Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 559
  • 857
  •   1
Отговори
# 315

Много жени не искат да се занимават с едно дете, камо ли пък три... Е, аз съм готова. Майчината мотивация върши чудеса.  Simple Smile

Има начин всички да са доволни, без да се разпада нищо и никой..Simple Smile  Много се надявам на взаимно разбирателство по този жизнено важен въпрос. Времето ще покаже.

Благодаря за времето, което отдели, Бу. Пловдив не ви ли липсва?...

Има, има. Все ще се изхитриш да забременееш, въпреки, че човека не иска Laughing

И аз това си помислих, че може да направи.
Винаги може да му надупчи презервативите  hahaha

Една приятелка така направи. Няколко години бяха женение. Учиха, завършиха, ама мъжът и все не е готов. Спря хапчетата, но той заподозря и мина на презервативи. Накрая и писна и му ги надупчи  Joy  Като се разбра, че станала белята, беше като втрещен половин час, но после пощуря от кеф.

# 316
  • До хладилника, който обичам
Само че не опира непременно до пари, нали Peace

Lаnfеar, това е детинско и нечестно. Ако в една връзка се налагат такива похвати, куцат нещата.

# 317
  Бас държа, че при такова силно и ирационално желание честно-нечестно остават на заден план.

А веднъж станала работата, мъжът сто на сто няма да пощурее от кеф, но няма да може и нищо да направи Laughing

# 318

Lаnfеar, това е детинско и нечестно. Ако в една връзка се налагат такива похвати, куцат нещата.
Ми куцат,ама тва майчинството е свято нещо,нищо не разбирате вие тука у тоя форум! Crossing Arms

# 319

Така е, но пък и мина номера.  Laughing
Ама тяхна си работа.

# 320
  • София
Момичета, темата ми е много интересна и сега се връщам да чета назад, но какво ще кажете по въпроса, че животът може да се стече така, че да не си проговорите със собственото си дете
И още нещо - детето Ви напуска след 20-тата година, тогава сте примерно на 50-55, нали с този мъж трябва да изкарате поне още 20-тина години, а може и 30-тина.

Ще прочета дали сте обсъдили Елена Йончева, но нейният случай ми идва малко в повече. Все едно ми демонстрира: "Фертилната възраст е измислица на не особено богатите."

# 321
Е, не е задължително да трябва да изкарате с този мъж още 20-30 години. Само ако успеете Sunglasses

# 322
Аз пък като,че нямам скрупули в тази насока..
Сигурно щото майка ми ме е родила на 42..През соца..Направо си е била кто Е.Йончева сега..Обсъждане,лафове..Чак все ми подмятаха,че съм осиновена,то нали знаете едно време кво беше..

# 323
  • До хладилника, който обичам
А веднъж станала работата, мъжът сто на сто няма да пощурее от кеф, но няма да може и нищо да направи Laughing

Тези мъже съвсем за лукови глави ги имате Rolling Eyes Никакво право на мнение или желания.
Аз знам за семейство, което чисто и просто се разпадна заради подобна случка. Разбира се, имаше и други неща, които доведоха до там, но нежеланото трето дете наклони везните като че ли. Махнаха го, но семейството не се закрепи; ако пък го беше задържала жената и се бяха разделили, както и иначе стана, щеше още по-голям зор да види, точно защото на жените се падат основните грижи в първите години.

# 324
Ама има разлика между непланирано забременяване с трето дете,и планирано такова..
В смисъл,че ако се е случило вече..То тогава по-разбирам желанието да се запази плода..Ама така насила..Той не иска,ама ти йок..Ще бременееш..Ми не е честно..

# 325
  • София
Сигурно щото майка ми ме е родила на 42..През соца..Направо си е била кто Е.Йончева сега..Обсъждане,лафове..Чак все ми подмятаха,че съм осиновена,то нали знаете едно време кво беше..

През соца нямаше инвитро, поне за простосмъртните. 52 не е 42, и аз познавам жена, чиято майка е била на 42, аз родих второто си на 39.

# 326
Има го и обратния случай. Бившият ми съпруг над 10 години твърдеше, че най-голямата му мечта е да има 3 деца. С радост се навих, мен децата ме радват много. Точно след третото дете той изключи какво е говорил до този момент, отдаде се на йога, приятели и веганство и се наложи да се разведа. След което най-тъпия въпрос, който заваля отвсякъде, беше: "Защо ти трябваше трето дете, като ще се развеждате?". Като че ли аз съм знаела, че бащата ще се промени на 100% и ще ми се наложи развод - да не съм врачка  Shocked Поне всички, които ни познават, знаят неговата мантра за трите деца, та не са се и за миг усъмнили, че нарочно съм ги родила против волята му.  Sunglasses Но и развод с малки деца не ми влизаше в плановете  Naughty Просто се наложи.

Но пък под секрет, третото ми дете е голямо съкровище и според мен това ми е било късмет - да се появи, преди проблемите. Wink

# 327

Ще прочета дали сте обсъдили Елена Йончева, но нейният случай ми идва малко в повече. Все едно ми демонстрира: "Фертилната възраст е измислица на не особено богатите."

Верно ли бе? Браво! Винаги съм се възхищавала на тая жена.

# 328
Скрит текст:
Момичета, темата ми е много интересна и сега се връщам да чета назад, но какво ще кажете по въпроса, че животът може да се стече така, че да не си проговорите със собственото си дете
И още нещо - детето Ви напуска след 20-тата година, тогава сте примерно на 50-55, нали с този мъж трябва да изкарате поне още 20-тина години, а може и 30-тина.

Е щото онази баба на 60иколко беше дето роди близначета беше от най-богатите. Какво да не ражда жената сакън да не й завидим за парите ли?  Crossing Arms Аз пък се радвам на такива жени, които не са правили компромиси със себе си и имат всичко. Щом могат- евала.

# 329
  • София
Този въпрос си е направо риторичен! Мъжа днес е един, утре може да е друг, в крайна сметка живеем в свят където малко двойки остават заедно завинаги.
А детето е най най най-прекрасното и вълшебно усещане за една жена!
И това е единствената вечна връзка и безусловна любов!

От нейна страна може би да. От страна на детето не е много сигурно - докато е малко, да. Обаче...историята познава доста случаи, в които любовта между родители и деца съвсем не е безусловна и съвсем не е налична.

Общи условия

Активация на акаунт