Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 894
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Plovdiv
Тоалетна хратия "Емека". Последните години само нея взимаме, но последния път е като вестникарска хартия. Ще я сменям, не разбирам защо развалят всичко хубаво.

# 286
Според мен единствената лютеница, която става е едросмляната домашна лютеница на Окинава.

# 287
едросмляната домашна лютеница на Окинава.

Това пък какво е  Laughing

# 288
  • Бургас
Ние вземаме само лютеницата на Първомай по БДС.Пробвах да сменя с друга,но нито една не ни хареса.Най-гадна беше тази от Лидл.

# 289
  • София
Аз все още я харесвам лидлската едросмляна лютеница.

Гъбичките за чинии обаче наистина са много зле и от фантастико същата гнус взех...

Соковете алое все са в квадратни бутилки, само един чист много харесвам, обаче  така се подведох лятото по някакви уж с плодове, е няма такава гнус, вече много внимавам...
http://www.ebag.bg/media/18/10336.jpg този харесвам,
тези  мисля бяха  смесените гнусотии http://okf-bg.com/_wp/wp-content/uploads/2014/06/aloe-original.jpg , с други на пазара не правя експерименти, вече ако ми се пие само от първия си взимам, без други примеси вътре, та поне оцветители няма и опете да се докара някакъв "плодов" вкус.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 10:53 от Angel_Dust

# 290
  • София
Маслини от Кауфланд- всичките са ми безвкусни и като измити. Peace
Отдавна се отказах от техните маслини.
За дегустация ти предлагат хубави, а купиш ли си - застояли и разпадащи се.
Няколко пъти се излъгах с надеждата, че предният път е било случайно, но Не - явно им е редовна практика. #2gunfire

Аз редовно си купувам от там и ми харесват - Мамут. По принцип ги предпочитам да са сладки / несолени, не знам какво означава безвкусни и измити.

# 291
Гъби за чинии препоръчвам тези :

Скрит текст:

Преди около месец си ги взех от Рекорда. На фона на другите са скъпи - дадох 2.40 за 2 броя. Мислех,че грапавата повърхност бързо ще се развали , но не е все още.

Лютеница отдавна не съм купувала,че имахме домашна. Иначе преди взимах едросмляната на дерони. Ще взема да я пробвам и лидълската.

По темата , няма да купя повече от салатите на "Алди". Беше ми се дояла европейска и грабнах първата ,която видях. Е няма такава гнус  Sick

# 292
  • София
Тази марка гъбички наистина са много добри. Аз от години само тях си купувам.

# 293
  • постоянно
Всичко на Виледа е супер качествено.

Няма да купя препарат за почистване на кухни от ЛИДЛ. ММ купил - няма такава смрад , честно ви говоря.
Това , само че жълто.

Sick

# 294
  • София
Вземала съм такива гъби, но искам обикновенни.

# 295
Скрит текст:
Маслини от Кауфланд- всичките са ми безвкусни и като измити. Peace
Отдавна се отказах от техните маслини.
За дегустация ти предлагат хубави, а купиш ли си - застояли и разпадащи се.
Няколко пъти се излъгах с надеждата, че предният път е било случайно, но Не - явно им е редовна практика. #2gunfire

Аз редовно си купувам от там и ми харесват - Мамут. По принцип ги предпочитам да са сладки / несолени, не знам какво означава безвкусни и измити.

За същите говоря, но купувах на промоция. И трите пъти не бяха хубави - кашави и костилките се разпадаха.
На редовна цена от нашия Кафланд не съм купувала. Може и да са си наред, но промоционалните, вероятно са доста стари.

# 296
За нас това е най-вкусната едросмляна лютеница, но харесваме и тази на Палирия.

# 297
  • София
На олинеза и аз харесвам едросмляната, както и Бабината лютика на олинеза. Така да - също им е много хубава лютеницата.
Имаше една, която наистина ми беше анти вкусна, но забравих на коя фирма е в момента, уж много ми я похвали магазинерката, обаче, беше странно  суха... и уж я набелязах в списъка - да не се купува и сега ми изхвръкна от  главата каква точно беше... дали не беше на Велика...

# 298
  • Варна
От цветните мопове, като пуснат на промо в Кауфланд, взимам само ако са тип " пеперуда". От тези с ролков механизъм - никога!
Ние пък бяхме взели пеперуда, защото са ми по-лесни за смяна на гъбата. Точно на втория ден пластмасовата част, която свързва дръжката и гъбата при едно изстискване буквално се нацепи на части. Ще ме прощават, но 2 дни да издържи... нито съм я напъвала, нито съм била някого с тоя моп, че да се натроши така. Преди това бяхме взели с ролков механизъм - няма и седмица и двете части на дръжката се разделиха и пластмасата, която ги държеше се счупи. После се начупиха и металните раменца долу... Абе моп от Кауфланд не купувам повече, особено промоционален! Сега съм си взела един от пазара, да чукна на дърво съвсем здрав си е вече 2 месеца Laughing
По темата - кисело мляко Маджаров няма да взема повече. Не мисля, че е нормално да вкисне часове след отварянето. Всеки път става така, максимум на следващия ден е порядъчно вкиснало. За мен това не е индикатор на истинско мляко.

# 299
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

По темата - кисело мляко Маджаров няма да взема повече. Не мисля, че е нормално да вкисне часове след отварянето. Всеки път става така, максимум на следващия ден е порядъчно вкиснало. За мен това не е индикатор на истинско мляко.
Със сигурност не е. Аз си подквасвам домашно мляко. Веднъж в седмицата взимаме от един говедар по 4-5 л и го подквасвам. До другата седмица нищо му няма, а веднъж се случи да остане до 10-тия ден - просто беше малко по-кисело.

Общи условия

Активация на акаунт