Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 459
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Лекарката ми каза, че понеже се е случило в ранни седмици ( 7-8ма) няма да се наложи кюртаж, както и стана. Изчистих се сам. Каза да изчакаме 2- 3 цикъла преди да опитваме пак. След спонтанен аборт много лесно и бързо се забременявало, заради хормоните. Явно наистина е така Wink

# 511
Надявам се и аз да потвърдя теорията  Wink а на теб стискам палци и вярвам, че този път всичко ще е наред!

# 512
femina , много съжалявам  Hug
Аз също преживях един аборт миналото лято, много е трудно, но съветът ми е да се опиташ възможно най-бързо да се отърсиш от преживяното и с нови сили пак напред! Аз за жалост не се изчистих сама, направиха ми кюртаж, след него ми бяха казали 3,4 цикъла да изчакам с опитите и след като ги подновихме, забременях на втория месец опити, така че горе главата! Много скоро пак ще има  EFP и всичко ще е наред!

# 513
Здравейте. Съжалявам и аз за случилото се. Със сигурност е трудно , но имай вяра.
Аз също треперя на всяко ходене до тоалетната, но...Явно така цял живот ще се тревожим като майки.
Аз съм 9.г.с. и направо така искам да напредва и времето да минава..... желая успех , късмет и лека и успешна бременност на всички .

# 514
  • Варна
_feminina_, много съжалявам, поплачи си, ако ти е тежко, излей мъката си и продължи напред! И аз преживях същото преди няколко дни Sad

Аз не съм писала, само помолих Kisses да ме изтрие от първа страница - аз също отпаднах от бъдещите септемврийски мами. Получих кървене в края на 5 г.с., ходих на лекар - не се видя нищо, освен удебелена лигавица на матката, лекарят каза, че вероятно още е рано да се види нещо и ми изписа Дуфастон и Но шпа. Реших на своя глава да изследвам ЧХГ през 2 дни - първата стойност беше 389, а втората - 171, сигурен знак, че няма да я бъде тази бременност, междувременно кървенето си премина точно в малко по-обилен месечен цикъл, та дори и да е имало точица, вече я няма Sad.

Доколкото четох из различни сайтове, когато се случи толкова рано, без необходимост от кюртаж, опитите могат спокойно да се подновят след първия нормален цикъл, както смятаме и да направим с мъжа ми.

Та така - тежко е, още по-гадно е, че малкото ми близки хора, които знаят, не разбират защо се чувствам така, след като се е случило толкова рано...  Но лека-полека влизам в релси и се опитвам да гледам напред.

# 515
Благодаря ви момичета!
Мария, много съжалявам, мила! Hug
Ще си изплачеш муката и продължаваме напред, вярвам, че следващия път ще имаме успех!

# 516
Добро утро , много съжалявам за случилото се , feminina и Мария . Пожелавам Ви от все сърце съвсем скоро да видите отново двете чертички.
Искам да Ви кажа , че точно аз съм мога да Ви дам пример със себе си... 2 спонтанни, поред и след втория (24 октомври) , декември съм забременяла незнайно как ( мъжа ми не е свършвал в мен) така , че УСПЕХ и бързо възтановяване ( психически) . Прегръдки  Hug

# 517
Feminina, съжалявам мила. Много е тежко, минах през това септември и много дълго плаках след това, но бъди силна и смело напред. Пак ще стане, тогава ще си още по щастлива.
Момичета не съм писала отдавна но ви следя. Днес рано рано сутринта бях на преглед и най накрая..... Чухме сърчице.... Прекрасно е. Знам че всичко е наред и така ще е до края. От понеделник съм в болничен и ще си стоя в къщи. Успех на всички които чакат да затуптят сърцата на техните мъничета. Всичко ще е наред момичета вярвайте и мислете позитивно

# 518
 _feminina_, Maria_I , за една майка няма никакво значение в коя седмица е прекъснала бременността. За нея това не е "кухо яйце" или мъртъв плод, а загубено бебе. Минала съм по този път два пъти, знам. И най-нормалното и здравословно нещо е тя да го изстрада, за да може да продължи напред.Подценяването на случилото се от близки и приятели помага само на тях и е ужасно обидно. Опитайте се да им го обясните. Най-неприятно ми беше да чуя "ще си направите друго", сякаш просто не ми се е получил кекса е просто ще забъркам нов  Confused .
Много съжалявам за загубените бебета, прегръщам ви и дано бързо излезете от дупката  action032 .

