Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 186
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцата на децата <3
Къде мога да заведа на преглед бебе, кашлящо повече от месец? Търся трето мнение, може и на частно. Ходили сме в Азарея и държавното спешно.
В Селена има добри педиатри  Peace

# 301
  • Пловдив
Къде мога да заведа на преглед бебе, кашлящо повече от месец? Търся трето мнение, може и на частно. Ходили сме в Азарея и държавното спешно.

При д-р Молева в К. Париж   

За ишлеметата мисля,че хвалбата беше излишна Grinning  , щом за Поло ще се ходи в МОЛ-а .

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 16:17 от aH~

# 302
И аз препоръчвам Д-р Молева,изключително компетентна и много мила [urhttp://www.dr-albena-moleva.com/l][/url].

# 303
За кашлящото бебе-Др Донка Делчева,МЦ БРОД,Гранда.Освен педиатър е и детски пулмолог.Работи с направления за педиатър.
renydent
,ако не намериш учител по английски по обедно време,мога да попитам една приятелка.Тя е преподавател по английски,освен това работи и от дома си,което позволява по-гъвкаво работно време. Пиши ми на ЛС,да ти дам координати,ако имаш нужда.

# 304
  • Пловдив
dazel, ако е за рисуване, горещо препоръчвам заниманията в Академия 21 с г-н Рогачев. Много ги занимава и на децата им харесва.
Много благодаря. Погледнах сайта, ще се поинтересувам за съботно-неделни курсове.

# 305
  • Пловдив
Josefin, един ден може да станем съселянки!  Wink

хахах, еее аз в марково едва ли ще се върна, 12 години там мисля, че стигат  Laughing  сега се оглеждам за алпийско селце,където да работя от вкъщи и да гледам животни  Laughing  размечтах се.
Макар, че много ми липсва спокойствието...да кажем обаче, че тогава преди години в марково имаше спокойствие, по-малко граждани, но от 5-10 години насам и там не е толкова спокойно (ако не си си зад зидовете). Ние бяхме първите преселници, с вълната от края на 90-те, почти сляти с местните, част от приятелите ми също преселници имат селски адрес дори в личните карти  Joy

Лято, д-р Молева е с много положителни отзиви, д-р Миленков също й е конкурент по заетост. Ние ходим при втория, имам му голямо доверие, което е оправдал след като цяла клиника не можа да се оправи! Изобщо за трудни и зациклящи неща е номер 1 за мен. За стандартни случаи всеки педиатър предполагам може.
Последната ни случка с неизвестно:
Скрит текст:
Лятото на 2015 моето дете вдигна 41 градуса без кашлица, без хрема, без нарушено дишане, без запек/разстройство, без липса на апетит, без повръщане, направихме ехокардиограма, ехограф на корем и бъбреци, посявка на урина, дадохме кръв, направихме изследване за мононуклеоза...и ..нищо! Почти се изчерпахме откъм идеи, бяхме като д-р Хаус и това дете ако я нямаше температурата биха казали, че е здраво. Направо го казаха даже. Бяхме при проф. Иванов в детска клиника на мнг обстоен преглед, в ДКЦ св. Георги, бяхме на УНГ при доц. Консулов в частната му болница в тракия и после в Хирургиите - бих казала, че боледува винаги като единичен случай, с който хвърля в ужас лекарите. Имаше затишие от седмица и след поетите лекарства (антибиотиците аугментин/клацид) температурата удари 41 отново. Директно ни казаха, че няма ясен симптом за нещо. Приеха ни с болницата и й сложиха венозен антибиотик последна генерация, за да я излекуват, за да свалят тази темп. Втори път вече само венозен антибиотик й оправя състоянието. Направо ако вдигне температура и изпадам в ужас, на приятелка детето при 39 направи гърчове, а моята за 5 години е имала поне 3 пъти температура от 41 градуса. Аз бях същата като дете, в чаршафи са ме увивали, удрях таваните на термометрите..но поне е било ясно от какво ми е темп. Вече детето ми толкова е свикнало горкото с лекари, че като я засърби нещо и казва само: дай да идем да ми го оправи някой, да ме прегледа...егати травмирането. Месец след като се излекува, бяхме на палатка и след това имаше цистит, връщайки лентата назад явно е свързано и е започнало всичко от бъбреците, така смятаме. Сега не можем да ходим на плуване до лятото на 2016, изобщо в басейн и вана и нищо да се потапяме, само права я къпя от половин година.

