Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 376
  • 857
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, стават чудеса. И от едно време се знае, че жените, които не могат да забременеят заради мъжки фактор, забременяват, когато отидат да се молят на някой светия, от някой друг мъж. И булките на Спасовден са забременявали чудодейно така.

п.п. Доста плодовитата приятелка колко деца е имала преди това, щом ѝ се носи славата на плодовита?
Недей така, де, тихичко се подхилвай, не убивай всичко детско в него! Mr. Green

# 616
Хваща от въздуха.

Бе чувам аз, че жужи нещо... гледам то отворил съм форума бил и жужи на оси  Joy

# 617
Чудеса винаги стават.
Дай Боже! bouquet

korn_val, тя сега разбира за проблема на мъжа, сега.
Той дали е знаел, не мога да кажа.
Откога правят опити, също не знам.
Как да знам такива неща? Embarassed

Бяха се разделили за кратко, той се отнесе по една кака Sunglasses, колежка също. Ама доста му беше кака, фрапиращо! Crazy Какво ѝ хареса, не знам!?
Но девойката си го прибра после, прости му.
Аз не бих! Naughty

# 618
Има плодовити жени, дори ниско дозираните орални контрацептиви не им действат.  Peace

А чудеса със стерилни мъже стават. Особено ако има някой плодовит комшия.  Laughing Laughing

Аз отдавна питах нашият герой дали не се е усъмнил за първото си дете, след като е излязло, че в момента е стерилен. Аз бих се усъмнила.

# 619
И аз бих се усъмнила, Риъл. Peace

# 620
  • София
Не исках да изполвам думата невежество...няколко пъти се опитах да ви обясня елементарни техники от АРТ, но и това не помага. Мисля да помоля модератор да заключи темата. 

# 621
Че темата не е за АРТ, не е нужно да сме професори. Naughty

# 622
Мисля да помоля модератор да заключи темата. 

Не виждма причина да заключа темата, обсъжда се по-скоро хипотетичен казус, не лични преживявания, планове, възможности. Ако темата беше ориентирана към асистираното зачеване, нямаше да е този подфорум.
Мога да я заключа по молба на автора или ако в някакъв момент се окаже в нарушение на правилата на форума.

И моля, избягвайте безсмислено анонимните постове!

# 623
Аз пък мисля, че ако бяха почнали навреме да пробват за бебе, щяха да разберат и за проблемите на мъжа. Мисля, че вече задължително клиниките за инвитро изследват и мъжа, независимо има ли деца (да не греша де). Така е щяло да се разбере по-навреме. А сега наистина жената ще гони последния влак...

# 624
Аз пък мисля, че ако бяха почнали навреме да пробват за бебе, щяха да разберат и за проблемите на мъжа. Мисля, че вече задължително клиниките за инвитро изследват и мъжа, независимо има ли деца (да не греша де). Така е щяло да се разбере по-навреме. А сега наистина жената ще гони последния влак...
202uu
особено много са чакали.
Не може да не се изследва мъжа. Дори и да се открие причина при жената, това не значи, че при мъжа няма причина. А и мъжът никога не може да е сигурен дали и колко биологични деца има.
А сега с конкретния партньор или без него, тази жена вече гони случайността на статистиката.  Sad

# 625
  • Куциндрел
Като се стигне до АРТ процедура не се ли изследва задължително и мъжа?

# 626
От приятелки с такива проблеми знам,че едно от първите изследвания е спермограмата.След това на жената се назначават изследвания.И докато се стигне до процедурата минават месеци, че и година.

# 627
Има плодовити жени, дори ниско дозираните орални контрацептиви не им действат.  Peace

Съгласявам се, обаче как можеш да кажеш за някоя от тези жени, че е плодовита, ако вече не се знае, че е зачевала много пъти. Което мен лично, ако бях мъж, би ме накарало да се отдръпна от връзка с нея, защото резултатът ще е или много деца, или много аборти.

Пък и нивата и да е плодородна, семето не става ли, няма реколта.

# 628
Което мен лично, ако бях мъж, би ме накарало да се отдръпна от връзка с нея, защото резултатът ще е или много деца, или много аборти.

Пък и нивата и да е плодородна, семето не става ли, няма реколта.
То си има презервативи и контрацепция за тез неща. Или и през презервативите хващат също? Вярно имало там 1-3% вероятност ама... хайде де Simple Smile

Ако е плодовита да бягат мъжете от нея, ако не хваща изобщо, пак да бягат.... големи претенции голямо чудо.

# 629
Просто няма как да знаеш, че някоя жена е плодовита, ако не е зачевала. А ако е имало бременности, има или вече родени бебета, или достатъчно аборти. Да не говорим, че има жени, заченали лесно и безпроблемно веднъж или два пъти, а след време се налага да се борят за бебе.
Въобще няма да отварям дума за случаите, в които жената забременява лесно, но по ред причини трудно задържа плода.
Затова и ми е странно определението, което даде, и те питам какъв смисъл влагаш в него.

Общи условия

Активация на акаунт