Като за начало , ако тези жени нямат иницатива да работят след това каквото и да било , свързано с тези им умения и опит, изобщо няма да ходят да се пенкат да им се признае каквото и да било ми ще си седят да си мързелуват и да си гледат децата и мъжете
.....ама за това казвам, че не е нужно да се разсъждава върху нещо върху което, нямаш поглед или достатъчно знания.....безсмислен спор е и ще се влезне в обяснения на всяка дума.
как тъй ще раждат и ще гледат деца/мързелуват, докато друг ги гледа/.........я по 3 месеца и после кой от къде е , а децата да ги съберем в невръстна възраст на един куп и да сложим една лелка само да им сменя памперса и толкоз/щото на 20 бебета на 6 месеца 2 мед сестри, толкова умеят/- всички са доволни......а ти спокойна, че всички работят и учат колкото теб ми не раждат и гледат деца по цееели 2 години, нали? 
Точно така щяло да стане - за да въртиш метлата, да миеш чинии и да сменяш наакани памперси квалификация не ти трябва. Та за каква по-точно квалификация на майките в майчинство или лични асистенти се настоява тук? За чистачка, болничен асистент, санитар, готвач? Че за тези професии и без квалификация ще те вземат - търсене има, но кандидати няма!
Без пари, разбира се, щото то колко му е.
Междувременно и мъжът се присъедини към лигата на разстроените......връткането на копчетата се увеличава. 

Пералнята ще я оставя за утре, въпреки че кратката ми програма е под 20 мин

Защото пазарувам дрехи само на намаления ли? хахах
Очаквам жената да се влюби в мен, а не в широките ми пръсти и парите 
Препоръчани теми