Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 250
  • 857
  •   1
Отговори
# 30
ако тя е 40+, вероятността да намери читав мъж и способен да стане татко, е доста малка и бих я разбрала
все пак тясното място са забежките и липсата на любов - ако я смени след 2 години, ще остане съвсем сама
неприятна ситуация   Confused

# 31
Имам позната, която се е отказала от дете заради мъж. Не сме близки, в служебни отношения сме били. Като пийнеше все за това говореше. отделно, че като характер е супер злобна, особено когато види, че жена може да съчетава работата и грижите по дете/деца. Не мога със сигурност да твърдя, че характерът и е такъв заради това и решение, но мисля, че няма как да не е оказало влияние...

# 32
Ама чакайте сега DeVa®... много удобно насочваш темата в посока, която ти искаш. Вижда се ясно.
Значи пускаш темата и обясняваш, че мъжа не искал друго дете и че жената се отказва да има свое, само за да е с този мъж.
После се разбира, че мъжа има здравословен проблем и НЕ МОЖЕ, а не че не иска да има друго дете.
Това са две мнооооооооого различни неща ще ме извиняваш.
Разбрахме... според теб този мъж е от удобство с твоята приятелка, на тебе ти е криво и искаш сега тука да разпънем този мъж на кръст, за да се почувстваш по-добре.
Страхотна жена си ти DeVa®
 ooooh!

# 33
Хората са на 40+, за една жена не е без значение този факт.
     Жалко за жената. Едва ли някой е в състояние да я убеди в нещо, в което не иска да бъде убедена. Ако някой ден съжали, може и да не схване, че си е избрала съдбата с отворени очи, но е отказвала да гледа.
     Пра така представена ситуация и възраст, определено бих избрала детето, дори да си го гледам без никакъв мъж.

# 34
  • София
Когато една жена вече има деца, много трудно би казала, че би имало макар и минимален шанс да се обвърже с мъж, нежелаещ да има деца. А ако е млада, и още няма идея какво е да си родител, да имаш деца? Навремето познавах едно момиче, което имаше връзка точно с един такъв, който дори успя да я убеди, че и тя не иска да има деца. Като се разделиха, тя страда ли страда за него.

Дете без мъж? По-добре да е с мъж.

# 35
  • София
Ама чакайте сега DeVa®... много удобно насочваш темата в посока, която ти искаш. Вижда се ясно.
Значи пускаш темата и обясняваш, че мъжа не искал друго дете и че жената се отказва да има свое, само за да е с този мъж.
После се разбира, че мъжа има здравословен проблем и НЕ МОЖЕ, а не че не иска да има друго дете.
Това са две мнооооооооого различни неща ще ме извиняваш.
Разбрахме... според теб този мъж е от удобство с твоята приятелка, на тебе ти е криво и искаш сега тука да разпънем този мъж на кръст, за да се почувстваш по-добре.
Страхотна жена си ти DeVa®
 ooooh!

Аз пък имам позната, която не може да има деца, но иска. Мъжът й се отказа да има негово генетично дете и осиновиха.
Ако тя НЕ искаше деца, не знам какво щеше да стане.

# 36
аз не бих разпънала въпросния мъж
да имаш дете е много лично решение и е много по-важно от това какво иска партньорът - партньорът може да смени все пак
особено ако този мъж е бил честен преди или в началото на връзката

# 37
Пред мъж или дете, избирам дете. Мъж все ще се намери.
Това изчерпва и моето мнение.

# 38
  • София
аз не бих разпънала въпросния мъж
да имаш дете е много лично решение и е много по-важно от това какво иска партньорът - партньорът може да смени все пак
особено ако този мъж е бил честен преди или в началото на връзката

Същото си мислех. Но е много важно условие да я е предупредил в началото.

# 39
Също не бих принуждавала някой да има дете. Възгледите на хората във времето се променят, поради една или друга причина. А ако го има силното желание - ще се намери и начинът.

# 40
Бихте ли се отказали от идеята за дете, ако мъжът до вас не иска друго?
Да поясня, става дума за жена, която няма собствено, има връзка с мъж, който има дете от предишен брак, но по негови си причини не желае друго.

Аз никога не бих направила такъв компромис, за никой мъж!
По-добре без мъж, отколкото без дете.
Какви са вашите приоритети? Thinking
Първо, никога не бих била с мъж с дете/деца.Предпочитам мъж с "чисто минало".
Второ, ако нямах собствени, да, бих се отказала от идеята за дете.
Никога не ми е била фикс идея да имам дете на ВСЯКА цена, така че, ако мъжа си заслужава, защо не.

# 41
Държа да уточня, че мъжът не ме вълнува никак, нито го критикувам.
Странно и необяснимо ми е поведението на жената. Naughty
За мен тя се самопрецаква, защото нищо чудно след година-две да остане и без мъж, без този конкретния.
Той не държи на нея и не само това с детето го доказва.

# 42
Дева, зависи колко е смела да поеме по своя път и колко е отчаяна от липсата на истинско семейство до тази й възраст. Зависи и колко е здрава самата тя, а и дали е привързана към неговото дете /или деца, забравих вече/.

# 43
Държа да уточня, че мъжът не ме вълнува никак, нито го критикувам.
Странно и необяснимо ми е поведението на жената. Naughty
За мен тя се самопрецаква, защото нищо чудно след година-две да остане и без мъж, без този конкретния.
Той не държи на нея и не само това с детето го доказва.

Ти можеш да си ѝ кажеш мнението си, но по принцип не трябва хората твърде много да се подбутват към определени решения. Пак може да се чувства прецакана до някаква степен, ако се окаже сама и с дете, които някакви външни хора са я убедили да има, че да хване последния влак. Приятно ли ще ти е, ако те обвини някой ден: Я, колко хубаво си живеех с въпросния, нищо, че нямахме деца, за какво ли те послушах, като сега ми е толкова трудно и се чувствам самотна.

Тя може да не вярва, че и с дете, и без дете, рискът да остане сама, е голям с някои мъже. Отстрани нещата се виждат по-ясно, обаче тя може да е твърдо убедена, ако остане сама, че е заради детето.

# 44
Бихте ли се отказали от идеята за дете, ако мъжът до вас не иска друго?
Да поясня, става дума за жена, която няма собствено, има връзка с мъж, който има дете от предишен брак, но по негови си причини не желае друго.

Аз никога не бих направила такъв компромис, за никой мъж!
По-добре без мъж, отколкото без дете.

Какви са вашите приоритети? Thinking

пълен абсурд е за мен...но има жени, които не искат деца, или пък жени, на които не им е приоритет.  За жена, която иска да има деца и семейство мъж си й трябва за баща на децата...иначе за какво й е някакъв си мъж ей така. 

От моя гледна точка и с деца и без, мъж винаги ще се намери...но за създаване на семейство наистина си има прозорец. също така мъж за баща също е доста по-трудно отколкото мъж за любим/съпруг или там каквото.

Общи условия

Активация на акаунт