Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 301
  • 857
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Намери и една дума в постовете ми за хормонални препарати . Май си говориш наизуст колкото да кажеш нещо . Това за ескапела го споменах като някакъв краен вариант . Ама след като предпочитате аборта пред ескапела - ваша си работа .

Аз лично не предпочитам нито ескапела, нито аборта. Вместо тях, предпочитам мъже, които знаят какво правят. Peace

# 736
Не ми говорете за доверие и сигурност, защото вече човек на себе си вяра да няма...
Аз съм от Бургас и въпреки че бях малка много добре си спомням зачестилите случаи в края на 80 те на мъже и жени отишли си от "някаква болест". Мъжете обичайно бяха моряци, плаващи на дълги разстояния, а жените техни съпруги. Тогава под сурдинка се мълвеше за страшната диагноза "СПИН", случаите зачестяваха. Баба ми беше лаборантка и знам колко нелепо си отидоха сериозни и почтени жени- учителки, юристки и т.н. с двайсетгодишни бракове зад гърба си. Отидоха си от едното доверие към мъжете си. Да не говорим за тези от моряците, които освен съпруги си имаха и по няколко любовници във всеки град и без да имат информация за болестта правеха безразборен секс. По онова време, беше много "фешън" да свалиш моряк, валута и готини подаръци, които ги нямаше тук, та кандидатки колкото искаш.
Само преди три години почина моя позната, която остави две деца, пак със съпруг моряк и пак публична тайна от какво...Имам близка лаборантка и сега, и знам колко много са регистрираните серопозитивни и вече развили болестта, които се крият и от сенките си от срам и никога не биха признали, че са болни.
Така че, бременността е направо бях кахър пред другото. Превенция трябва да има.

# 737
  • София
Не ми говорете за доверие и сигурност, защото вече човек на себе си вяра да няма...
Скрит текст:
Аз съм от Бургас и въпреки че бях малка много добре си спомням зачестилите случаи в края на 80 те на мъже и жени отишли си от "някаква болест". Мъжете обичайно бяха моряци, плаващи на дълги разстояния, а жените техни съпруги. Тогава под сурдинка се мълвеше за страшната диагноза "СПИН", случаите зачестяваха. Баба ми беше лаборантка и знам колко нелепо си отидоха сериозни и почтени жени- учителки, юристки и т.н. с двайсетгодишни бракове зад гърба си. Отидоха си от едното доверие към мъжете си. Да не говорим за тези от моряците, които освен съпруги си имаха и по няколко любовници във всеки град и без да имат информация за болестта правеха безразборен секс. По онова време, беше много "фешън" да свалиш моряк, валута и готини подаръци, които ги нямаше тук, та кандидатки колкото искаш.
Само преди три години почина моя позната, която остави две деца, пак със съпруг моряк и пак публична тайна от какво...Имам близка лаборантка и сега, и знам колко много са регистрираните серопозитивни и вече развили болестта, които се крият и от сенките си от срам и никога не биха признали, че са болни.
Така че, бременността е направо бях кахър пред другото. Превенция трябва да има.

Съжалявам, но аз за моряк не бих се омъжила, дори и да е Ален Делон... Mr. Green

# 738
Същите са и международните шофьори. Crazy

# 739
Ами именно, всички тези мъже си имат стабилни, дългогодишни бракове и се предполага, че съпругите им би трябвало да им имат доверие. Ама ето...
Popule, ти не би се омъжила за моряк, но в онези сиви години, в които в магазините имаше само соц боклуци, жените се избиваха да се женят за моряци. Останалите жени пък се скъсваха да им завиждат. Но  всичко си има цена.

# 740
Мале,Популе,добре че имаш синове,че ако имаше да възпитаваш дъщери с максимата ''Давай маме,без контрацептиви,той мъжът те пази'' щеше да тичаш по родилни,операционни и инфекциозното.
 ooooh! Потресена съм,отдавам го на възрастта - явно по ваше време контрацептив йок и информация за половопредаваните болести е била още по-кът.

