Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 464
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Понеделник ще се похвалиш с хубави новини Wink

# 466
Аз сега прочетох за чхг резултати, които в Германия може да се проверят чак в понеделник...  В лабораториите, в които съм ходила в София, резултатите са готови до 3 часа макс. Лабораториите не работят ли и събота и неделя като в България (в случай че резултатите не са готови днес)?

# 467
България е сигурно единствената страна, където всичко работи и събота и неделя  Joy В Германия си почиват здраво уикенда, даже и магазините не работят  в неделя. Кога ли и ние ще станем бяла европейска държава  Thinking
Чъки, всичко ще е наред, само трябва да си спокойна  Hug
Момичета, защо си правите толкова рано ХИВ и Васерман? Оставете го за след месец, два. Тези изследвания ви трябват задължително в пакета документи за раждане, а валидността им е 6 месеца. Затова е хубаво да се направят след третия месец, за да не ги правите после още веднъж. Все пак и касата не ги поема  Naughty

# 468
Аз след час съм на втори преглед, сърцето ми е в гърлото!   Дишам дълбокоооо!! Да ми стискате палчета!

# 469
 В петък в Германия лекари и всякакви инситуции са отворени за клиенти до 12ч, даже някои и до 10ч. (Между другото това не само в петък, има го отчасти и през седмицата.)
После може и пак да правят някакви вътрешни задачки, но за клиенти - който успял, успял.
Събота и неделя се почива.

В друг ден през седмицата е възможно ЧГХ-то да излезне следобяд.
При моето например ми взеха кръв към 08:30ч. и ми се обадиха чак към 16ч. - бях пред побъркване.

Та белите страни може и да имат в някои отношения недостатъци - в зависимост от гледната точка.  Wink

Извинете за отклонението.  Embarassed

# 470
Незнам при вас как е, но и с 1 та бременност, занесох направление и от там нататък нито видеозони , нищо не съм плащала . А със сина ми бях през ден в кабинета на гинеколога ми. Ходех си паралелно при друг Док на 4д като при него си заплащах прегледа и диска с клиповете на малкия. Платих си единствено избора на екип Simple Smile раждах си в нашата многопрофилна болница, при лекаря следящ ми бременността , като той ми взе стволови клетки и тъкан от пъпна връв. Смятам, че ако ще и на МАРС да идеш да раждаш, квото ти е писано. Има много нещастни случаи , от големи светила , но това е мое мнение. Имах и имам възможност да родя където си поискам, но за мен е безсмислено Simple Smile Господ да ни пази всички мами и бебчетата ни Simple Smile

# 471
Минавам да се отчета. Днес сутринта бях на преглед и всичко е наред...чухме сърчице, отговаря си на седмицата т.е. 7-ма и уж всичко е наред. Така се успокоих. За следващ преглед ме вика след 3 седмици на 22-ри( тогава имам рд надявам се да е на късмет)  Simple Smile Каза че тогава ще правим изслесвания и ще плануваме скрининг, защото тогава ще съм 10та седмица. Това е засега  Hug

# 472
Lyn, септември и октомври минах през доста изследвания, доктори и какво ли не.. Бях си внушила , че имам проблем със щетовидната жлеза, гледаха ме на преглед, рових се какви са всички хормони, които я касаят. Изследвах всичко и така отидох при ендокринолога. слава Богу нямаше ми нищичко, всичко беше в главата ми. Споделям го, защото и аз съм като теб, но това вече ми е 4- та бременност и съм се оставила по течението. Имам пълно доверие на доктора си , и това е общо взето Simple Smile))

# 473
  • София
Лелее,момичета колко страници сте изписали!Не мога да ви смогна.Вчера  в 18ч трябваше да бъде  първия ми преглед, 20 дни след закъснението.За съжаление сутринта получих леко кървене и отидох по спешност на обяд.Слава богу всичко беше наред и най-после чух сърчицето на бебчо.Много се притесних обаче ,когато доктората каза ,че ембриончето, вместо на 7 седмици и три дни отговаря на 6 седм.и три дни.Изписа ми утрогестан вагинално 3х2,но-шпа 3х2 и дуфастон 2х1.Вика ме отново след 2 седмици за да видим как се развива бебчо.Голям рев му ударих.При някоя от вас имало ли е подобен проблем? smile3518

# 474
Lyn, септември и октомври минах през доста изследвания, доктори и какво ли не.. Бях си внушила , че имам проблем със щетовидната жлеза, гледаха ме на преглед, рових се какви са всички хормони, които я касаят. Изследвах всичко и така отидох при ендокринолога. слава Богу нямаше ми нищичко, всичко беше в главата ми. Споделям го, защото и аз съм като теб, но това вече ми е 4- та бременност и съм се оставила по течението. Имам пълно доверие на доктора си , и това е общо взето Simple Smile))

Ами аз всъщност се бях отчаяла покрай стойности на ФСХ, ЛХ, пролактин и прочие (назначени от лекар изследвания) и реших да търся причината Simple Smile Та затова и си направих една камара допълнителни изследвания... И когато най-малко очаквах - взех, че забременях Simple Smile

Но като цяло съм неспасяема - в 5-та седмица си направих 4-ри пъти чхг, плюс прогестерон, плюс токсоплазмоза, хехе.

# 475
Lyn, ти си моя Сестра близначка имам чувството, с малката разлика, че този път не направих нито 1 ЧХГ :*

# 476
Lyn, ти си моя Сестра близначка имам чувството, с малката разлика, че този път не направих нито 1 ЧХГ :*

Явно имаме ярка допирателна по медицинския астрал Simple Smile Аз реших малко да се поспра и да направя пълна кръвна и прочие изследвания другата седмица, и без това сега влязох в 9-та.

За Германия не знаех, че е така. Предполагам изследвания по спешност с правят в болниците....
Иначе за Англия знам от приятелка, че много по-рехаво проследяват бременност и се започва доста по-късно.

# 477
Да вярно е , едната ми пр там роди, а другата сега е бременна. В 13 - та седмица днес беше на изследвания в 15ч следобяд 😂

# 478
Мили момичета,  ще ви  помоля да ме махнете от списъка с термините,  тъй като след днешния преглед вече нищо не се знае,  оказа се, че съм и с обърната и с двурога матка, точица отговаря на 5та г.с..  Вариантите са два или съм била с късна овулация или е спряла да се развива.  В петък ще ида пак за да потърсим пулс.  Докторлата каза, че мисли, че вижда пулс, но не иска да ми дава празни надежди.  В петък ще пиша пак. 
 Shocked bouquet bouquet

# 479
Мили момичета,  ще ви  помоля да ме махнете от списъка с термините,  тъй като след днешния преглед вече нищо не се знае,  оказа се, че съм и с обърната и с двурога матка, точица отговаря на 5та г.с..  Вариантите са два или съм била с късна овулация или е спряла да се развива.  В петък ще ида пак за да потърсим пулс.  Докторлата каза, че мисли, че вижда пулс, но не иска да ми дава празни надежди.  В петък ще пиша пак. 
 Shocked bouquet bouquet

Наичка, аз също съм с обърната матка, питах дали е проблем, каза, че това не би трябвало да ме притеснява.

Как така мисли, че вижда пулс?? То дори аз видях на монитора първия път, че има слаби пулсации, а медицинско образование имам нулево. И говоря за ембрионче, което беше нищожните  5 мм - потрепва си. Не знам дали имаш възможност за се прегледаш в София в клиника с хубава апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт