Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 454
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета Simple Smile За първи път ви пиша, по мои сметки трябва да съм в 6г.с. В четвъртък ще ходим с надеждата да чуем сърчице. Това ми е първа бременност и като изключим това, че мнооого ми се спи и много ме болят гърдите, друго няма. Не ми се гади, нито веднъж не се е случвало /чак се притеснявам нормално ли е?/, но пък иначе съм като хрътка - всичко надушвам. Килограми не съм качила, но пък аз си имам достатъчно бонус и се надявам да не качвам скоро. Храня си се нормално, нищо не ми се преяжда... Малко ми е странно, имайки предвид какво съм виждала и чела. Ще се радвам, ако има някоя бъдеща мама от Варна  - да се намерим Simple Smile Хубава и лека вечер на всички Simple Smile

# 556
Мен може да ме махнете от списъка на 1 страница,всичко приключи. Tired Tired

# 557
Чъки, мила силни  Hug от мен! Бъди силна и ти пожелавам скоро да минеш и да ни се похвалиш с хубава новина.

benefit, добре дошла сред нас!

# 558
Здравейте,прекрасни мамчета  bouquet
При мен все още понякога тече нещо розово,продължавам да си пия дуфастона и фолиевата и се моля всичко да е наред.
Иначе на работа вече не ходя.За сметка на това се случиха дни,в които или пътувахме,или бяхме някъде с приятели,или тичах по ангажименти със сватбата и се чувствам страшно изморена.
Относно килограмите-всички знаем че всяка бременност е коренно различна,няма писан закон как ще е.Единственото сигурно е,че повечко килограми се качват от шестия месец нататък.
Моето скромно мнение е,че ако сме здрави,нямаме хормонални проблеми,и не сме спазвали диета преди забременяването,няма причина да качваме килограми поне до края на втория месец.
Ето един калкулатор на теглото,може да ни е от полза  http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto
Лека и прекрасна вечер ви желая,момичета  Heart Eyes

# 559
  • София
Чъки ужасно съжалявам   Cry Cry Бъди силна!

# 560
Здравейте, момичета Simple Smile За първи път ви пиша, по мои сметки трябва да съм в 6г.с. В четвъртък ще ходим с надеждата да чуем сърчице. Това ми е първа бременност и като изключим това, че мнооого ми се спи и много ме болят гърдите, друго няма. Не ми се гади, нито веднъж не се е случвало /чак се притеснявам нормално ли е?/, но пък иначе съм като хрътка - всичко надушвам. Килограми не съм качила, но пък аз си имам достатъчно бонус и се надявам да не качвам скоро. Храня си се нормално, нищо не ми се преяжда... Малко ми е странно, имайки предвид какво съм виждала и чела. Ще се радвам, ако има някоя бъдеща мама от Варна  - да се намерим Simple Smile Хубава и лека вечер на всички Simple Smile
Добре дошла benefit! Ти си четвъртата бъдеща мама от Варна /дано не пропускам някой/, демек заформяме се!

Аз се чудих също що не пишете заради Фб или заради уикенда. newsm78
Моето коремче, започна да става по-големко... Чудя се до кога ще мога да го срия. Ходя с едни размандени дрехи... мъка... Sad Качила съм около 3-4 кила. Много са, но моето стресирано от диети тяло има памет и сега ми връща....

Не ми става лошо, гърдите са абсолютен силикон - огромни, клоня към чашка Е усилено... Embarassed
Нямам търпение за неделя, когато ще ида при друг доктор, да го проверя и евентуално да се запиша там за ЖК. Дано всичко е наред и бебочето да расте успоредно с корема ми.

Чъки Cry Hug Не искам да ти пожелавам да си силна, а много скоро да си щастлива-дългосрочно!

# 561
Благодаря ви много момичета за подкрепата.Имах нужда. Hug Hug
Тази сутрин се обадих на лекарят ми да разбера резултатите от 2 кръвен тест и ми казаха ,че Чхг спада.Лекарят веднага организира нещата,и след час ми беше абразиото.Сега ще чакам резултатите от хистологията(или биопсията(не знам как се казва точно))Много се надявам да намерим причината за неуспехите.Аз имам доста изследвания от преди това и генетични, и имунологични,които бяха добре.На 23 февруари  имам час за преглед,да видим какво ще се разберем да правим от сега нататък.

# 562
Чъки съжалявам,вярвам че много скоро ще се похвалиш отново.
за кг старайте се да не се тъпчите.М/у другото забелязвам че и моя корем започва да се заобля,въпреки да нямам качени кг.Аз не ям сладко ,плодове и салати по малко когато по малко ми се гади.Солети и кисело мляко,сирене ,картофи и ей такива неща.
benefit,Добре дошла.
Лека ве4ер момичета ,пазете се.

# 563
Много съжалявам, момичета! Бъдете силни и скоро много щастливи, отново с хубава новина!

Като заговорихме за храненето, вижте какво изгледах днес и много ми хареса:
http://www.dechko.bg/online_uchilishte/lekcii/bremennost/Hranene … ta_%28chast_1%29/

Хубава вечер на всички и се пазете!  Embarassed

# 564
Чъки,  Hug! Пожелавам ти скоро отново да имаш повод за радост до финал!

Моят корем също се заобли доста, а съм качила  няма и един килограм. Аз се надявам при мен да важи приказката, че щом се тръгва от повече килограми, се качват малко  Mr. Green.  Обаче ММ е реалистичен и ме подготвя от сега, че накрая вероятността да съм Хипопотамче е доста висока.  Mr. Green

Бенефит, добре дошла и леко бременеене.

# 565
  • Виена
Ех, момичета с лоши новини... чета ви и ми е тъжно. Познавам болката ви и знам, че няма какво да я направи по-лека. Желая ви от сърце скоро да ни зарадвате с прекрасни новини.

Аз съм на стенд бай, защото и последният път не знам какво видя лекарката, но ми каза да отида след две седмици. Естествено, две седмици няма кой да я чака, така че и тази пак съм на преглед. Като си гледам снимките - нищо общо с предишните. Или снимките са криви, или има нещо не много ок. Ще видим.

Иначе да ви кажа, най-щастливата ми бременност беше с първата ми дъщеря - ама нищо не знаех нито за кухи яйца, нито за статистически данни за спонтанни аборти - нииииищо. Приемах, че щом съм бременна - трупнато, ще раждам Simple Smile А най-хубавото беше, че само слушах ужасно позитивната си лекарка и нямах никакво време да чета страховити истории, форуми и около мен никоя приятелка с деца, която да ме открехва на гадни, потенциални заплахи - прелест! Всяка следваща бременност ми беше доста по-информирана и само се притеснявах за нещо... бляк! Не знам кое е по-добре, но усещането ми от бременността с Кати беше най-спокойното, щастливо и вълнуващо очакване...

А, чакайте да ви кажа... Четох, че сте писали с какъв страх ходите до тоалетната... Моят слънчев мъж купил бяла тоалетна хартия с червени рози... 'щот' ме бил обичал. Абе, ти луд ли си? Тези червени рози ми докарваха стрес всеки път. Накрая разкарах хартията и съм го помолила да измисли друг начин да ме обича, поне докато съм бременна Simple Smile

Ох, лягам, че съм сама с двете хали и утре (днес, де) се съмнявам, че ще ме оставят да спя до 11, понеже днес съм творила нощес по форумите Simple Smile

Добро утро от мен и прекрасен, слънчев ден, момичета!

# 566
Добро утро,прекрасни момичета!
Часът е 8,а тук в Пловдив е 15 градуса  smile3501
ELITSA77 ,искренно ме разсмя с милия жест на съпруга ти.
Моля,някое момиче да сподели колко време е продължило това розово,червеникаво или кафеникаво течение.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 567
Добро утро и от мен, newsm44
 и при нас е топличко ще излезем с малката на вън  на разходчица не я пуснах на градина в4ера и днес и се чувствам добре  с нея в къщи не се отпускам да лежа по цял ден.
Елица разсмя ме .....Любовта ви е безгранична с твоя мъж..... Heart Eyes
пфууу утре съм на работа ве4е,свърши болничния.
Хубав и усмихнат ден момичета.

# 568
На това хинаво време е грях да сме на работа,  още повече  цял ден :/..  Ама какво да се прави! 
Аз се боря с дните,  чакам петък с нетърпение.
Днес бяхме до общината да си запазим дата в ритуалната.  07.05.16

# 569
Raq27 аз имах кафеникаво зацапване в деня в който трябваше да ми дойде и продължи 2 дена,а положителния тест видях преди деня в който би трябвало да ми дойде.Бях на 2 лекаря и нищо не ми предписаха,казаха,че е нормално,тъй като беше съвсем леко зацапване,а не кървене.
Относно килограмите четах,че:
Теглото на бебето е от 3 - 4 кг;
Тегло на плацентата от 500-700гр.;
Тегло на амниотична течност 700-900г;
Тегло на матката от 800-1 кг.;
Тегло на гърдите от 400-800г.;
допълнителна кръвна маса 1кг-1,8 кг
Тегло на водата 1 кг.

Не знам каква е разликата между амниотичната течност и водата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт