Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 346
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета ,малко ме е срам ,но ще споделя с вас  Embarassed .
До сега не съм си скубала веждите няма да казвам на колко съм ,но е доста време .
Реших да си ги оправя малко ,но не знам къде биха ми ги направили така ,че да ми ходят на лицето .
Моля споделете от къде сте доволни ,и къде ви обръщат внимание  Simple Smile
Много благодаря ! bouquet

# 436
Най-хубаво ми оформя веждите козметиката в салон Естетик, зад новата община в Тракия.
В интернет има телефон, пиши ѝ смс, понеже е с бебета, близнаци, и може да не ѝ е удобно да говори. Ходи в салона при предварителна уговорка.

# 437
  • Пловдив
Най-хубаво ми оформя веждите козметиката в салон Естетик, зад новата община в Тракия.
В интернет има телефон, пиши ѝ смс, понеже е с бебета, близнаци, и може да не ѝ е удобно да говори. Ходи в салона при предварителна уговорка.
Много ,много ти благодаря !!! bouquet

# 438
Здравейте, къде в Кичука има хубав фитнес? По възможност около Тромпета или НАП?

# 439
  • Пловдив
Здравейте, къде в Кичука има хубав фитнес? По възможност около Тромпета или НАП?

Голям,просторен,с много уреди фитнес Флекс-до басейн Нептун,вход от към бул Вапцаров http://fitnessflexplovdiv.com/bg/contact/
До Тромпета,на ул Нестор Иванов е Рефлекс Фитнес http://reflexbg.eu/#contact

# 440
Привет! Имам нужда от съвет в коя лаборатория да занеса урина/стерилна/ за микробиологично изсл. и резултатът да е достоверен? Дребната имаше циститни оплаквания, бяхме в болница , сега предстои преглед при нефролог.
Благодаря!
Извинявай ако те притеснявам! Може ли /на лични/ да ми пишеш при кого се лекувахте и при кого ще отидете сега. Ние също сме с такива проблеми.

# 441
Здравейте,
Един приятел от пловдив иска да си прави дюшеме и ме пита за майстори, ама аз не познавам и реших тука да питам ако някой може да препоръча добри и ефтини майстори.

# 442
Може ли да препоръчате частна детска клиника от която сте доволни?  Rolling Eyes
В събота ми трябваше лекар и тъй като Молева не приема в събота трябваше да я заведа в спешното на ВМИ, където директно и праснаха аб-то, а ми се струва че можеше и да го прескочим, но предвид усложнената обстановка с грипа реших да не рискувам.

Общо взето там съм ходила 3-4 пъти и винаги са се дънили зверски, единия път проуснха да видят налепите по гърлото на малката и ми казаха да давам нурофен за болка  ooooh!

В събота обаче се улучи доста човечен лекар, спокоен, прегледа обстойно, сестрите също се държаха на ниво! Това няма как да не го отбележа, защото това там рядко се случва! Или поне при мен де Simple Smile

Дали защото беше много рано (7.45) и още не се бяха изнервили, или просто си бяха човечни не знам. Но специално тези на които попаднах аз заслужават да ги похваля Simple Smile

В Селена има ли частен детски кабинет за ексремни ситуации и верно ли е че Молева се е върнала там?

# 443
Не знам за д-р Молева, но д-р Пепеланов приема в Селена. Не знам дали все още работи и в частния си кабинет на ул. Родопи

# 444
  • до Пловдив
Някои знае ли дали магазин Okaidi в Мол Пловдив затваря?

# 445
  • в сърцата на децата <3
Рефлекса не е лош. Хубави неща чувам (но не съм ходила!) за Титан фитнеса на ул. Силиврия (уличката срещу пощата в Кючука).

# 446
  • Пловдив
Може ли да препоръчате частна детска клиника от която сте доволни?  Rolling Eyes

Вела?  Thinking Ходили сме веднъж - компетентни и действащи с размах.
Нашата ЛЛ има договор и със спешния кабинет във ВМИ на "Васил Априлов", но там не са специалисти педиатри, а по-скоро общопрактикуващи.  Peace

# 447
Във Вела сме ходили няколко пъти. Повече пъти сме ги викали вкъщи. Винаги съм оставала с добри впечатления - внимателни, компетентни, с адекватни диагнози и лечение.
Знам, че има още 2-3 такива детски клиники, но не сме посещавали.

# 448
  • Пловдив

В почивни дни и вечер ги водим в денонощния педиатричния кабинет в Транспортна болница.

Велата също не е лош вариант,но последния път казаха спукано тъпанче на голямата,а не беше така.Въпреки,че два пъти питах как спукано като няма секрет,който да изтича.После я водихме във ВМИ на спешен УНГ и той опроверга диагнозата на Вела.Други пъти се е случвало да има много хора и са ни казвали,че трябва да изчакаме около час

В Селена мисля,че приемат денонощно дечица за преглед,но не съм сигурна.Трябва да се пита

# 449
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър интериорен дизайнер за рустикално обзавеждане? Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт