Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 303
  • 857
  •   1
Отговори
# 720
Това с прекъснатия полов акт ..... определено не е моя тип секс. Обожавам да свършвам в парньорката си и не бих се лишил от това за нищо на света . Както каза sixsence -  що за полов акт е прекъснатия . Подкрепям я напълно . И не знам защо разглеждате презерватива само като контрацептив. Добре , всичките мъже с които имате връзка са истински мачовци и ви пазят от забременяване , а как се пазите от разните му бактерии, гъбички и болести предавани по полов път ?
Я обясни този социалистически презерватив скъса ли се та забременя или си беше здрав, просто някой сперматозоид минал през латекса??
И аз съм се чудел как така сумати жени са забременели след секс с презерватив и презерватива е бил здрав, ама като номера минава защо не ? Добре че ДНК тестовете са толкова скъпи , че иначе голямо мазало щеше да стане . ooooh!

# 721
А, скъпи! 1000 лв. много ли са?
Просто някои не искат да знаят истината, това е.

# 722
Абе не са много 1000 лв. , ама за нашите стандарти са си цифра, и доколкото знам в БГ се правят на едно място само  . Ама я си представи че един ДНК тест струваше 10-15 лв. и можеше да се направи във всяка клинична лаболатория ? Twisted Evil

# 723
  • София
Абе не са много 1000 лв. , ама за нашите стандарти са си цифра, и доколкото знам в БГ се правят на едно място само  . Ама я си представи че един ДНК тест струваше 10-15 лв. и можеше да се направи във всяка клинична лаболатория ? Twisted Evil
Аз ли нещо не схванах?
Като се пробие презервативчето, защо ти требе лаборатория?
Да ти натрият носа, че ти си бащата и " няма не искам, няма недей?" newsm78

# 724
Евтини на брашното, скъпи на триците. 1000 лева са 10 месеца издръжка за детето. По-добре да платите 1000 лева, вместо да плащате 18 години издръжка.

# 725
Евтини на брашното, скъпи на триците. 1000 лева са 10 месеца издръжка за детето. По-добре да платите 1000 лева, вместо да плащате 18 години издръжка.

Именно. Peace

# 726

Аз ли нещо не схванах?
Като се пробие презервативчето, защо ти требе лаборатория?

Ами защото например , тука във форума има цяла тема за едни които правят секс сутрин , обед, и вечер по два пъти, и пак не забременяват с години . Докато други един път случайно свършим където не трябва и айдееее ...... честито татко .  hahaha

Но да оставим контрацепцията настрана . Ако примерно решите  да правите секс с партньор различен от съпруга ви ( знам че между вас няма такива , но да предположим просто заради спора) , пак ли няма да използвате презервативи ? Лично аз използвам презервативи по-скоро от страх да не си лепна нещо отколкото от страх че партньорката ми ще забременее . Все пак все поддържам връзки със сравнително интелигентни жени , които не биха тръгнали да раждат деца само заради едната мижава издръжка . Но пък за сметка на това съм напълно наясно , че не съм единствения им мъж в живота им .

# 727
Аз лично използвам презервативи дори и с партньора ми. Явно не съм толкова чувствителна, тъй като не откривам никаква разлика в усещането вътре в мен дали е гол, или не. Повече разлика в усещанията откривам при случаите, когато съм прясно епилирана в сравнение със случаите, когато вече съм пообрасла и е време за епилация.

# 728
Това с прекъснатия акти и аз не го разбирам. Е, на всеки се е случвало няколко пъти в живота, нямаш в момента презерватив и така. Обаче 30 години това да ми е основния метод на предпазване,  пълен абсурд за мен.
Било ми е достатъчно и в тези няколко пъти, в които през цялото време на акта треперех, дали той ще се усети навреме или няма. Партньорът ми после сподели, че също е бил притеснен. Такъв секс-мерси.
Не знам какво е било качеството на презервативите през социализма, тогава съм била дете. Предполагам, че не е било високо. Обаче за мен презервативът си остава най-надеждната мярка. Защото забременяването не е най-страшното, което може да ти се случи...има непоправими неща, които може да ни костват живота, заради едно глупаво превземане, че видиш ли, с презерватив не било гот.

# 729
Аз признавам си, не мога да кажа дали правя разлика, със или без презерватив . Просто защото последния път когато съм го правил без беше преди 10 години , когато работехме върху второто отроче .  Grinning
 То в наши дни дори скъсаният презерватив вече не е проблем . Все пак дори и да стане белята , има препарати от рода на ескапел които да спасят положението .

# 730
  • София
Това с прекъснатия полов акт ..... определено не е моя тип секс. Обожавам да свършвам в парньорката си и не бих се лишил от това за нищо на света . Както каза sixsence -  що за полов акт е прекъснатия . Подкрепям я напълно . И не знам защо разглеждате презерватива само като контрацептив. Добре , всичките мъже с които имате връзка са истински мачовци и ви пазят от забременяване , а как се пазите от разните му бактерии, гъбички и болести предавани по полов път ?