И ние ходим на рисуване и съм супер доволна. В ММ школа в капана. Аз не бих водила детето си на нещо, за което няма заложби, знам ли на пеене без да пее например ми е доста странно.. Но моето дете пее доста добре без да го водя и се чудих, но не ми се ще да му хареса и да стане една чалга звезда (знам, че съм ужасна хаха). Ние с баща й все тренираме нещо, бива ни в спортове най-различни, гледам, че и тя на нас си прилича - кара колело, добре уцелва и топката на тенис, бързо се научи на ски... Водихме я няколко пъти на ски тази година и още ще я водим и на рисуване. За друго не се и натискам, а и мисля, че стига за 5 годишно. На езици не ходи, аз нали все чакам да емигрирам и направо в чужбина ще си ги учи  Joy  Пък и на английски защо да я записвам, вярно говори се от всеки, но пък искам да е нещо различно като немски, френски, а в Пловдив няма избор за малки деца и такъв език!

За френски имам препоръки за чудесна госпожа, пенсионерка, може да ходи в нечий дом в града, по-скоро от 8 годишни нагоре, не за мнг малки деца!

# 306
  • в сърцата на децата <3
Аз да попитам - уроци по народни танци за дете на 3? По възможност в Смирненски или Кючука

# 307
  • Пловдив
Аз да попитам - уроци по народни танци за дете на 3? По възможност в Смирненски или Кючука
https://www.facebook.com/DA-dance-397762227069911/?fref=ts Нямам лични отзиви,но тези,които съм чуда,са добри  Peace

# 308
  • Пловдив

д-р Пепеланов.Бачка в Селена или частния му кабинет на ул Родопи
д-р Молева-частният кабинет й е на в Кичука,до парк Бери брези

Хрема има ли?Съвсем вероятно е да кашля от носните секрети.Такава кашлица не е опасна и ще отшуми.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 20:51 от ♥Elfita♥

# 309
  • Пловдив
Елфи, Пехливанов е гинеколог. Пепеланов е в Селена вече, но в почивни дни не знам дали работи. Молева е бивш педиатър от Селена. Преглеждала е дъщеря ми като се роди, точно там.

# 310
  • Пловдив
Елфи, Пехливанов е гинеколог.

Оооо,да,грешка  Laughing
Редактирам

# 311
  • Пловдив
Опитвам се да намеря координатите на един спортен център в района на Строителния техникум, ако някой се сеща? Или пък да препоръчате йога занимания, но да не е някъде из кварталите.Предпочитам в този район. Ух, дано съм обяснила правилно.
Мисля, че йога има в студио "Камато". Има координати в интернет. Ако не забравя, по-късно ще редактирам, за да добавя сайта.

Редактирам: Това е сайтът - http://www.kamato.bg/.
Супеер! adoration, точно това търсех, много благодаря!
Камато е до Строителния. Не знам за йогата там, но от опит (понеже пробвах с различни инструктори) най-добре се чувствам след йога в Нитро фитнес с Г.Яръмов. Води и в художественото на П.Д.Петков в други часове. За болящи гърбове и схванати тела е много добре Simple Smile

# 312
  • Пловдив
jul, благодаря за препоръката за Яръмов. Чух добри отзиви за него и от другаде. По-скоро обаче ще проуча класовете му в сградата на училището за Сценични изкуства, че нещо зала за фитнес и йога едновременно не ми се връзват.

# 313
Благодаря ви, при Молева ще отидем.
Елфита, няма хрема, има остатъчна кашлица, но повече от месец кашля отхрачващо, повръща. Според лл проблеми няма, аз не смятам така. Колко е частният преглед при Молева?

# 314
  • Пловдив
А аз да попитам защо мислите ,че си тормозя детето?Май е време да ме проверят от закрила на детето.Има деца,които стоят по 3-4 часа в залата ,но това не е тормоз,но щом учи е тормоз.Странна логика.Детето ходи на испански 2 пъти в седмицата за по час-играят ,и учат едновременно с госпожата-цветовете ги учеха като танцуваха туистър.Дъщеря ми се забавлява и иска да ходи-без усилие възприема нещата.На английски ходи в събота за 45 минути,което си е чиста загуба на време,но ще го променя.Така че не виждам с какво толкова се е изтормозило горкото.Не ходи на занималня,не го взимам в 17 часа като останалите деца-смятам че всеки преценява сам как да отглежда детето си

Общи условия

Активация на акаунт