Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 525

Аз получих доста силно кафяво течение деня преди датата за прегледа ми и отидох по спешност,като знам че трябва да съм 7-ма седмица и даже чакам сърце да видя.Тези като казаха ,че още не се вижда бебе и че е рано и да дойда след седмица и така се уплаших и тичах на частно.Там апаратурата беше много по-добра и се видя бебето и леко потрепване на сърце и казаха 6-та седмица и че бебето е добре и не виждат причина за това течение ,изглежда имам недостих на хормона прогестерон и ми дадоха да пия дуфастон всеки ден и ми казаха да си го пия докато влезна в 4-ти месец и така.Седмица по-късно пак всичко беше ок Simple Smile.В сряда ще съм 9-та седмица и съм на преглед и ще видим пак Simple Smile

# 526
Фемина,Мария силно гуш от мен.Съвсем скоро да ви видим с положителни тестове.
Момичета да ви питам когато е кухо яйце или ембриона спре да се развива организма сам ли го изхвърля или не е задължително?

# 527
Момичета да ви питам когато е кухо яйце или ембриона спре да се развива организма сам ли го изхвърля или не е задължително?

Рано или късно сам го изхвърля. Зависи колко са високи хормоналните нива. Когато паднат достатъчно ниско организмът започва да се чисти. Но лекарите не чакат естествения процес заради страх от инфекция. Ако при поставяне на диагнозата не е започнал процес на очистване обикновено кюртират.

# 528
Krasolka от години имам проблеми със ЩЖ и Хипофиза, та да те успокоя. Тсх първите 3 месеца трябва да е до 2.5, а след това до края на бременността до 3. Но има много майки с високо и са родили здрави бебета. Това са само цифри и статистики.аз пия еутирокс и така го дръжа в норма.

# 529
Момичета, ето ме и мен...малко бях отсвирила бг мамата за сметка на фб групата ни, но пак съм тук.
Кой би могъл да ми впише термина? на 33 г., първескиня (свиня майка хаха), Лондон, термин 2.9.2016 мерсиии Simple Smile

# 530
Какво да кажа,  браво на тези лекарки,  все пак има надежда за нашата медицина  Simple Smile
http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/za-parvi-pat … erodeno-bebe.html

# 531
  • София
Момичета къде изчезнахте?Преди не смогвах да ви изчета,а сега никакви ви няма.Всички ли сте във фейса.А аз като си го изтрих,така ми се пада.
Ilqnka твоето кафяво течение еднократно ли беше само?Аз снощи пак имах няколко капки кръв след като се изкъпах и сложих Утрогестана.Тъкмо се бях поуспокоила и снощи пак се побърках от притеснение.Имам раничка на шийката.Дали е възможно тези капки да са от нея?
Катрин ти пиеш ли нещо друго освен еутирокса? Чувам ,че някои момичета пиели и аспирин.

# 532
Добро Утро!
как сте момичета!
Успешен нов месец изпълнен само с хубави емоции и новини!

# 533
Добро Утро , успешна Нова седмица и нов месец  Hug

# 534
Добро утро !

Аз тази седмица съм във ваканция ! Ура ! Simple Smile Все още не съм получила покана във Фейсбук,оставих имейл deni_ralina@abv.bg с долна черта е . Честит нов месец и дано оттук нататък да пълним темичката само с хубави новини.  Hug

# 535
Добро утро !

Аз тази седмица съм във ваканция ! Ура ! Simple Smile Все още не съм получила покана във Фейсбук,оставих имейл deni_ralina@abv.bg с долна черта е . Честит нов месец и дано оттук нататък да пълним темичката само с хубави новини.  Hug

Не излиза потребител с такъв емайл.

# 536
Добро утро!!!!! Успешен месец на всички и да минава по-бързо!
Krasolka02 , аз имам ФБ, но от година не съм влизала там, така че и аз не мога  да следя там какво си пишат другите Sad . А моето течиние вече почва четвърта седмица, спира за един-два дни мах и пак, вече ми писна и лежа вече почва четвърта седмица, като ставам само до ОО и да ям и да се къпя, не знам колко още тр да лежа , ако трябва още един месец да съм така, направо не знам. Лекаря иначе ми каза, че мога малко вече да се разхождам но аз не смея Sad .

# 537
Пх, претеглих се и кво да видя - + 1 кг,, ужас .. 53,650 ..  Поне съм 1,75

# 538
Здравейте и от мен! Да оставя мейл и аз за фейсбук групата. silveto_86@mail.bg

# 539
Здравейте момичета! УСпешна седмица Simple Smile

Аз държа фронта с килограмите и още нямам +. Кога е нормално да почнат да се качват и в кои месеци осезаемо се наддава? Някоя от мамите, които вече са родили ще се радвам да споделят.

Вижте какво харесах - https://www.youtube.com/watch?v=pL5J93LrM6w

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 11:13 от Kisses{P}

Общи условия

Активация на акаунт