Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 293
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Дами, препоръчайте стоматолог-хирург за вадене на проблемен мъдрец.
Д-р Зара Кехайова, много добър хирург.

# 511
  • Пловдив
За мен номер 1 е д-р Мая Михайлова,на кръстовището на х-л Ленинград  Peace

# 512
Д-р Зара Кехайова, много добър хирург.
Peace

# 513
Препоръчвам Д-р Иван Начков
http://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD- … 0%B4%D0%B8%D0%B2/

# 514
  • Варна, Пловдив
На мен ми вадеха мъдреца с операция при д-р Ралев, срещала съм го да  пише някъде из стоматологичните теми.

# 515
Благодаря за включванията момичета. bouquet

# 516
  • Варна, Пловдив

Здравейте Simple Smile, знаете ли къде се продават мисля, че им казват силиконови постелки, на английски е silicone mat. Може да се ползва да се меси тесто върху нея или да се ползва вместо хартия за печене. Аз си поръчах една от един китайски сайт, но нямам търпение да чакам и ако има и някъде тука. За съжаление в левчетата няма такива неща.
Здравей, можеш ли да напишеш линка на поръчаната от теб подложка? Аз си купих такава от Али, но не съм пекла, за месене я използвам.

# 517
  • Пловдив
.

# 518
  • Пловдив
jadi24 и моята е от ще е от Али http://www.aliexpress.com/item/40x30cm-Silicone-Mats-Baking-Line … 0308.0.861.CouYgx, но все още не е пристигнала, пък и аз ще я ползвам за друго.

Ивекс най-вероятно си си намерила зъболекар-хирург, но и аз да кажа един д-р Гюлев (ул. Граф Игнатиев 14), на мен ми е вадил мъдрец, верно че не беше проблемен, но не усетих нищо

# 519
  • Пловдив
21 като идва от центъра посока Тракия къде е последната му спирка /стига ли до към Дестски свят/?

# 520
21 като идва от центъра посока Тракия къде е последната му спирка /стига ли до към Дестски свят/?
Да - http://www.plovdiv.bg/item/transport/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0 … 1%80%D0%B0%D0%B7/

# 521
  • Пловдив
Ние бяхме при д-р Димов, ортопеда, много е симпатичен и любезен, всичко точно! От умора са болките в краката и децата имали една халтавост, едно физиологично плоскостъпие, което натоварвало повече, каза да не се прекалява със спорт, 1-2 спорта стигат. То ние не практикуваме повече, но явно си има родители, които много наблягат. И за обувките каза да се купуват хубави, ние така правим, стабилни подметни, хубави стелки...

За ишлемета говорихме преди няколко страници - днес успях да взема 2 чанти фурла, едната си е за мен, но другата мога да я покажа на лично съобщение, ако има фенове на марката. Кожа е, червено ненатрапчиво, мека тоналност, лятна

# 522
Josefin, аз бих искала да видя червената чанта. Моля, напиши ми и цената. А от къде ги купуваш и свободен ли е достъпа за всеки?

# 523
  • Пловдив
Josefin, имам същото питане като Мъгла.

# 524
И аз така, като горните две потребителки...  Praynig Praynig Praynig

А също и да питам някой може ли да препоръча някъде добър педикюр медицински...

Общи условия

Активация на акаунт