам познати, които там си водят децата и са мнг доволни.
Знам за какво говориш с пътуването, аз прекарах така моето детство и тийн години, с постоянен шофьор моите родители, защото живеехме извън града, в Марково, но учих в града. И тогава такситата не ходеха дотам без да им платиш и обратен курс. На 20 вече така копнеех да се върна обратно в града, където отраснах първите 7.
Обаче сега си искам обратно на село  Joy

# 289
спортен център  - преди години фиткървс беше до строителния, може би това имаш предвид
сега са в един безистен срещу военна болница
на мен лично тази система много ми допада, изключително тонизираща, много мили момичета работеха тогава.

За английският - има вариант, търси младо момиче завършило или последни курсове англ. филология, ако детето ти е послушно и учи с интерес, ще се оправи. Ако не - трябва да отидете при истински учител и вариант е да се уговорите веднага след училище. Примерно моето момче като е първа смяна уроците му започват от 14 часа, а като е втора от 11, точно преди училище и така спестяваме няколко разкарвания.

# 290
  • Пловдив
Опитвам се да намеря координатите на един спортен център в района на Строителния техникум, ако някой се сеща? Или пък да препоръчате йога занимания, но да не е някъде из кварталите.Предпочитам в този район. Ух, дано съм обяснила правилно.
Мисля, че йога има в студио "Камато". Има координати в интернет. Ако не забравя, по-късно ще редактирам, за да добавя сайта.

Редактирам: Това е сайтът - http://www.kamato.bg/.
Супеер! adoration, точно това търсех, много благодаря!

# 291
Josefin, един ден може да станем съселянки!  Wink

# 292
  • Пловдив
Момичета,може ли да ме насочите, къде да ида да си купя два-три клина памучни,по възможност български,но задължително с ниска талия  bouquet
Мерси предварително!

# 293
  • Пловдив
Жосефин прекрасно ме разбираш.Каката и нея така я отгледахме с таксита-и с плащане на обратния курс.Много е зорна работата.Трудно намерих учител по испански ,обаче съм мнооого доволна.Ходим 2 пъти в седмицата от 14,30,защото тогава може учителката-тоест от 12 до 14,30 аз я прибирам за да обядва и тръгваме наобратно-иначе трябва да яде все сухи неща,а е 20 кг скелет на почти 8 години.На всичкото отгоре като не е на испански,спи следобед като бебетата,затова реших курса по английски да е в събота.Но нещо училища Европа се издъниха.Детето знае доста думи и се оправя добре,просто аз се опитвам да си облекча ситуацията.Варианта да е веднага след училище е труден,защото повечето учители предлагат уроците от 14 часа,а тя свършва в 12часа.
През лятото испанския й е поне 3 пъти в седмицата ако английския е 2-3 съвсем е се превърнем в такси-не че не сме и сега.Та затова се замислих дали няма да намеря добър учител,който да ходи по домовете.

# 294
  • Пловдив
Малко извън темата, но как се оправя дете на седем, с два езика, плюс българския в училище. Питам, защото търся варианти за запълване на времето в събота и неделя. Мислех още един спорт, но и още един език ми е вариант, плюс спорта. И точно испанският ме наведе на тази мисъл, защото аз нямам проблем да търся преподавател.  Thinking С удивление установих, че децата са изумително издръжливи. През седмицата е плътно ангажирана и в събота и неделя леко я хваща съклет...... Laughing

# 295
Малко извън темата, но как се оправя дете на седем, с два езика, плюс българския в училище. Питам, защото търся варианти за запълване на времето в събота и неделя. Мислех още един спорт, но и още един език ми е вариант, плюс спорта. И точно испанският ме наведе на тази мисъл, защото аз нямам проблем да търся преподавател.  Thinking С удивление установих, че децата са изумително издръжливи. През седмицата е плътно ангажирана и в събота и неделя леко я хваща съклет...... Laughing

И аз не съм по темата, но защо си тормозите децата с толкова много извънкласни занимания? Rolling Eyes
Оставете ги да си поиграят! Работа ще имат цял живот!

# 296
Къде мога да заведа на преглед бебе, кашлящо повече от месец? Търся трето мнение, може и на частно. Ходили сме в Азарея и държавното спешно.

# 297
  • Пловдив
Скрит текст:
Не съм вярвала, че ще го кажа, защото и аз бях на твоето мнение и дори спорех, че децата са прекалено натоварени. Но опитът ми към момента показва, че моето дете се схваща от скука, когато трябва само да играе. Рисува, моделира, пее караоке, тича навън като е хубаво времето, ходим на кино, в къщи не спира да танцува и да играе упражнения. Уморявам се само докато я гледам и се чудя откъде е тази енергия. И пак не успявам да запълня почивните дни. Всичко бързо и омръзва. Търся разнообразие. Курсове по рисуване, в събота и неделя, също ми вършат работа. Музикални занимания също. Не става въпрос за сериозни занимания. Нито има данни за художник, нито за певица. Справя се на средно ниво и нямам никакви амбиции в тази насока. Почивните дни са почивни. Никакви домашни и уроци. Всичко свързано с училището, през седмицата.

# 298
  • Пловдив
Малко извън темата, но как се оправя дете на седем, с два езика, плюс българския в училище. Питам, защото търся варианти за запълване на времето в събота и неделя. Мислех още един спорт, но и още един език ми е вариант, плюс спорта. И точно испанският ме наведе на тази мисъл, защото аз нямам проблем да търся преподавател.  Thinking С удивление установих, че децата са изумително издръжливи. През седмицата е плътно ангажирана и в събота и неделя леко я хваща съклет...... Laughing

И аз не съм по темата, но защо си тормозите децата с толкова много извънкласни занимания? Rolling Eyes
Оставете ги да си поиграят! Работа ще имат цял живот!
И аз това си мислех да напиша,ама...то си е ваша работа.

# 299
  • Пловдив
dazel, ако е за рисуване, горещо препоръчвам заниманията в Академия 21 с г-н Рогачев. Много ги занимава и на децата им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт