После започна да вмята, колко сее умилява като види бебе, колко били сладички, колко хубаво било да си имаш вкъщи едно такова същество. Е, в крайна сметка роди. Когато разбрах, че е бременна, направо я попитах " Ти акъл имаш ли?", а тя ми отговори, че било много...забавно да имаш бебе, заради това родила. Зададох й този малко груб въпрос, защото са на квартира, тя е безработна от години, майчинство няма, голямото момиче е страшна кокетка и постоянно се карат за пари, мъжът й на една никаква работа, на парче...Няма никаква логика при тези обстоятелства да роди дете, още повече, че аз нейния особен мъж не бих го търпяла един ден, какво остава да му раждам толкова деца...Та към днешна дата, тя бебе си има, но хич не й е забавно. По сто пъти на ден ми звъни или на телефона или на вратата да ми хленчи, колко са зле материално, колко е скъп тока, как големите деца само искат, колка скъпа е издръжката на бебето, как мъжът й работи пет дена, после със седмици е без работа, колко е нервен, колко е груб... Майка й и баща й добре, че имат малко странични доходи и всичко отива за внуците...Ми не мога да го разбера това.
После започна да вмята, колко сее умилява като види бебе, колко били сладички, колко хубаво било да си имаш вкъщи едно такова същество. Е, в крайна сметка роди. Когато разбрах, че е бременна, направо я попитах " Ти акъл имаш ли?", а тя ми отговори, че било много...забавно да имаш бебе, заради това родила. Зададох й този малко груб въпрос, защото са на квартира, тя е безработна от години, майчинство няма, голямото момиче е страшна кокетка и постоянно се карат за пари, мъжът й на една никаква работа, на парче...Няма никаква логика при тези обстоятелства да роди дете, още повече, че аз нейния особен мъж не бих го търпяла един ден, какво остава да му раждам толкова деца...Та към днешна дата, тя бебе си има, но хич не й е забавно. По сто пъти на ден ми звъни или на телефона или на вратата да ми хленчи, колко са зле материално, колко е скъп тока, как големите деца само искат, колка скъпа е издръжката на бебето, как мъжът й работи пет дена, после със седмици е без работа, колко е нервен, колко е груб... Майка й и баща й добре, че имат малко странични доходи и всичко отива за внуците...Ми не мога да го разбера това.Препоръчани теми