Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 820
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Всичко ще е ОК. Бъди позитивно настроена  Hug

# 91
Вярвам,че ще е наред!
Незнам вие как сте,но аз съм постоянно гладна   Cry
С дъщеря ми качих 16 кг,но сега незнам ....

# 92
Здравейте бременелки Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета.
Аз да се похваля тихичко от петък нямам кървене и се чувствам добре. Много благодаря на мама " Mrg" която се притече на помощ и ми изпрати ношпа хапчета Simple Smile

Хубав ден мамчета Simple Smile

# 93
  • София
Благодаря ви момичета! HugНаичка, все още не сме казали на дъщеря ми но тя вече се усеща.Това е нейната най-съкровена мечта и нямам търпение да я зарадвам.Дано само всичко да е наред в четвъртък.Събира си парички в касичката от години ,за да купела един ден количка на бебето,представяте ли си колко години ги пази?Имам една неуспешна инсеминация миналият април и тогава докторката ми даде рецепта за Утрогестан и Дуфастон.Тогава ни казаха,че забременяване при мен по естествен начин е почти невъзможно,заради показателите на ММ.През последните години и двамата се сдобихме с Хашимото, което ни се отрази и на двамата.Сега като видях двете чертички,веднага  започнах Утрогестана и Прогестерона.Иначе гадене изобщо нямам.Само бързо се уморявам и задъхвам.Често ме наболява корема но си самоназначих Но-шпа.Пуснах си и ТСХ заедно с кръвния тест за бременност и малко се поуплаших,като видях че е 3.26.И още нещо, малко ме притеснява.Непрекъснато ми пресъхва устата и през нощта се събуждам по 20 пъти от жажда и до сутринта изпивам по 2-3 чаши вода.Като жаба съм.Вие имате ли подобни оплаквания?
Момичета и още нещо да ви попитам.Има ли значение фолиевата киселина дали се пие преди или след хранене?
Иначе корема ми е надут като в пети месец,чак се плаша!

# 94
Жаждата и болките и при мен ги има. Аз си лягам вечер с шишенце вода до леглото. Снощи майка ми взе детето, мъжа ми беше на банкет и аз самичка царица Simple Smile хапнах си, подсладих си с десерт и след малко страшно къркорене на корема и беж в тоалетната. Миналата седмица ми се случи същото.. Разтройство - извинявам се за думата. Та да попитам някоя , да е като мен? Днес съм пушка. За 2 път ми се случва , еднократно е. Утре съм на Док и съм сигурна , че ще забравя да го питам затова отправям въпроса си към вас. С 1- та бременност не съм била така- запичах се страшно, а сега по 2-3 път на ден си ходя нормално по WC. 
Имам и още един въпрос към мами със секцио. Имате ли някакви по- странни болки, защото аз всяка вечер... И пия по 2 но шпа . Стана дълго, извинявам се

# 95
Здравейте,
Добре дошли и честито и на новите мамчета
Аз съм в болница,снощи ме приеха с кървене,уж бебето е добре,чухме сърчицето,но трябвало да задържим нещата,бяха точните думи на д-ра.
Дъщеричката ми голям рев снощи,баща и като и казал,че ще остана за малко тук,тя е много чувствителна и най-интересното е,че се притеснява основно за бебето,та сега и нея мисля,че само плачела.
Оказа се,че съм с нисък хемоглобин,захарта е в ниски количества и един тон хапчета,системи и инжекции.
Трябва само да лежа,а вече не ме свърта.
Хубав ден ви желая и се надявам по-скоро да си ходя в къщи  Praynig

# 96
Нат , бързо оправяне и още по- бързо изписване от болницата. Чети книжки , сега можеш да се отдадеш на почивка  Hug  Желая ти от сърце, бързо найстина да се стабилизират нещата :-*

# 97
nat003,стискам палци всичко да е наред  Praynig
Мисли позитивно!Знам какво е да лежиш по цял ден ....

# 98
Жаждата и болките и при мен ги има. Аз си лягам вечер с шишенце вода до леглото. Снощи майка ми взе детето, мъжа ми беше на банкет и аз самичка царица Simple Smile хапнах си, подсладих си с десерт и след малко страшно къркорене на корема и беж в тоалетната. Миналата седмица ми се случи същото.. Разтройство - извинявам се за думата. Та да попитам някоя , да е като мен? Днес съм пушка. За 2 път ми се случва , еднократно е. Утре съм на Док и съм сигурна , че ще забравя да го питам затова отправям въпроса си към вас. С 1- та бременност не съм била така- запичах се страшно, а сега по 2-3 път на ден си ходя нормално по WC. 
Имам и още един въпрос към мами със секцио. Имате ли някакви по- странни болки, защото аз всяка вечер... И пия по 2 но шпа . Стана дълго, извинявам се
Привет и от мен в неделния ден! Имам много работа, но не ми спори, боли ме кръста и това ме плаши. 2014-та година прекарах половината на легло заради дискова херния и много се опасявам да не се появи. НЕ знам какво да правя? Друга има ли с болки в кръста? Не е ли рано?
Vln89  и аз съм с учестено ходене до ВС по голяма нужда! 3-4-5 пъти на ден, а вчера бях като теб. Вероятно е от бременността.
Колко сте в +с килограмите до сега, аз нали ми е болна тема, според мен моите да около 2-2,5 Embarassed

# 99
Здравейте, мамчета, аз едва остисках до днес( 5 г.с. и 4 дена), но си заслужаваше - видяхме плодно сакче, тръбите са чисти, а вече си имаме и пулсации  Heart Eyes
Преди 1 год. И половина ме оперираха пт апендицит и кисти на яйчник и тогава мажех белега с BioOil и имаше огромен ефект, почти изчезна. Той се преппръчва при стрии, белези, родилни петна по лицето и отново си го закупих днеска - 33 лв. За 125 ml.

# 100
Здравейте! На мен също ми се спи и не влизах известно време. Относно жаждата и аз постоянно се събуждам през нощта с пресъхнала уста още от самото начало преди да знам , че съм брем. и пих по цяла нощ кола Grinning , сега вече вода. Аз както бях казала вече две седмици лежа в къщи, чакам да дойде прегледа. От известно време посоянно съм гладна и през нощта освен от жажда и от глад се събуждам  Simple Smile , а до скоро нямах апетит и мн ми се гадеше и аз бях отслабнала 2-3 кг. Сега само ям и лежа , но не съм си върнала кг още. Аз по принцип до скоро ходих и на зала, тренирах сериозно от 3 години по 5 пъти на седмица, та може и от лежането и където не тренирам да съм заслабнала малко

# 101
Привет и от мен в неделния ден! Имам много работа, но не ми спори, боли ме кръста и това ме плаши. 2014-та година прекарах половината на легло заради дискова херния и много се опасявам да не се появи. НЕ знам какво да правя? Друга има ли с болки в кръста? Не е ли рано?

Да, мен ме наболява кръста, особено при някакво усилие, дори не говоря за голямо натоварване. Като лежа ми минава. Един ден може да ме боли, на другия да съм пушка Simple Smile. Лекарката не каза да е нещо притеснително.

# 102
И мен много ме боли кръста, особено ако стоя повече време права или се преуморя , както днес- голямо чистене падна. сменях килими ( навивай на рула) , мести маси , всичко самичка се справих и ест, кръста ме спуква, а сега се вихря из кухнята за довечера. Абе ту ми се гади, ту не. Цицонките ми са двойни. Помня че и първия път ми бяха зверски болките б кръста, а от бебе1 имам изместено ребърце Simple Smile  надявам се да не стана БИГ Мама , защото ЮНи ще ставаме кръстници, сватбата ще е приказна , и искам да съм във форма, но с моя апетит нз. Моя мъж има пр с фитнес зала, май ще го посетя да ми изготви няква програма и прием на храна . До преди малко бях гладна, а сега вече ми се гади . Шантава работа бе, пфу. да идва утре да си видя бобчето.

# 103
Аз пък съм с ужасно главоболие Sad адско направо.пих един парацетамол, защото не се издържа.сега се надявам да подейства

# 104
Nat бързо възстановяване. И аз съм като теб, но лежа вкъщи.
И аз съм от групата на ходещите на тоалетна по 3-4 пъти на ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт