Ситуация с колега

• 19 821
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде някога
Явно иска извънбрачна афера и да ме изчука. Това е вече ясно. Не съм глупачка и не вярвам в топли чувства и обяснения в любов от женени мъже. Просто не си падам по него, и затова не може да ме заблуди.

# 91
  • Бургас

Най-вероятно е решил е, че си романтичен тип и пробва в духа на "единствена и неповторима", ти си решаваш играе ли ти се в таз сапунка....

# 92
  • Бургас
Просто не си падам по него, и затова не може да ме заблуди.
А ако си падаше по него, щеше ли да те "заблуди"   Laughing

# 93
  • някъде някога
Не знам, когато чувствата са намесени, е лесно да се заблудиш.При мен няма чувства, само се притеснявам как ще работим занапред и какви ще са последствията за мен.

# 94
  • Бургас
Не знам, когато чувствата са намесени, е лесно да се заблудиш.При мен няма чувства, само се притеснявам как ще работим занапред и какви ще са последствията за мен.
Защо трябва да има последствия, подчинена ли си му? Конфузно ще е първоначално, но нещата се нормализират в един момент, от твоето поведение и деликатност зависи...

# 95
  • някъде някога
Да, и работим заедно по един проект, който той ръководи.

# 96
  • Бургас
Ами значи времето ще покаже, както и здравия разум и доколко ще остане огорчен и с уязвено его. Директният отказ не е най-удачното решение в такъв случай. Не го "режи" веднага, каквито и да са чувствата ти, продължавай с тактиката колко съм объркана, изненадана, ти си добър човек, но женен...и постепенно търси дистанция, дори в посока на смяна на позиция в работата, ако нещата не вървят никак...

# 97
Ами значи времето ще покаже, както и здравия разум и доколко ще остане огорчен и с уязвено его. Директният отказ не е най-удачното решение в такъв случай. Не го "режи" веднага, каквито и да са чувствата ти, продължавай с тактиката колко съм объркана, изненадана, ти си добър човек, но женен...и постепенно търси дистанция, дори в посока на смяна на позиция в работата, ако нещата не вървят никак...

Още в началото на темата, на авторката ѝ се дадоха ясни съвети да държи дистанция, защото нещата ще загрубеят, а тя уж точно това не искала. Тя излиза насаме на обяд с героя. Е, сега, толкова съм объркана, какво да правя, загубих и ума и дума, да не ни ги пробутва. Хем сърби, хем боли! Мен, ако някой не ми харесва, хич не излизам с него и категорично показвам каква е настройката ми. Айде стига с тези представления!

# 98
Мен пък ме изумяват твърденията на момата, че той имал чувства  Crazy Rolling Eyes
Явно е много млада и наивна или пък само наивна Wink да е толкова убедена, че след две сладки приказки задължително има чувства Wink

# 99
И той кво  Popcorn ?
Само аз ли виждам очевидните пукнатини в "развитието"?   Crazy

# 100
защо се учудвате? според мен жената се опитва тактично да заобиколи този мъж /без да влезе в директен конфликт/, а той е заложил на обичайно най-печелившата стратегия "влюбен съм" - чиста манипулация и до колкото чета тя добре го осъзнава

# 101
защо се учудвате? според мен жената се опитва тактично да заобиколи този мъж /без да влезе в директен конфликт/, а той е заложил на обичайно най-печелившата стратегия "влюбен съм" - чиста манипулация и до колкото чета тя добре го осъзнава
Къде й е тактичността? Виждаш, че колегите ти ги няма за обяд, измисли нещо и не излизай насаме с него. То е ясно какво ще става. Ела, Вълчо, изяж ме и после, ама той не ме разбра.

# 102
Бе, какъв е тоя мъж дето даже не направи намек или крачка да опипа ситуацията, а направо го извади и удари у масата  Crazy ?
В началото бе интелигентен, ненахален и не досаден мъж, който не скъси дистанцията даже като работеха дупи до дупи  Crazy обаче изведнъж момата като взе да се държи дистанцирано той разви ментален синдром и се превърна в неуравновесен, лигав тинейджър и тръгна да и се обяснява. Не потърси внимание, не провокира разговор, не създаде близост? М? И обяснението му едно такова - женско  ooooh! Само чувства, никакво предложение или решение - а пък говорим за мъж на ръководен пост, няма как да е с фустенски нрав.  Шизофренийка или циклофренийка имаме тук?  Crazy

Няма да спамя повече темата изказвайки неверието си, но за мен нека да е лято се почувства притисната и нападната, като и бе казано в темата, че си въобразява, че колегата я харесва и че реакциите и не са на зрял индивид, а на поласкана от вниманието тинейджърка. Именно затова си измисли и развитието на ситуацията с "обяснение". Обаче не обмисли добре историята и в темата сякаш говори за двама различни мъже.  И не, любовта не променя никого дотолкова, че да изкорени някой базисни негови черти - като предпазливост Wink Това мисля и никого не нападам, явно имаше нужда да ни "натрие носовете" и да се почувства по-добре.

# 103
Ако наистина той ръководи проект, по който заедно работите и те притеснява по този начин - това си е сексуален тормоз. Само намекът за подобно нещо, може да му изпари "чувствата". Баси, наглеците!

Общи условия

Активация на акаунт