Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 798
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз слагам стоките на Джъмбо в тази тема. От там взимам само неща, които мога да видя изцяло в какво състояние са - тетрадки, предимно. А относно Т-маркета, наистина си е мизерен магазин, но е единствения супермаркет в нашето каре, в който има някои стоки, които пазарувам.

# 511
Тетрадки от Джъмбо не купувам, защото листите са отвратително тънки

# 512
  • София
Аз харесвам едни, които май са гръцки, някакъв междинен размер между А4 и 5. Тъмно сини с отпечатан етикет, офсет хартия. Май се сещам за тези тънките, но не съм взимала от тях. Взимам и от големия размер, от тези, които пускат по книжарниците, но цените в Джъмбо са по-ниски.

# 513
  • Варна
Здравейте! Повече никога няма да пазарувам от venini-style.net /Venini ЕООД в социалните мрежи/. Поръчах блуза в 3 цвята и след първо пране на ръка със студена вода, стана на ужасни петна. Качеството е повече от ниско, а при опита ми да направя рекламация в рамките на 14-те дни, посочени в сайта, ми се отговори, че МАЙ са минали тези дни и че рекламацията не включва опция пране. Добре, но ако не може да се пере дадена дреха, за какво ми е? Освен това имах същия случай с известен сайт (няма да посочвам името му, за да не излиза в тази тема), но попълних протокол за рекламация и ми върнаха парите по банков път до няколко дни. Изключително некоректно поведение, първо ми отговориха с 2 изречения, от които ми стана ясно, че даже не са си направили труда да проверят на коя дата е била доставката ми и дали са изминали 14 дни, а на писмото ми - отговор към тях с точните дати, просто не отговориха. Ако има и друга подходяща тема, в която да пусна отзив, моля посочете ми. Подобни "търговци" не бива да бъдат поощрявани чрез мълчание.

# 514
  • София
То в Джъмбо 99% от стоките им са за тази тема.
В джъмбо има и чудесни стоки, аз лично не бих сложила всичко под един знаменател. Има и големи боклуци естествено.

# 515
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

Абсолютно подкрепям!!! Развалиха я, преди около 2 години взимахме от нея и беше вкусна и сладка. Сега или са сменили извора от където помпят или бутилират нещо съвсем друго или водата просто не е същата поради природни причини. Но каквото и да е, водата е гадна и твърда.

# 516
Салата боб с лютеница на Веселина от Лидъл.У-жас-на!Не стига,че веднъж на високосна ми се прияжда нещо определено,ами и като го купя и се оказва пълен боклук.Боба недосварен,всяко зърно с различна твърдост,лютеницата е силно казано лютеница,по-скоро доматено пюре с нишесте и подсладител,подправките накълцани и с дръжките ебаси!
А домашна такава салата не правя,защото само аз я обичам Rolling Eyes

# 517
  • София
 chef
То в Джъмбо 99% от стоките им са за тази тема.
В джъмбо има и чудесни стоки, аз лично не бих сложила всичко под един знаменател. Има и големи боклуци естествено.

И аз това щях да напиша:) Има си качествени продукти, които ще намериш и в други магазини, но са на по-ниска цена в Джъмбото.
Повече няма да купя месо от Лесидрен. Беше потъмняло от солната страна и миришеше странно Sick

# 518
От Джъмбо скъпите играчки са си ОК.Има една тротинетка детето и една пластмасова кола които още се татъркат,а са купени преди 5 години.

# 519
Една книжка съм купила от този боклучарник -пълна с грешки Stop

# 520
  • София
Аз и от книжарницата съм купувала книги  пълни с грешки Wink да спра да купувам книги ли Simple Smile

Дори от евтинджосите в джъмбо има попадения.
От канцеларски материали - тетрадки,  моливи, флумастери, пастели - не бих купила отново,
но пък съм взимала чудесни скицници, цветни хартии, неща за апликации, брокати,  кламери, кабарчета, лепенки, малки тефтерчета и т.н. Та и така и така са ми нещата.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 08:39 от Angel_Dust

# 521
  • Бургас
Скъпите играчки в Джъмбо са си както в другите магазини/Хиполенд,Комсед/,но понякога са на по-изгодни цени.

# 522
Колбаси от Орехите.Не стават за ядене и месото има вкус на старо.

# 523
  • където ми е най-добре
Колбаси от Орехите.Не стават за ядене и месото има вкус на старо.
Peace подкрепям. Пробвах луканка, суджук и бабек /всички вакумирани и в срок/ никак не ми харесаха, а имаха и отвратителен мирис.

# 524
Може да е било до лоша партида или въпрос на вкус, в къщи Орехите се харесват.
 Аз никога повече шампоан Schauma, по принцип ползвам друг, но го нямаше в нашия магазин и реших да пробвам Schauma. Резултата беше наелектризирана коса, много сухи и оплитащи се краища.

Общи условия

Активация на акаунт