# 741
Изобщо не е така.
На една възраст съм с Популе, всичко си имаше, презервативи, спирали, противозачатъчни - макар и не толкова добри като днешните.
Въпрос на личен избор е.
Аз съм ползвала презервативи като студентка, не намирам някаква разлика с днешните.
Имаше с вкус на банан, шоколад и други Simple Smile

# 742
Е,значи си нормална и не си чакала свише да не стане Stop
Това ми напомня на едни майки-популета на съученички от гимназията,които отказваха да им купят презервативи,а знаете особено преди 10тина години си бяха скъпички,да не правели секс или да ги пазел мъжът #2gunfire
Историите завършиха с 2 аборта,като за втория дружно сме събирали пари,че маминка беше заявила на момичето да се оправя.
Господ си знае работата,поне някои от Популетата имат само момчета.

# 743
  • постоянно
Мале,Популе,добре че имаш синове,че ако имаше да възпитаваш дъщери с максимата ''Давай маме,без контрацептиви,той мъжът те пази'' щеше да тичаш по родилни,операционни и инфекциозното.
 ooooh! Потресена съм,отдавам го на възрастта - явно по ваше време контрацептив йок и информация за половопредаваните болести е била още по-кът.
И те ще пишат тук колко аборта и ряждания имат.  Naughty

# 744
Абортът по-добре от презерватив излиза.

Думи нямам.

# 745
  • София
Е,значи си нормална и не си чакала свише да не стане Stop
Това ми напомня на едни майки-популета на съученички от гимназията,които отказваха да им купят презервативи,а знаете особено преди 10тина години си бяха скъпички,да не правели секс или да ги пазел мъжът #2gunfire
Историите завършиха с 2 аборта,като за втория дружно сме събирали пари,че маминка беше заявила на момичето да се оправя.
Господ си знае работата,поне някои от Популетата имат само момчета.

Маминка може да бъде обвинявана само за това, че не е възпитала щерка си да не прави секс в невръстна възраст. Момето 1 презерватив не може да си купи, ама знае да се прави на голямо. Никога няма до купя презервативи на дъщеря си и да й ги връча с инструкции за употреба, пък ако ще и 20 аборта да направи.

# 746
  • Куциндрел
Ако момичето води полов живот, по-добре е да знае как да се предпазва и да има предпазни средства.
Умният мъж винаги има презерватив в джоба, а умната жена - два.
Alexandria* , не знам как предпочиташ аборт пред предпазване от такъв.

# 747
  • София
Alexandria* , не знам как предпочиташ аборт пред предпазване от такъв.

Не предпочитам аборт пред предпазване. Само отбелязвам, че ако някой се има за достатъчно голям, за да води полов живот, не би трябвало да разчита на маминка да му решава интимния и персонален проблем с контрацепцията. Защото прочетох абсурдно обвинение към майки, които не стимулирали сексуалния живот на щерките си с безплатни презервативи.

# 748
То за маминка невръстната възраст надхвърля Христовата, без значение пола на отрочето.
И на мен ми е интересно... После се чудим на историите за няколко десетки аборта. Една маминка като тази горе - умна щерка няма да отгледа. Отрочето ще има, напук на маминка, да разказва с гордост за абортите си.
Разбирам да го оставиш да си троши главата самО и самО да се научи, но самостоятелността има граници. Сега разбирам, че при умните маминки границата лежи далеч отвъд презервативите и половото възпитание.
Сега поне разбрах защо има толкова откровено тъпи жени - крушата ябълки няма как да роди.

# 749
  • София
Аз пък, съм потресена от неспособността ти да схванеш какво ти се обяснява.
И най- тъпото е, да решиш че майката на момче, няма да го научи да се пази от болести и нежелани булки с извънбрачни деца.
Тя ти говори за секс с един партньор, за доверие, ти си представяш конвейер от мъже.
Ами, тури си два презерватива за всеки случай и давай.
Само едно ще ти кажа- по "наше" време, жените с кандида бяха като бели лястовици, докато днес сте през една.
То, сигурно щото кандидата минава през презерватива.

Общи условия

Активация на акаунт