Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 267
  • 857
  •   1
Отговори
# 780
Да се върна на темата:

- да останеш без дете поради възрастта си, докато търсиш перфектия баща или
- да имаш дете, но без баща, защото не си родила от правилния човек

Кофти избор, нали?
Наистина труден избор, и то много, но аз лично бих избрала втория вариант. След това бих търсила правилния човек. Относно жената, заради, която е пусната темата - тя трябва да си направи сама избора, но и зачеване от донор е по-добър вариант, отколкото да остане без дете.

# 781
  • София
По-скоро ти чети какво пишеш. Хем всяка втора била с кандида, пък едно време били като бели лястовици, и това поради лошо сексуално възпитание... Хем ти кандида имаш след АГ. Много противоречиво, не мислиш ли?
Боже, колко си интелигентна! smile3501

# 782
  • София
Да се върна на темата:
- да останеш без дете поради възрастта си, докато търсиш перфектия баща или
- да имаш дете, но без баща, защото не си родила от правилния човек
Кофти избор, нали?
Наистина труден избор, и то много, но аз лично бих избрала втория вариант. След това бих търсила правилния човек. Относно жената, заради, която е пусната темата - тя трябва да си направи сама избора, но и зачеване от донор е по-добър вариант, отколкото да остане без дете.
Принципно и аз така мисля, обаче:
- колкото и  Sick човек да е БНД, няма начин да го махнеш от живота си, докато детето не е пълнолетно, освен  да го #2gunfire или с пари да купиш спокойствието си
- колкото и свестен да е "правилният" и колкото да те обича, може да има някакви скрупули към чуждо дете по принцип. Или дори да ги няма - лошият биологичен родител да ви развали отношенията.

# 783
Така е, Кукоо, но това не е основание да останеш без дете.

# 784
  • София
Така е, Кукоо, но това не е основание да останеш без дете.
Аз мисля същото, но вече имам 2 деца. А в интерес на истината моето първото беше непланирано и не бих си изкривила душата да кажа, че много съм искала дете на 23 ненавършени години.

# 785
  • София
На тая възраст възможността за сдобиване със собствено дете клони към 0, дори да се пробва в най-успешната клиника и с най-перфектния донор. Което не значи, че жената трябва да си остане с мъжа, който дори не й е мъж, защото нямат брак. На всичкото отгоре въпросният й изневерява, няма да учудя ако живее в нейната къща и тя го издържа. Обича ли го изобщо или го търпи единствено поради липсата на друг? Най-добре да го разкара тоя и да се ориентира към нова връзка, току виж се сдобила и с дете, колкото и да е статистически невероятно. 

# 786
Имам познати-тя на е около 30,а той около 45.Той е с дете на 15 години,тя няма.Бяхме на гости и стана на въпрос за деца,а той заяви че не желаел друго дете,като неговото дори не го вижда.И тя най-послушно заяви,че не искала деца.Направо останах без думи.А да допълня,че я и бие.Тя го издържаше финансово няколко години,докато той висеше на компютъра.Работеше на 2 места от 6 сутринта до 12 вечерта,без ден почивка дори.От вечерта,в която се разигра случката не контактувам с тези хора.Не мога да проумея какво толкова вижда в него,че чак да е по-важно от това да стане майка.

# 787
  • София
От вечерта,в която се разигра случката не контактувам с тези хора.Не мога да проумея какво толкова вижда в него,че чак да е по-важно от това да стане майка.
По-добре да не стане, ако не я влече, а и него също. Има толкова деца, малтретирани от родители  или от вторите си бащи, докато майката гледа безпомощно.
Но предвид казаното, че я бие и е лентяй с 15 години по-стар и с дете... само секс ми идва наум като причина, но мисля, че при един бой либидото ми ще изчезне форевър.

# 788
От вечерта,в която се разигра случката не контактувам с тези хора.Не мога да проумея какво толкова вижда в него,че чак да е по-важно от това да стане майка.
По-добре да не стане, ако не я влече, а и него също. Има толкова деца, малтретирани от родители  или от вторите си бащи, докато майката гледа безпомощно.
Но предвид казаното, че я бие и е лентяй с 15 години по-стар и с дете... само секс ми идва наум като причина, но мисля, че при един бой либидото ми ще изчезне форевър.

Ох,той като че ли и за секс не става...Висок,слаб и с бяла коса.Направо немощен ми се вижда.Пък да я е страх да го остави...То тя плаща квартири и всички сметки,не е зависима финансово от него.Просто не мога да проумея с какво я държи...Всъщност сега се замислих...Тя може би не иска да роди дете от такъв човек,дори да го обича...Абе сбъркана работа е това за мен.Здрава,млада и права жена е...И красива.Жалко за нея.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 16:15 от angyto0o0o

# 789
айде не ги погребвайте 45-годишните мъже, че и по-възрастните  Mr. Green
бялата коса пък какъв критерий за сексуалните отношения е, хич не знам  Crossing Arms
а щом е висок и слаб, направо в гробищата да заминава  Crossing Arms

ти си на 24 г., кога според теб хората спират да правят секс? а кога спира да им се иска да правят? 'щото двете не са равностойни  Mr. Green

сбъркана работа, но тяхна, не твоя

# 790
Нее,моля не ме разбирайте погрешно.Не го погребвам.  Laughing Още повече,че моя мъж е мнооооого по-голям от мен...Просто този e eдин такъв женствен,а и брат му е обратен...Може и той да е,ама още да не се е осъзнал.  Laughing

# 791
да, бееее - на 45 г. и не го е осъзнал  Joy
ако е, отдавна го знае  Wink

# 792
да, бееее - на 45 г. и не го е осъзнал  Joy
ако е, отдавна го знае  Wink

Ха-ха.Като нищо може да използва жената,за да не се разбере какъв е всъщност.  Laughing Не се бях замисляла за такъв вариант.Всичко е възможно...Но пък тя нищо не печели.Още не е родила,той дори е започнал работа в Холандия.Дано се връзуми момичето.

# 793
  • София
Имам познати-тя на е около 30,а той около 45.Той е с дете на 15 години,тя няма.Бяхме на гости и стана на въпрос за деца,а той заяви че не желаел друго дете,като неговото дори не го вижда.И тя най-послушно заяви,че не искала деца.Направо останах без думи.А да допълня,че я и бие.Тя го издържаше финансово няколко години,докато той висеше на компютъра.Работеше на 2 места от 6 сутринта до 12 вечерта,без ден почивка дори.От вечерта,в която се разигра случката не контактувам с тези хора.Не мога да проумея какво толкова вижда в него,че чак да е по-важно от това да стане майка.

Т.е. си прекратила вижданията си, защото хората не искат деца?
Интересно...за мен проблема е, че бие жена си например, която не е ясно защо стои с него, но  мога едно да кажа - СЛАВА БОГУ, че не желаят деца и ДАНО и да не проявят желание за такива.
Аз всъщност с такъв мъж до себе си също не бих искала да имам деца, така че не е ясно дали нейното е било "най-послушно", по-точно може би единственото реално правилно решение за ситуацията.

А защо е задължително всъщност всяка жена, на всяка цена да иска деца и да ражда ако ще и без мъж?

# 794
Аз пък се чудя кога намира време да я бие, като работи от 6 сутринта до 12 вечерта без почивен ден  Mr. Green newsm78

Общи условия

Активация на акаунт