Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 333
  • 857
  •   1
Отговори
# 645
40 аборта за 100 години ли?
На близо 50 била и мислела, че вече не "хваща", но пак се случило.  ooooh!

# 646
Ужас! Shocked
Как е издържал организмът ѝ??? #Crazy

# 647
  • София
Ужас! Shocked
Как е издържал организмът ѝ??? #Crazy
Не си ли забелязала, че обикновено, който е слаб в акъла, е здрав и силен като бик?

# 648
+1 за последните 2 мнения.

# 649
Винаги съм се чудила на тези жени, с многото аборти. Добре, веднъж може да се случи нав всеки, ситуация разни...Два пъти, три пъти, пет пъти, как е възможно? Кое не им става ясно след няколко аборта, че има превенция, че противозачатъчните вече са измислени? И не е само да образованието, средата и манталтета. Имам позната, която вече е с четири аборта и три деца, всяко от които непланирано( поне така ми е казвала).
В голям град живее, има си образование работа, интелигентни родители, приятели, среда, достъп до компетентна медицинска помощ. Веднъж не издържах и колкото и неделикатно да е я попитах: " Добре де, един път, два пъти, пет пъти...как се случва, защо го допускаш". Ами ей така се случвало и тя не знаела как.
Една друга в подобна ситуация, пък като почне да ми се оправдава- с презерватив не било гот, хапчета не й понасяли, спирала пак било неприятно. Явно абортите са й по-приятни. Плодовитост и чудо Shocked

# 650
Де да можеше бебетата да отиват точно при тези, които ги искат.

# 651
  • София
Сега е рядкост, жена с толкова много аборти, но по времето на соца масово са били с двуцифрено число. Голяма рядкост е било, жена без аборт. Дори тия, които са се женели девствени са се отчитали с абортите след раждането на децата.

# 652
Да, много са били. Аборти са се правели всякак, с хапчета, с инжекции за предизвикване на контракции, кой как намери.

# 653
  • София
Сега е рядкост, жена с толкова много аборти, но по времето на соца масово са били с двуцифрено число. Голяма рядкост е било, жена без аборт. Дори тия, които са се женели девствени са се отчитали с абортите след раждането на децата.
Глупости и градски легенди!
По онова време не можеше да правиш аборт когато ти скимне- трябваше специално разрешение.
От друга страна- хапчетата, презерватива и спиралата не са открити когато ти си станала на 12г. Mr. Green

# 654
Ако се вярва на майка ми, аз съм зачената въпреки комбинирани 3 противозачатъчни метода (мисля че презерватив, хапчета и прекъснат акт), а брат ми въпреки вътрематочна спирала, така че който си прихваща лесно, си прихваща лесно.

# 655
Ако се вярва на майка ми, аз съм зачената въпреки комбинирани 3 противозачатъчни метода (мисля че презерватив, хапчета и прекъснат акт), а брат ми въпреки вътрематочна спирала, така че който си прихваща лесно, си прихваща лесно.
Ей на това се вика плодовитост.  Simple Smile

Никога не бих казала на децата си, ако са се появили непланирано. Защото и на мен ми е казано и не е приятно.

Темата стана "размисли и страсти и аз познавам една, дето... ".  Joy Joy Embarassed Embarassed

# 656
  • София
Глупости и градски легенди!
По онова време не можеше да правиш аборт когато ти скимне- трябваше специално разрешение.
От друга страна- хапчетата, презерватива и спиралата не са открити когато ти си станала на 12г. Mr. Green

Има си статистики, абортирали са на конвейр и като за световно.
Майка ми, когато ме е раждала, е била изпаднала в потрес от воя и кървищата на абортаджийките, които са били основния контингент в болницата.
Личният ти опит не е задължително да съвпада с тоя на мнозинството.

# 657
Ей на това се вика плодовитост.  Simple Smile

Никога не бих казала на децата си, ако са се появили непланирано. Защото и на мен ми е казано и не е приятно.

Темата стана "размисли и страсти и аз познавам една, дето... ".  Joy Joy Embarassed Embarassed

Е да де то контекста беше, че не е като да ме е искала, но това е друга тема Simple Smile
И да имало си е доста аборти през соца,което не изключва искането на разрешение, най-малкото над 30-инещо се е водело късна бременност и са разрешавали почти на общо основание да се прекъсва такава. Поне така са ми разказвали де.

# 658
  • София
Ако имаш 2 деца, също не е било проблем да си извадиш "разрешение".
Всичките рекордьорки с 2-цифрено чило аборти, за които знам, са от соц времената. Вече са баби или покойници.

# 659
Ако имаш 2 деца, също не е било проблем да си извадиш "разрешение".
Всичките рекордьорки с 2-цифрено чило аборти, за които знам, са от соц времената. Вече са баби или покойници.

Отразило ли им се е на общото здраве и продължителност на живота?

Общи условия

Активация на акаунт