Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 465
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро или добър вечер е , не знам...

Но безсънието от сега ми е проблем,при предишните две бременности почваше поне към средата. Сигурно защото ще е момче ( ах,как искам) и от сега ми разказва играта !
При мен за сега нещата са нормални. Видях ембриончето,но само толкова за сега .Лекарката ми направи забележка,че съм отишла рано. Казах й,че съм дошла за потвърждение и да видя ,че сакчето си е на място.Simple Smile Как звучи само .... От следващата седмица 06.02 ще ме проследява в ЖК и ще правим изследвания. Термина ми е за 28.09 ,аз съм родена на 04.09 и ми се иска да се роди около моята дата,а годишнината от сватбата ни е на 03.09.
Стискам палци на момичета всичко да е наред,притеснения ще има през цялата бременност,нека са по-малко !
 Hug от мен !

# 481
Добро утро или добър вечер е , не знам...

Но безсънието от сега ми е проблем,при предишните две бременности почваше поне към средата. Сигурно защото ще е момче ( ах,как искам) и от сега ми разказва играта !
При мен за сега нещата са нормални. Видях ембриончето,но само толкова за сега .Лекарката ми направи забележка,че съм отишла рано. Казах й,че съм дошла за потвърждение и да видя ,че сакчето си е на място.Simple Smile Как звучи само .... От следващата седмица 06.02 ще ме проследява в ЖК и ще правим изследвания. Термина ми е за 28.09 ,аз съм родена на 04.09 и ми се иска да се роди около моята дата,а годишнината от сватбата ни е на 03.09.
Стискам палци на момичета всичко да е наред,притеснения ще има през цялата бременност,нека са по-малко !
 Hug от мен !

Не си сама. И аз си бодувам по нощите Simple Smile
Успяха ли да видят ембриончето или е само сакче. В коя седмица си.

# 482
  • София
Стига Наичкааа!Не говори такива неща!И моето отговаря на една седмица по-малко от колкото е и имах леко кървене преди 2 дни но чух сърчицето и отказвам да съм песимист.Всичко ще бъде наред,ще видиш!Тая докторка как може така да ти каже #2gunfireЧувала съм и за други момичета ,които са с матка като твоята и раждат здрави бебета.Горе главата!!Не се предавай толкова рано!Всичко ще бъде наред,ще видиш."МИСЛИ САМО ПОЛОЖИТЕЛНО"ЗАБРАВИ ЛИ? HugВ петък ми се струва твърде рано.На мен ми казаха да отида чак след 2 седмици.И не може да те махаме от първа страница,ще си останеш там до края. Hug Hug HugСмени я тая докторка,изобщо не ми харесва.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 08:15 от krasolka02

# 483
Добро утро ! Наичка, всичко ще е наред, и моята матка е обърната. До колкото знам това няма никакво Значение. Бъди положитела и ще си имате бебче  Hug Моят съвет е да отидеш още днес или в понеделник и да видиш дали е порастнало

# 484
Наичка  Peace Peace Peace Heart Eyes /стиснати палчета са това/

Аз си мислих, че съм прецедент с моята обърната матка, пък то половината тема така! hahaha

Добро утро! Аз снощи едвам издаяних, такова нещо не ми се беше случвало... Не ми беше лошо, не ми се гади, нищо не ме боли, но нямам сила, нито да стана, нито дори да си вдигна ръката. Като болна все едно. Заспах още в 9 и до 8 сутринта, без пробуждане, с много сънища....
 #Crazy
Исках да попитам онези от вас, които си слагат утрогестан. Как се справяте със сутришното хапче? Моето ставам за работа слагам го, но много скоро след това ми се дохожда до 00 и направо имам чувството, че го хабя?  newsm78 По време на последните две инсета ми бяха казали, че мога сутришните да ги пия, но не знам сега дали важи това? Ще се радвам някой да сподели. Аз нямам възможност да го сложа и после да се излежавам. по принцип не съм от хората, които обичат сутрешно излежаване. Събуждам се и скачам. Желая приятен ден и уикенд на всички! Почивайте си!

# 485
Мили момичета,  ще ви  помоля да ме махнете от списъка с термините,  тъй като след днешния преглед вече нищо не се знае,  оказа се, че съм и с обърната и с двурога матка, точица отговаря на 5та г.с..  Вариантите са два или съм била с късна овулация или е спряла да се развива.  В петък ще ида пак за да потърсим пулс.  Докторлата каза, че мисли, че вижда пулс, но не иска да ми дава празни надежди.  В петък ще пиша пак. 
 Shocked bouquet bouquet

и аз съм с обърната и двурога матка, не е проблем... не се отчайвай! всичко ще е наред, мисли позитивно! нищо не се знае, овулацията наистина може да и е била късна, можеш ли да си я сметнеш, извинявай ако  си писала и не съм прочела по-напред ?

# 486
Последен МЦ 29.11 ( по принцип ми беше на 28 дни,  но след миседа миналата година  стана на 30, 31)  О трябва да е била на 15,16...  Някъде там

Лекарката е много мила и аз видях, че нещо потрепва,  неиното притеснение беше, че "гинеколожката"  при която бях преди не е видяла, че матката е двурога и още тогава е трябвало да пия дуфастон,  мисля,  моля се,  надявам се в петък всичко да е наред,  до тогава ще си пия Дуфастона и Огестана!
Благодаря ви,  много ви благодаря bouquet

# 487
Последен МЦ 29.11 ( по принцип ми беше на 28 дни,  но след миседа миналата година  стана на 30, 31)  О трябва да е била на 15,16...  Някъде там

Лекарката е много мила и аз видях, че нещо потрепва,  неиното притеснение беше, че "гинеколожката"  при която бях преди не е видяла, че матката е двурога и още тогава е трябвало да пия дуфастон,  мисля,  моля се,  надявам се в петък всичко да е наред,  до тогава ще си пия Дуфастона и Огестана!
Благодаря ви,  много ви благодаря bouquet

Всичко ще бъде наред! Мисли позитивно.. То е ясно, че в такъв момент човек си мисли най-лошото, но се опитай да разсеяш черните мисли.

# 488
Ще опитам да не мисля ,  сега съм на работа,  даже и аз не знам защо, но поне си седа на стола.  Ще чакам шефката да дойде за да ѝ споделя и дано ми каже да си  ходя.  Почивката до петък ще ми се отрази добре.

# 489
Честити  Heart момичета!

Ще опитам да не мисля ,  сега съм на работа,  даже и аз не знам защо, но поне си седа на стола.  Ще чакам шефката да дойде за да ѝ споделя и дано ми каже да си  ходя.  Почивката до петък ще ми се отрази добре.

Моля те, не си мисли лоши неща. Моята майка е с двурога матка, обърната и смъкната. Преди повече от 30години ражда сестра ми, без абсолютно никакви проблеми. Няколко години след това ражда и мен. А в онези години не са имали кой знае каква техника, нито пък са й изписвали витамини и дуфастони и т.н. И  двете и бременности си минават нормално.

На всички останали момичета искам да споделя 2 неща. Първото е относно лекарите. Моят лекар, още на  прегледа за установяване на бременността ми обясни, че трябва след 10-тина дни да отида пак на преглед за да видим дали има пулсации. След това подробно ми обясни, че може и да няма. Може да е празно сакчето. Каза ми, че има много жени, които правят спонтанен аборт, без дори да знаят, че са бременни. И че реално, ако на прегледа не видим пулсации, не трябва да се отчайвам и че всъщност не се е развило ембрионче. Естествено, ми обясняваше съвсем спокойно и накрая ми каза, че е сигурен, че ще има пулсации, но е длъжен да ме подготви и за по-лошите варианти, за да не съм като гръмната после. За щастие всичко е наред.
Относно седмиците, който ви показва ехографа, бях писала, че най-точно се определят при феталната морфология. Много зависи и от техниката, с която работят наблюдаващите ви. Сега в началото седмиците по ехограф са относително нещо.
И малко да се посмеем. Аз реално нямам термин още, защото по цикъл излиза 18-ти, а по ехограф 4-ти септември. И по този повод док. ми каза, че на нашите мензиси не вярвал. И ми разказа, че неговата жена е била с термин 10-ти октомври. Идва деня и нищо. На 15-ти я взимат в болница и пак нищо. И така до 10-ти ноември, когато ражда естествено. Бебето е без никакви признаци на преносеност, няма зелени околоплодни води, няма остаряване на плацентата. Нищо!
Общо взето, ако не е следена овулацията, не може никой да е сигурен реално, кога му е била овулацията.
Мацки, това са най-неприятните месеци от бременността според мен. В първия триместър има най-много неизвестни. Нормално е да се тревожите, но гледайте да сте спокойни. Вчера не ми беше лошо, изобщо все едно никога не ми се е гадело и не ми е било лошо. И се притесних. Даже снощи като си легнах си галех "коремчето" и му говорих - "Хайде бобче, покажи на мама, че си там и че всичко е наред." и тази сутрин се събудих от това, че ми е лошо и бегом към тоалетната. newsm03
Бъдете спокойни, почивайте колкото можете и не се разстройвайте с отрицателни мисли. Желая ви ден, изпълнен само с положителни емоции.

# 490
Найчка, Красулка, Чъки стискам палци и на трите ви Peace
Мислете позитивно! И другата седмица всички да сте само с хубави новини Hug
Всички ще изкараме до септември и ще си имаме здрави бебета, и никакво напускане от никого!!!

# 491
Благодаря на всички!  Прекрасни сте,  ще вярваме,  че всичко ще се оправи.. !  :*

ПС  Моят термин вече е 29.09

# 492
Не се притеснявай, Наичка! Всичко ще бъде наред!
И аз само ги мисля моите неща, това кафяво течение се появява, когато си поиска и ме е срах да не падне бобчето, иначе то уж е добре според док. Отделно все попадам на някакви статии със спонтанен аборт  в 9, 10 , 11, 12 седмица и ми става лошо.
А за изследванията и на мен док ми ги назначава и са безплатни или някои по 2 лв най-много, само токсоплазмозата ми е 32 лв, защото не се поема от здравната каса. На доктора досега нищо не съм плащала

# 493
Гери,  разбирам те,  и аз не искам да чета,  но все такива неща ми попадат пред  очите

# 494
Моят съвет е колкто по- малко четете, толкова по - добре за нервната Ви система и психическото състояние. Be POSITIVE ❤🙏

Общи условия

Активация на акаунт