А това, че жената ти се блъска с хормони, наречени с красивото име противозачатъчни хапчета, които й влияят на здравето, за да може да ти осигури "твоят тип секс", явно не е проблем за теб? Много крехка психика имаш явно... Flutter Както виждаме, с презерватив също няма сто процентова сигурност. А пазенето от бактерии става, когато човек практикува секс само с един и същи партньор. Нали се сещаш? Wink Аз лично никога не съм била радетел на отворените връзки, не знам как е при теб. А тук обсъждаме секс със сериозен партньор. То всъщност, като се замислиш, затова му трябва на човек сериозен парньор. Заради здравословния секс и пълното доверие в секса, че мъжът обича жена си и ще я пази, за да не се блъска с всякакви хормони и да си пъха метали, които да й направят рак на матката. Twisted Evil

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 15:15 от Popule

# 731
Аз признавам си, не мога да кажа дали правя разлика, със или без презерватив . Просто защото последния път когато съм го правил без беше преди 10 години , когато работехме върху второто отроче .  Grinning
 То в наши дни дори скъсаният презерватив вече не е проблем . Все пак дори и да стане белята , има препарати от рода на ескапел които да спасят положението .

Да, нали защото си мъж и няма ти да пиеш тази гадория.
1 път съм пила  хапчета за спешна контрацепция - не желая да повтарям.
3 години съм била и на противозачатъчни - за лечение на кисти - и това не ми се ще да го повтарям.
Въобще нищо хормонално не искам да приемам Wink
Презерватив е вариант, за мен и прекъснатия полов акт е вариант, защото 1 не сме имали проблем, 2 не ни пречи, 3 и да стане нещо,  в крайна сметка няма да го върнем. Laughing
Нямам проблем без презерватив и от гл. точка на доверие в партньора.

# 732
  • София
Обаче 30 години това да ми е основния метод на предпазване,  пълен абсурд за мен.
Било ми е достатъчно и в тези няколко пъти, в които през цялото време на акта треперех, дали той ще се усети навреме или няма. Партньорът ми после сподели, че също е бил притеснен. Такъв секс-мерси.
.....................
............едно глупаво превземане, че видиш ли, с презерватив не било гот.
За теб, може да е абсурд, след като не си намерила човек, който го може без да седи на тръни.
А, повярвай, щом го може, знае как да ти направи удоволствието без за се притесняваш.........
..................
Има жени с по- голяма чувствителност, че и мъже такива има, та това, че ти можеш да не почувстваш ко ще и от свински мехур да е презерватива, не е валидно за всички.

# 733
Аз признавам си, не мога да кажа дали правя разлика, със или без презерватив . Просто защото последния път когато съм го правил без беше преди 10 години , когато работехме върху второто отроче .  Grinning

1 път съм пила  хапчета за спешна контрацепция - не желая да повтарям.
3 години съм била и на противозачатъчни - за лечение на кисти - и това не ми се ще да го повтарям.
Презерватив е вариант, за мен и прекъснатия полов акт е вариант, защото 1 не сме имали проблем, 2 не ни пречи, 3 и да стане нещо,  в крайна сметка няма да го върнем. Laughing
Казах че това за ескапела е краен вариант . Аз имам само 20 години  сексуален живот - и за теи 20 години, скъсан презерватив не съм имал ! Ама при вас явно е практика всеки път да се къса .

Цитат
А това, че жената ти се блъска с хормони, наречени с красивото име противозачатъчни хапчета
Намери и една дума в постовете ми за хормонални препарати . Май си говориш наизуст колкото да кажеш нещо . Това за ескапела го споменах като някакъв краен вариант . Ама след като предпочитате аборта пред ескапела - ваша си работа .

# 734

1 път съм пила  хапчета за спешна контрацепция - не желая да повтарям.
Презерватив е вариант, за мен и прекъснатия полов акт е вариант, защото 1 не сме имали проблем, 2 не ни пречи, 3 и да стане нещо,  в крайна сметка няма да го върнем. Laughing
Казах че това за ескапела е краен вариант . Аз имам само 20 години  сексуален живот - и за теи 20 години, скъсан презерватив не съм имал ! Ама при вас явно е практика всеки път да се къса .

При нас не е практика. Както писах презерватива е рядкост между нас Wink
В крайна сметка, ако хората не желаят презервативи, за да си свършват спокойно вътре следва жената да приема хормони под една или друга форма за една добра защита и пак понеже и пак не е напълно сигурно, че няма да забременее.
Между другото ескапел също далеч не е сигурно средство, то действа само, ако все още  няма оплождане, ако плувеца е стигнал целта преди хапчето - забрави... и за това и процента му на ефективност не е  много голям и намалява с доста бързи темпове.

Общи условия

Активация на акаунт