# 519
Здравейте!
Много съжалявам за случилото се момичета Hug  Не съм предполагала, че тези неща се случват толкова често!
Мария, аз имах абсолютно същата случка преди 2 месеца. Тъкмо свикнах с мисълта, че съм бременна и се борех с повръщането и неразположението, и всичко свърш... Шока, изненадата, че въобще се случва и то толкова рано бяха големи.
Сега съм вече в 9 седмица и всичко е наред, забременях от първия опит след това! Не сме разказвали на никого и така беше по-добре за нас, избегнахме неуместни реплики и нежелано съчувствие от околните.

Тази сутрин така ме боли кръста, че не ми се става от леглото, а имам толкова неща за вършене.

Слънчева неделя на всички, и само хубави новини за напред!

# 520
Здравейте отново след толкова много време.Изписали сте ужасо много  Mr. Green ,а темата се е получила много добре!

Първо за всички,при които не върви както бихме го желали- голяма прегръдка и кураж. Животът понякога  е кофти,но има и по-лоши неща, винаго може  да стане и по-зле- поне аз така винаги така се успокоявам!!Освен това при нас след като 2 години опитвахме и трепетихме с всеки цикъл,сега 10 пъти повече се радваме и оценяваме какво се случва и може  би така е трябвало да стане.

От утре започвам 10та седмица, чувствам се странно,че трябва да внимавам какво ям,иначе ми се гади по цял ден.Пия ли кафе,дори и след ядене и дори по-слабо,денят е загубен-веднага започва гаденето. Трудно закопчавам копчето на дънките вече  Shocked ,струва ми се рано за това. Иначе решихме да се наслаждаваме на бременността с мъжа ми и да не изкараме първите  3 месеца в страх и направихме първата крачка .Купихме книжка за бебе,поведение на родителите след раждане и възпитание....така че мислим позитивно и всичко ще бъде наред!!

# 521
Синът ми започна да повръща Sad . Отворих хомеопатичния справочник да видя какво да му дам и с учудване установих, че има глава "Гадене и повръщане по време на бременност".
Преписвам ви по-важните неща, може на някой да му помогне.

Antimonium tartaricum
Вълни от гадене, силно повдигане и повръщане сутрин, което се облекчава при лежане на дясната страна. Отпадналост, изтощение и сънливост съпровождат всички оплаквания. Подобрение настъпва след повръщане. Има силно желание за ябълки и кисели храни.
Ipecacuahna
Обилно слюноотделяне с крайно силно гадене, влошаващо се след ядене. Повръщането е трудно и не носи облекчение. Липсва жажда. Чист, необложен език.
Nux vomica
Мъчително повдигане, което се облекчава след повръщане. Повърнатите материи имат кисело-горчив вкус. По-зле сутрин и от шум и миризми. Храната се усеща като тежест в стомаха и принуждава бременната да разхлаби дрехите си.
Pulsatilla
Гадене и повръщане, които се появяват вечер и изчезват нощем. Храната ляга като камък в стомаха. Отвращение към вода, мазнини, топли храни и напитки. Жената предпочита да бъде навън, на хладно.
Sepia
Гадене при вида на храна и при мисълта за нея, по-зле сутрин или при изплакване на устата. повърнатите материи са като млечна слуз. Силно желание за оцет и туршии. Симптомите не се облекчават от ядене. Може да има чувство за умствена и физическа затормозеност. Меланхолия, раздразнителност и плачливост.

Потенция 6С, 9С, 12С, 15С
(Колкото по-близко са вашите симптоми до описанието на лекарството, толкова по-висока потенция изберете)
Интервал между приемите През 1/2-1 час до подобрение.

# 522
Flora много полезна информация.
А от мен препоръчано от хомеопатични книги и т.н. за гадене сутрин още в леглото преди ставане 3 таблетки от Шуслерова сол номер 2.

# 523
Лелее,момичета колко страници сте изписали!Не мога да ви смогна.Вчера  в 18ч трябваше да бъде  първия ми преглед, 20 дни след закъснението.За съжаление сутринта получих леко кървене и отидох по спешност на обяд.Слава богу всичко беше наред и най-после чух сърчицето на бебчо.Много се притесних обаче ,когато доктората каза ,че ембриончето, вместо на 7 седмици и три дни отговаря на 6 седм.и три дни.Изписа ми утрогестан вагинално 3х2,но-шпа 3х2 и дуфастон 2х1.Вика ме отново след 2 седмици за да видим как се развива бебчо.Голям рев му ударих.При някоя от вас имало ли е подобен проблем? smile3518
Спокойно ,при мен също върви с една седмица на зад,но аз бях почти убедена ,че съм била с късна овулация.Отидох на преглед когато трябваше да съм 7-ма седмица,а те не можаха да видят бебето.Така се уплаших и отидох на частно и там се видя и сърце и бебе и всичко и доктора каза ,че разлика от от 7 дни не е никакъв проблем ,защото не се знае овулацията кога е била,важно е да се развива бебето и да расте.Бях на преглед седмица по-късно и бебето беше пораснало и отговаряше на 7-ма седмица.Няма страшно Simple Smile

# 524
  • София
Лелее,момичета колко страници сте изписали!Не мога да ви смогна.Вчера  в 18ч трябваше да бъде  първия ми преглед, 20 дни след закъснението.За съжаление сутринта получих леко кървене и отидох по спешност на обяд.Слава богу всичко беше наред и най-после чух сърчицето на бебчо.Много се притесних обаче ,когато доктората каза ,че ембриончето, вместо на 7 седмици и три дни отговаря на 6 седм.и три дни.Изписа ми утрогестан вагинално 3х2,но-шпа 3х2 и дуфастон 2х1.Вика ме отново след 2 седмици за да видим как се развива бебчо.Голям рев му ударих.При някоя от вас имало ли е подобен проблем? smile3518
Спокойно ,при мен също върви с една седмица на зад,но аз бях почти убедена ,че съм била с късна овулация.Отидох на преглед когато трябваше да съм 7-ма седмица,а те не можаха да видят бебето.Така се уплаших и отидох на частно и там се видя и сърце и бебе и всичко и доктора каза ,че разлика от от 7 дни не е никакъв проблем ,защото не се знае овулацията кога е била,важно е да се развива бебето и да расте.Бях на преглед седмица по-късно и бебето беше пораснало и отговаряше на 7-ма седмица.Няма страшно Simple Smile

Ilqnka ,така ме зарадва... HugДумите ти ме заредиха с огромна надежда.Постоянно ми е свито сърцето и  не знам  как ще издържа до следващия преглед.Все си мисля"ами ако тогава е спряло развитието му..."и се побърквам от рев.Знам,че трябва да мисля положително, но тая мисъл не ме остава на мира.Още повече, като се сетя за розовото течение ,че по времето в което съм забременяла бях на Аугментин и последният път ТСХ ми беше 3.26(а при бременност трябва да е до 2) и прекалено много стават минусите в цялата история.  smile3518
Ох,моля се само дано и аз съм като теб на следващия преглед newsm17
Момичета има ли някоя от вас с Хашимото?

Общи условия

Активация на акаунт