Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 462
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Не четете наистина. Няма смисъл да се тревожим за 9-10-11-12 седмица. Не че аз не се тревожа. Но то и в 7-8-9 месец пак може са стане. Гаранция няма. Просто сега разбирам какво е да си майка. Още от зачеването се тревожим за съществуването на детето.  Трябва да сме позитивни

# 496
Аз съм на договор обаче е с изпитателен срок и няма да мога да си пусна  болничен,  но моята кума има фирма и ми предложи да ми пусне договор за да си пусна болничен,  дали ще стане така?

# 497
НАИЧКА,да,така ще стане,прехвърли се при кумата ти и пускай болничен.Важно е да нямаш нито един ден прекъсване между двете работи.И хубаво си сметни дните до термина,по закон имаме право на 180 дни болнични годишно,не че след това не можеш да взимаш,но ще трябва да минаваш през ТЕЛК.Макар че не вярвам да е някакъв проблем

# 498
Здравейте, момичета. Аз днес сутринта получих кръвоизлив и бях по спешност на преглед. Чух грозната диагноза кухо яйце.
Моля да ме изтриете от началната страница.
На вас момичета пожелавам много късмет и спокойствие и всички да изкарате успешно до септември!

# 499
feminina,  ужасно съжалявам,  когато го прочетох сърцето ми се сви!  😢.. 
Желая ти другият път всичко да бъде наред. Прегръщам те!   Hug

# 500
Благодаря, мила Наичка. Стискам палци при теб всичко да е наред. Ще наминавам да проверявам как се движат при вас нещата. Колкото и да е тежко в момента, аз имам вяра, че скоро пак ще съм бременна и всичко ще е наред. Hug

# 501
  • София
Feminina много добре разбирам мъката ти ,мила!Преживях същото но 6 месеца след това забременях с дъщеря си.Сигурна съм,че много скоро и ти ще изпиташ същата радост и ще бъдеш по-силна за нея.
Момичета при вас намаля ли напрежението в гърдите или си е все същото като в началото?Аз пак нещо се филмирам.

# 502
Благодаря, мила Наичка. Стискам палци при теб всичко да е наред. Ще наминавам да проверявам как се движат при вас нещата. Колкото и да е тежко в момента, аз имам вяра, че скоро пак ще съм бременна и всичко ще е наред. Hug

Точно така, много скоро пак 2 чертички и този път  безпроблемно до финала! :*

# 503
  • София
Feminina много съжалявам за случилото се, бъди силна и бързо възстановяване. Ще чакаме скоро отново да ни се похвалиш  Hug

# 504
Feminina много добре разбирам мъката ти ,мила!Преживях същото но 6 месеца след това забременях с дъщеря си.Сигурна съм,че много скоро и ти ще изпиташ същата радост и ще бъдеш по-силна за нея.
Момичета при вас намаля ли напрежението в гърдите или си е все същото като в началото?Аз пак нещо се филмирам.
При мен отдавна намаля, дори изчезна напрежението в гърдите и са по меки. Още в шестата седмица стана така и аз се притесних , но още бивам засега

# 505
Благодаря ви мили момичета

# 506
_feminina_ прегръщам те и се надявам скоро да се похвалиш  Hug
Моите гърди са си напрегнати, аз съм в 6г.с. и 4 дни, нещо ме хванаха нервите и ще отида и във вторник и в неделя на преглед..

# 507
FeminaHug! За добро е било, чакаме те скоро да се похвалиш отново!
Наичка, мисли положително, всичко ще е наред!

Моите гърди почти не ме болят и напрежение почти нямам, но определено са наедряли. Та хич не ги мисля като симптом за нещо или нищо.

# 508
  • Варна
femina, много съжалявам, наистина. Аз преживях същото септември. Аз виж сега, след толкова кратко време отново бременелски вълнения. Естествено не мога да се зарадвам напълно и всеки път ходя със свито сърце до тоалетна. В четвъртък съм на първи преглед.
За протокола- аз съм от Варна, на 37 (май съм най- стара Simple Smile ), термин 19.09.16 , имам момченце на 2год и 7 месеца.

# 509
ro.koleva, благодаря ти, това ме успокоява наистина Hug
А ти успя ли да се изчистиш сама или се наложи да те доизчистват? И след това имаше ли период, в който трябваше да се пазите?

Общи условия

Активация на акаунт