Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 313
  • 857
  •   1
Отговори
# 690
Най-любимото и най-култовото от целия форум ми е как една жена, ако не разчита на мъжа си да я "пази", какво доверие му има и защо изобщо е с него.  Blush

Ако разчитах да ме пази винаги мъжът, най-вероятно щях да имам дете или аборти.

# 691
  • София
Най-любимото и най-култовото от целия форум ми е как една жена, ако не разчита на мъжа си да я "пази", какво доверие му има и защо изобщо е с него.  Blush

Ако разчитах да ме пази винаги мъжът, най-вероятно щях да имам дете или аборти.

За целият ми сексуален живот, който не е кратък, съм имала само износените бременности и два аборта (и двата по моя вина Blush). И съм имала различни партньори - не съм била само с един мъж 30 години. Водила съм активен сексуален живот, без дълги прекъсвания. Никога не съм взимала противозачатъчни, презервативи съм ползвала само с партньори, с които не съм имала сериозна връзка. Така като ви слушам, явно добре съм си подбирала партньорите. Или всъщност тия градски легенди, дето ви ги разправят мъжете ви, как не можели били да ви пазят с прекъснат коитус и вие им вярвате, ми приличат на градските легенди дето ако не се изпразнят (разбирай, да направят секс със съответната жена), топките им се били подували и ах горкичките те... Laughing Ама като има кой да им се връзва на шмекериите...

# 692
  • София
За целият ми сексуален живот, който не е кратък, съм имала само износените бременности и два аборта. И съм имала различни партньори - не съм била само с един мъж 30 години. Водила съм активен сексуален живот, без дълги прекъсвания. Никога не съм взимала противозачатъчни, презервативи съм ползвала само с партньори, с които не съм имала сериозна връзка. Така като ви слушам, явно добре съм си подбирала партньорите. Или всъщност тия градски легенди, дето ви ги разправят мъжете ви, как не можели били да ви пазят с прекъснат коитус и вие им вярвате, ми приличат на градските легенди дето ако не се изпразнят (разбирай, да направят секс със съответната жена), топките им се били подували и ах горкичките те... Laughing Ама като има кой да им се връзва на шмекериите...
Не виждам причина да си броим дължината на сексуалния стаж, щото ще взема да покоря първото място, но това, че съм могла да разчитам на мъжа ми в пазенето и не съм имала аборт по тази причина, не означава че всички го могат достатъчно качествено. Просто си имала късмет+ два аборта.
Всъщност, темата не беше ли друга? Hug

# 693
Какво значи аборт по вина на жената?  Rolling Eyes

Всъщност никой мъж не ми е разправял легенди как не може да ме пази с прекъснат полов акт. За сметка на това е имало такива, които са ме убеждавали упорито, че могат и заради това да пропуснем презерватива. Аз просто не вярвам, че е ефективен метод за контрацепция и никога не съм се съгласявала с изключение на един период, когато ми бяха изписани противозачатъчни таблетки за хормонален проблем, които така или иначе трябваше да ги пия.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 23:19 от кукумицинка

# 694
  • София
За целият ми сексуален живот, който не е кратък, съм имала само износените бременности и два аборта. И съм имала различни партньори - не съм била само с един мъж 30 години. Водила съм активен сексуален живот, без дълги прекъсвания. Никога не съм взимала противозачатъчни, презервативи съм ползвала само с партньори, с които не съм имала сериозна връзка. Така като ви слушам, явно добре съм си подбирала партньорите. Или всъщност тия градски легенди, дето ви ги разправят мъжете ви, как не можели били да ви пазят с прекъснат коитус и вие им вярвате, ми приличат на градските легенди дето ако не се изпразнят (разбирай, да направят секс със съответната жена), топките им се били подували и ах горкичките те... Laughing Ама като има кой да им се връзва на шмекериите...
Не виждам причина да си броим дължината на сексуалния стаж, щото ще взема да покоря първото място, но това, че съм могла да разчитам на мъжа ми в пазенето и не съм имала аборт по тази причина, не означава че всички го могат достатъчно качествено. Просто си имала късмет+ два аборта.
Всъщност, темата не беше ли друга? Hug

Наречи го късмет ако искаш. Peace Wink
Доста дълъг късмет, с различни партньори. Така да се каже, късметлийка съм си аз. Heart Eyes

П.С. Кукумицинка, за абортите...ами като съм искала "всичко вътре", хак ми е. Вината си е моя и съм си я поела.

# 695
  • София
Какво значи аборт по вина на жената?  Rolling Eyes
Имам приятелки и познати, които казваха, че не искат да ги пазят, не им харесва.

# 696
Имам приятелки и познати, които казваха, че не искат да ги пазят, не им харесва.

Винаги се изумявам от такива неща - искали всичко вътре, не искали да ги пазят и после аборти. Вярно много лекомислено приемат някои жени аборта. Не е редно да имат такова отношение.

п.п. Не съм против аборта по принцип - понякога е по-добре да направиш такъв, вместо да обречеш дете на нещастен живот, но той не трябва да е заместител на контрацепцията, а последен изход и шанс, след като приложената контрацепция не е подействала.

# 697
  • София
Какво значи аборт по вина на жената?  Rolling Eyes

Всъщност никой мъж не ми е разправял легенди как не може да ме пази с прекъснат полов акт. За сметка на това е имало такива, които са ме убеждавали упорито, че могат и заради това да пропуснем презерватива. Аз просто не вярвам, че е ефективен метод за контрацепция и никога не съм се съгласявала с изключение на един период, когато ми бяха изписани противозачатъчни таблетки за хормонален проблем, които така или иначе трябваше да ги пия.

Ами много изместихме разговора. Все пак иде реч за сериозен партньор, нали? Та в този смисъл, както писах и назад, ако имаш сериозен партньор, който казва, че може да те пази с прекъснат коитус, а не го прави, е наглец. Всеки мъж може да пази, въпросът е дали иска. И ако не можеш да разчиташ за това на него, то тогава за какво изобщо можеш да разчиташ на него? Такъв човек не е сериозен и фактически не му пука за теб.

# 698

Ами много изместихме разговора. Все пак иде реч за сериозен партньор, нали? Та в този смисъл, както писах и назад, ако имаш сериозен партньор, който казва, че може да те пази с прекъснат коитус, а не го прави, е наглец. И ако не можеш да разчиташ за това на него, то тогава за какво изобщо можеш да разчиташ на него? Такъв човек не е сериозен и фактически не му пука за теб.

Ами не вярвам, че някой може да ме пази на 100% с прекъснат коитус. Той може да го извади на секундата, като му дойде музата, но това значи ли, че преди това в предеякулата  не се е отделил някой сперматозоид или няма останал някой сперматозоид от предишен акт. И уринирането след предишния акт не гарантира пълно почистване на системата от сперматозоиди. На него може много да му пука за мен и да е много сериозен, но за такива случаи гаранция не може да ми даде, че няма да случат.

# 699
  • София

Ами много изместихме разговора. Все пак иде реч за сериозен партньор, нали? Та в този смисъл, както писах и назад, ако имаш сериозен партньор, който казва, че може да те пази с прекъснат коитус, а не го прави, е наглец. И ако не можеш да разчиташ за това на него, то тогава за какво изобщо можеш да разчиташ на него? Такъв човек не е сериозен и фактически не му пука за теб.

Ами не вярвам, че някой може да ме пази на 100% с прекъснат коитус. Той може да го извади на секундата, като му дойде музата, но това значи ли, че преди това в предеякулата  не се е отделил някой сперматозоид или няма останал някой сперматозоид от предишен акт. И уринирането след предишния акт не гарантира пълно почистване на системата от сперматозоиди. На него може много да му пука за мен и да е много сериозен, но за такива случаи гаранция не може да ми даде, че няма да случат.

Аз не те убеждавам в нищо. Аз ти казвам факти, пък ти ако искаш им вярвай. За повече от 30 години сексуален живот с различни мъже, при които съм ползвала като контрацепция единствено прекъснат коитус, имам само два аборта, които са по моя вина (вече обясних назад защо). Това е то. Оттам нататък всеки има правото да се трови с всякакви лекарства, да си забива всякакви метали в тялото и да ползва всякакви други методи срещу забременяване. В свободен свят живеем. Peace Аз просто си подбирам внимателно партньорите за секс.

# 700
Възможно е, не бих рискувала, колкото и внимателно да си подбирам партньорите. Освен ако нямам някаква гаранция, че не съм плодовита или искам дете.

# 701
  • Бургас
Популе, да твърдиш, че прекъснатият полов акт е надежден метод за контрацепция, на база личния си опит е просто несериозно! Да не подхващам темата що за полов акт е прекъснатия..... Рисковете Кукумицинка ги е споменала, няма да се повтарям.
Изумително е как хората могат да бъдат тъй горди в невежеството си....
Най-сигурните методи за контрацепция са презервативът и противозачатъчните - 98% сигурност.
Вазектомията и клампирането на фалопиевите тръби не ги слагам в сметката, защото не са методи за предпазване от бременност, а за стерилизация.

# 702
  • София
Популе, да твърдиш, че прекъснатият полов акт е надежден метод за контрацепция, на база личния си опит е просто несериозно! Да не подхващам темата що за полов акт е прекъснатия..... Рисковете Кукумицинка ги е споменала, няма да се повтарям.
Изумително е как хората могат да бъдат тъй горди в невежеството си....
Най-сигурните методи за контрацепция са презервативът и противозачатъчните - 98% сигурност.
Вазектомията и клампирането на фалопиевите тръби не ги слагам в сметката, защото не са методи за предпазване от бременност, а за стерилизация.

Ама разбира се. Всичко, за да пълним касичките на корпорациите. Няма проблем, купувайте лекарства, спирали и презервативи, за да се предпазите от бременност. Поздрав най-сърдечен. Hug

П.С. Ето я ИСТИНАТА, следвай я, народе! Как ли до сега съм оцеляла? Laughing

"But a couple of small studies carried out in the last 20 years failed to demonstrate any sperms at all in the 'pre-come' droplet, and some doctors began saying that it could not cause pregnancy.

However, in 2011 an important research paper was published by fertility experts in Hull and Princeton, NJ. They tested 27 men, and found that 37 per cent of them had motile (active) sperms in their pre-ejaculate. The rest did not. So clearly, some males do have the potential to cause pregnancy with that first little dewdrop.

It has recently been theorised that sometimes the dewdrop could actually contain sperms from a previous ejaculation."

http://www.netdoctor.co.uk/conditions/sexual-health/a2208/coitus … ithdrawal-method/

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 01:18 от Popule

# 703
Обикновено мъжете са особено сигурни в себе си, относно пазенето. Не съм чула до сега мъж да каже, че не може да "пази" и да иска презерватив. От къде ги измисли Популе тия градски легенди.  newsm78 newsm78

Мъжете приемат леко абортите, какво, важното е, че им е било кеф и "сичкото вътре". Изненадващо беше за мен, че и жени ги приемат така. Според мен такива жени се шегуват.

# 704
 Я каква интересна дискусия се е заформила тук . Записвам се да следя .  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт