Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 819
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Ех,че хубава тема.И близнаци ще има Grinning

Момичета взех си витамини Фемибион,искам да си взема и нещо за мазане на тялото,тъй като кожата ми е мн суха и съм слаба и ме е страх да не се нацепя.Четах,че бяхте препоръчали на Eucerin против стрии.Добро ли е и става ли за чувствителна кожа и силно ли мерише❓
Непрекъснато ми се гади,корема ми се подува,а ям нормално,даже насила тъй като нямам апетит и съм много изморена,което е лошо защото съм студентка и се скапвам след лекции.През цялата ли бременност трае тази умора?

# 76
Момичета, благодаря ви за прекрасното посрещане!  Hug

Добре дошли на новите момичета. И да се знае, който веднъж се е записал тук, няма отписване. За Вождовете пък въобще  Wink.

На момичетата с болежки - да минават бързо.

Двойната радост не можем да я осъзнаем още, направо нереално ни се струва.  Embarassed
Има отсега доза несигурност, как ще се справяме не с едно, а с две ревящи снопчета, ноо здраве и живот всичко ще си дойде на мястото. Само да дойдат здравички и близо до термин на бял свят.
Мока, аз малко да полюбопитствам, ама с асистирана помощ ли да близнаците, или ваше дело  Laughing Много ме радваш! bouquet
Добре дошла и на krasolka, ти си от моята партия -същите години и същото чакане! Hug

# 77
Лъки , аз се мажа с него , то е олио , добре омазнява. На мирис е приятно- не е силно изобщо . Препоръчвам. На мустела също е хубаво. Аз лично се мажа с олиото и с лосиона на сина ми на Uruage , останалите части от тялото . Голям апетит имам, по принцип не ям сладко, а сега точно обратното. А със сина ми умирах за кисело

# 78
Djin4e,  Heart Eyes  bouquet!
С Икси сме и взеха, че станаха две  Crazy.

Аз си взех кокосово масло за мазане, но още не съм започнала.  Mr. Green

Също много ми се спи, започвам да спя повече от котаците вкъщи.  ooooh! На работа съм в 3ч. вече  newsm46, незнам как ще е по-късно... 

# 79
Здравейте момичета Simple Smile и добре дошли новопоявилите се  bouquet .
На мен така ми се спи, че три дни само това правя и сега едвам смогнах да ви изчета.
Новата темичка е прекрасна, благодаря на авторката  bouquet . За първата страничка... на 37г. от София, пета бременност, термин 7.09.
Ние с ММ сме заедно от 15г. , а сме женени от 10г. Той е моята сродна душа  Heart Eyes . След като 5,5 г. правихме опити за бебе и то не ставаше взехме, че се оженихме  Simple Smile . Две години след сватбата забременях. Дъщеря ми е септемврийче 2008 Simple Smile . През 2011 загубихме едно бебе при раждането  Cry . Декември 2012 се роди синът ми. Винаги съм искала три деца, а не съм първа младост, та не сме се пазили. Така януари 2015 отново видях двете черти. Всичко беше наред, но в 12седм. сърчицето спря. Така и не стана ясно защо. И ето ме пак, с нови сили и оптимизъм  в душата  Simple Smile . Според ММ на нас децата ни се получават през едно, значи този път всичко ще бъде наред. Стискайте палци!

# 80
Здравейте Simple Smile  Много пишете, не мога да ви изчета. Аз бях на работа и вчера, а на работа нямам време нито да ви чета нито да пиша.

Благодаря за красивата тема, страхотна е! Браво на Кисес, много добре се е справила.

kalina84, термин 5.09, втора бременност, от София.

Честито на първата ни мама с близнаци  Hug

И аз мисля да започна да се мажа с кокосово масло, поне е естествен продукт.
Много бързо се изморявам напоследък, толкова отпаднала се чувствам тази сутрин, че ако можех въобще нямаше да ставам от леглото. Малкия обаче няма как да се гледа сам цял ден;-)

Флора, стискам палци този път всичко да е наред! Радвам се на силата и ентусиазма ти! Аз на твое място вероятно нямаше да имам сили за следващ опит. Не леки неща си минала и най-искрено ти желая това бебе да е третото ви живо и здраво детенце:-)

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 09:55 от kalina84

# 81
Здравейте!
И мен хич ме няма само гадене и спане.Добре че детето е прш майка ми.Ох как ще се кара нз.
Флора.всичко ще е наред.Браво момиче за силния дух.
Дани имаш си помошница.и моята щерка е така все иска да помага.
На новите мамита добре дошли.леки месеци до края.
Приятно мързелуване.

# 82
Здравейте и от мен.на мен ми изписаха Pregnacare Plus. Витамини за бременни. Някой пие ли ги. За един месец са 36 лв , надявам се да са хубави

# 83
Вчера видяхме  EFP и като смятам термина е за 24.09., май ще съм за тази тема. В момента съм по майчинство с 10 месечно бебе. Умирам от страх. Други думи нямам в момента.

# 84
Катрин аз пия Пренатал на Jameson и Биозин Мама. Общо взето всички витамини са еднакви, на различни марки и цени това им е разликата Simple Smile)

# 85
Добре дошла,  Vanesa_bb. Не се страхувай, породени деца се гледат по-трудно в началото, но си има и един куп плюсове. А и те ще са си "на един акъл". Всичко ще се подреди  Hug .

# 86
  • Виена
Добре дошли на новите момичета  Hug

Ванеса, аз и брат ми сме породени и искам да ти кажа, че това е супер... за нас Wink На мама не й е било лесно в началото, но пък после нещата са влезли в рамки, а и от скромните ми наблюдения (не претендирам за 100% достоверност), едното като е дивак, другото компенсира, за да не изкукаме Wink.  
Ако сега трябваше аз да избирам, не бих бавила втората си госпожица толкова години след първата. Лично за мен беше доста трудно да се настроя отново на памперс вълна. Не се страхувай, не предполагаш колко сили имаш  Hug

Аз  се опитах да направя за пръв път мекици за закуска, но претърпях крах и няма да правя повече. И без това не са особено добра идея Simple Smile

Иначе си пия дуфастона и си чакам вторника Simple Smile

# 87
Здравейте!
Казвам се Гергана , почти на 31 год.,от Плевен,но живея в София.
Втора бременност  Laughing
Очакван термин 15.09.2016г.

# 88
Добре дошли на новите мами Simple Smile от толкова много само една ли е с близнаци? Или аз не съм видяла другите?

# 89
Благодаря за приема  Simple Smile
На 4.02 съм на доктор.Малко съм притеснена,защото предната ми бременност беше проблемна. С потвърждаването на бременността ми откриха и миомен възел.До третия месец нещата бяха на кантар.Сега нямам търпение след прегледа да ми кажат,че всичко  ще бъде наред   Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт