Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 314
  • 857
  •   1
Отговори
# 765
Много моля да се прекратят дебатите относно аборти и прочие проблеми, далеч от темата.

Тук се коментира казус на жена, която все още няма дете.
Придържайте се към него. Peace

# 766
  • София
От години след всеки цикъл развивам "гъбична инфекция", доста преди първия ми контакт с мъж.
Лекуването заедно да не е нещо лошо?
Двете ти изречения се взаимоизключват.
И не, лекуването заедно не само че не  е лошо, а е задължително, ако искаш да се излекуваш.
В противен случай, си ги менкате до безкрай.

# 767
  • София
Да се върна на темата:

- да останеш без дете поради възрастта си, докато търсиш перфектия баща или
- да имаш дете, но без баща, защото не си родила от правилния човек

Кофти избор, нали?

# 768
От години след всеки цикъл развивам "гъбична инфекция", доста преди първия ми контакт с мъж.

Лекуването на гъбички заедно е напълно излишно. Беше модерно на времето, когато се изписваха шепа лекарства. Гъбичните инфекции не се предават по полов път!

На времето раздаваха, така модерния фасижин с лопата, точно както и антибиотиците. Което не означава, че няма инфекции предавани по полов път, просто гъбичките не са от тях.

# 769
Да се върна на темата:

- да останеш без дете поради възрастта си, докато търсиш перфектия баща или
- да имаш дете, но без баща, защото не си родила от правилния човек

Кофти избор, нали?

Може и с баща, но не този, с когото е в момента.
Но е малко вероятно да го намери и да се получат нещата.
Времето е против нея.

# 770
  • София

Лекуването на гъбички заедно е напълно излишно. Беше модерно на времето, когато се изписваха шепа лекарства. Гъбичните инфекции не се предават по полов път!

На времето раздаваха, така модерния фасижин с лопата, точно както и антибиотиците. Което не означава, че няма инфекции предавани по полов път, просто гъбичките не са от тях.

Това не е вярно, освен по други начини, точно и по полов път се предават гъбичните инфекции (има много видове гъбички, за който не знае). Това първо. И второ - така модерният навремето Фасежин, е заместен в днешно време от широко употребявания Метронидазол - същото, но по-пречистено. Не, като да не го изписват с купища и през наше време. Wink С други думи - нищо ново под слънцето. И с нищо сегашните младежи не са повече от предишните. Инфекциите са си същите и си се предават по същия начин. Не е като да ги няма и да са изкоренени. Нещата са ясни.

# 771
  • София

Аз пиша от личен опит- след АГ преглед рядко минавам без гъбички.
От мъж съм хващала и от жена, употребявала хавлията ми без да знам.
Пък ти, вярвай си, че гъбичките падат от небето... Mr. Green

# 772
Тя оригиналнта тема се изчерпа много отдавна, не знам какво искате да се връщате към нея.
Да не говорим, че самата тема е за размисли и страсти на страничен човек аджеба Абсурт, без ни най-малкото знание и отношение на реалната участничка в "проблема" Simple Smile

# 773
Изреченията ми горе не се изключват взаимно, а ти току-що ги доказа с хавлията.
Гъбички съм "хващала" всякак, само не и полово. Ако щеш, вярвай.

# 774
  • София
Цитат
Изреченията ми горе не се изключват взаимно, а ти току-що ги доказа с хавлията.
Гъбички съм "хващала" всякак, само не и полово. Ако щеш, вярвай.
Аз съм безкрайно търпелива- все пак, не си виновна, че не можеш да задържиш в паметта си 3 изречения.
Прочети ги бааааааааавно, за да схванеш, че по тези 3 начина съм се сдобивала с гъбички.
Разбрах, ти си ги хващала всякак- в гората и в сак за ловене на пеперуди и с магнит, сигурно, но не и полово.
Добре.

# 775
По-скоро ти чети какво пишеш. Хем всяка втора била с кандида, пък едно време били като бели лястовици, и това поради лошо сексуално възпитание... Хем ти кандида имаш след АГ. Много противоречиво, не мислиш ли?

# 776
"Едно време" е имало такова информационно затъмнение и за толкова неща не се е говорело, че изобщо не бих си вадила извода на базата на това за колко случая съм чувала тогава и сега. Това, че по-малко се е говорело и пишело, не значи, че са били по-малко случаите.

п.п. Калиевият перманганат за какво точно се е използувал? В днешно време май не се използва толкова масово.

# 777
Убивате ме с тия гъбички.Аз не съм имала никога!Родила съм две деца нормално,на гинеколог ходя,на басеин,в сауна и не съм хващала нищо.Като ви чета така едва ли не от въздуха ги ловите.

# 778
Мда, темата много избягала откакто писах в нея. Та, за гъбичките - веднъж след агресивно лечение с АБ и веднъж след почивка с басейн се сдобих с въпросните. Знам си от какво бяха със сигурност, по ред причини, но няма да забравя гинеколога, който се хвърли да ме успокоява, че не било задължително да ми ги е "донесъл" мъжът ми /което ако е така, явно значи, че спи с някоя си.../. Беше нелепо изживяване, но пред вид, че случката се разигра през 2012, а доктора беше към 30те, /не е закостенял сатрец искам да кажа/, значи все пак гъбички се предават И по полов път.
Всъщност, коментарите за тях с какво помагат на загрижената приятелка да си изясни проблема на жената, която не вижда проблем?

# 779
Хора, спрете се с тези гъбички! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт