Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 456
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
6 месец някъде е бума в разтежа Simple Smile  а аз така съм подута че ужас

# 541
Здравейте и от мен, чета ви от половин час и не мога да ви смогна!

Момичетата с лошите новини  Hug  и дано скоро се похвалите с хубави новини!

При мен няма нищо ново. Имам дни, в които ми се гади много, има и такива, в които нямам никакви симптоми. Гърдите ми омекнаха, но на моменти си ме болят.
И аз съм с обърната матка, докторката каза, че това не е никакъв проблем. Аз бях на преглед миналата сряда, по мои изчисления трябваше да съм 6гс+3дни, а на апарата излезна 5гс+5дни, но това зависи от много неща и не е съществено, не се притеснявайте. Важен е крайния резултат! Simple Smile

# 542
Момичета някой мисли ли да се записва на специални тренировки? Аз намерих още едно място http://www.nsa-nesheva.com/index.html

# 543
Vin89, s teb sme edni kg, edna visochina, termina po edno i sashto vreme Grinning . Ti s prednata bremennost kolko kachi? Samo che az oshte ne sum + , tova mi e minus kato sum 53, predi da zabrem bqh 55

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 20:20 от AnMary

# 544
Здавейте момичета, пожелавам на всички ни успешен месец и да минава по-бързо. Аз все още имам напрежение в гърдите и започна да ми се подува коремът. Преди можех да си го гълтам, сега не  Grinning Grinning Grinning Мисля, че вече съм +1кг и си имам и апетит Simple Smile По-нанатък ще му мисля. Също така, 10 и нещо вече съм заспала, а преди си лягах към 12. Поне през деня не ми се спи Simple Smile

# 545
Здравейте и от мен, красолка пия еутирокс , фолиева , прегнакеър витамини и утрогестан вагинално. Аспирин мисля , че не се пие през бременност ама не съм сигурна.

# 546
Гери с първата бременност забременях 49 , 3 месец бях 46. Влязох да раждам 89. Затова сега ще внимавам, а и имам след кого да ходя да оправям :*

# 547
Гери с първата бременност забременях 49 , 3 месец бях 46. Влязох да раждам 89. Затова сега ще внимавам, а и имам след кого да ходя да оправям :*
Уха, 40 кг, не мислих , че толкова мн може да се качи

# 548
Майка ми с мен е почнала от 45кг и казва, че на 90кг е спряла да се мери.

Vln89, ти осъзнаваш ли от какво си качила толкова много килограми? Ще се радвам да споделиш, че ми е интересна темата.  Hug

# 549
Само и единствено от ЛАКОМИЯ и забавен метаболизъм. Ядях нон стоп. Преди вечеря се е случвало да ям по 1 кутия бонбони пияни вишни . Много спагети и пици и станах двойна. Отделно и се подух като балон. Отвратително!  Сега преди няколко месеца моя мн близка същата история над 30 кг от лакомия а няма и 1,60 и се успокояваше с мен как аз бързо съм ги свалила. Но всеки човек е различен, организъм, метаболизъм и т.н. Сега като огладнея ям плод, корни или овесени ядки, не по 1 тава макарони на фурна като предния път, ще се постарая и докрая да съм така.

# 550
  • Морска приказка
Здравейте момичета. Тези дни само ви четях без да пиша, че не се чувствах много добре.
Силни прегръдки  за feminina и Maria_I, съжалявам за загубата, дано бързо превъзмогнете мъката и скоро пак да се радвате на две чертички  Hug
Аз през миналата бременност качих 15 кг, до 8 месец и в 9 качих 7 кг, защото започнах да задържам много вода, беше ужасно. Сега се надявам да не стане пак така, защото е кошмарно, особено сутрин преди да се раздвижа  Confused.
Към момента съм +0.5 кг, но дънките взеха да ме стягат на корема вече.

# 551
И аз си мисля, че многото килограми се качват от глезотия и угаждане. Гледам да не си позволявам огромни количества вредна храна в късни часове, дано така да си остане за напред. Надявам се и тренировките да си кажат своето и килограмите през септември да не са повече от +12-15.

# 552
Здравейте и от мен! Да оставя мейл и аз за фейсбук групата. silveto_86@mail.bg
Пратих ти покана на пощата Simple Smile

# 553
Здравейте и от мен! Да оставя мейл и аз за фейсбук групата. silveto_86@mail.bg
Пратих ти покана на пощата Simple Smile
Мерси  Simple Smile

# 554
Аз съм почти 9-та седмица и съм близо 2 кг отгоре,демек почти 58 ,а съм 162 висока ,но не изглеждам дебела още хаха.С предната бременност качих 18кг хем хапвах предимно салати и плодове.Сега ям постоянно ,защото ми е много лошо и ако съм гладна е още по-зле ,но не мога да ям какво да е,само супи или препечени филии,друго рядко мога да погледна.По принцип съм чела ,че нормалното качване на кг е така: първите 3 месеца по 1 кг на месец,вторият триместър по 2 кг на месец и третият тиместър по 2 кг на месец,демек около 16 кг ако качите е ок.Аз също се бях надула много последните 2 месеца,много вода задържах и изглеждах подута.С предното до 3-ти месец правих упражнения за бременни и много разходки ,докато не прокървих в края на 3-ти месец и спрях с тренировките и натоварванията и гледах да почивам повече и въпреки това бях 2 кг нагоре  пак до 3-ти месец Simple Smile.За да не качите много наблягайте на плодове и зеленчуци ,супи,месо ,яйца.Избягвайте тестеното и сладкото ако можете,но и ако много ви се яде не се мъчете,но по малко Simple Smile.Поне ще сме бременни пролетта и лятото ,когато е сезона на плодовете и зеленчуците и е по-лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт