Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 858
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Nat спокойно мила,всичко ще бъде наред.И аз лежах за задържане с дъщеря ми,после всичко се стабилизира.Явно прогестерона ти е бил нисък.
Djin4e и мен също ме боли кръста, нали уж било нормално.Но ме притеснява ,че ме наболява и корема като пред цикъл,особено в ляво.Пия Но-шпа, но все пак...Вас болят ли ви коремите?

# 106
Krasolka и мен ме боли така понякога.особено ако дълго време съм седнала или свита някак после трудно ставам даже.
Аз съм в 8 г.с. и 3 дена това нали е 2 месец? Защото на календар че то ми пише 3 ти месец? ?

# 107
Болките ниско долу са от месец някъде.Точно както преди цикъл,но при мен предполагам каква е причината(миомния възел).Гърдите ми са твърди и болезнени - а според мен е твърде раничко(с дъщеря ми "пораснаха" доста по-късно).  Кръста се обажда ,когато съм повечко време права.
А относно wc-то .... хич не съм редовна ....Дайте съвети какво да хапвам или да пия.
Мамчета,вие какви витамини пиете?

# 108
  • София
Katrin мисля,че щом като си в 8г.с. и три дни значи вече си влезнала в 9г.с. следователно си в третия
 месец.
Момичета,  а относно мазането против нацепване, според мен си е до тип кожа.Първият път, когато бях бременна с дъщеря ми, измазах какво ли не и то все от най-скъпите козметики.Вечно ''мазна"си стоях и пак цялата се нацепих.Дано при вас обаче да има ефект!

# 109
Катрин аз съм 8- ма и 2 дни , и на мен ми е каша , коя седмица кой месец е Simple Smile)

# 110
  • София
Здравейте мамчета, добре дошли на новите момичета  bouquet
Аз днес цял ден изкарах на ски пистата, без да карам естествено, мъжете се пускаха, а аз и още една бременна се припичахме и споделяхме бременни вълнения   Laughing Та  днес приех доволно количество витамин Д. Пия само фолиева киселина Огестан, но в нея има малко омеги, йод.  Доктора ми каза,че не е необходимо да приемам допълнителни витамини, на този етап е най- важна фолиевата, другото си идва с храната. Гледам всеки ден да хапвам плодове и те ми се отразяват добре на ходенето до  WC , за сега нямам проблеми. Пак доктора ми каза, че не трябва да имам запек и да гледам да ходя поне веднъж на 24 часа.

# 111
И аз съм 8 седмица и два-три дни и си мислех , че съм във втория и чакам да стане петък , защото тогава мисля, че ще вляза в третия. Преди малко пак ми се появи течение с лек кафеникав оттенък  Cry   Вече трета седмица се появява и все в неделя и ме държи по три дена, иначе корем не ме боли.

# 112
Трети месец юхуу Wink

# 113
# 114
Благодаря за приема  Simple Smile
На 4.02 съм на доктор.Малко съм притеснена,защото предната ми бременност беше проблемна. С потвърждаването на бременността ми откриха и миомен възел.До третия месец нещата бяха на кантар.Сега нямам търпение след прегледа да ми кажат,че всичко  ще бъде наред   Praynig Praynig Praynig

Здравей, добре дошла в темата! Лека и безпроблемна бременност и успешен финал през септември Hug
И на мен ми откриха миомен възел при установяване на бременността. Моля те разкажи какви бяха притесненията при предишната ти бременност, заради миомния възел ли бяха на кантар нещата? На мен ми казаха, че няма страшно, да не го мисля, но си се притеснявам...

# 115
Здравейте банда, не съм писала скоро, но такъв мързел му ударих, че утре не знам как ще се ходи на работа, а май и ще казвам, та още по не ми се ходи  Laughing

Отуй нагоре незнам как сте вие и храните, но на мен ми се яде и то все от тези, за които пише, че са забранени. Док ми каза да хапвам каквото ми се яде, еми на мен ми се яде пастет от консерва, а то точно пише, че това не трябва. Чудя се защо не дават един списък с забранените храни, а вместо това даже ме окуражават да ям всичко. До колкото знам меки сирена не трябвало да се яде, бялото сирене меко ли е, не е ли меко  newsm78 или само тези бри, мри и т.н

Вие съобразявате ли се какво ядете?

Калина84 стискам палци да не окаже едно голямо нищо

Катрин, честит 3 месец, аз съм в 7-ма и чакам с нетърпение

Koikoii,  блазе ти за слънцето. Сигурно е било кеф  Sunglasses

grozi, аз никакви витамини не пия, но ще питам док какво да започна, че ноктите ми се изпочипуха, само на фолиева съм.

# 116
Благодаря на всички ви за топлото посрещане  Simple Smile
Калина,относно миомния възел -какво да споделя .... Доктора,който ми водеше консултациите беше завеждащ отделение.Имах му голямо доверие.Проблемна беше бременността дотолкова,че до края на третия месец ме следяха всяка седмица колко е пораснал възела,бебето колко е голямо.Казаха ми,че има вероятност възела да надделее над плода.В смисъл - възела да изсмуква целия приток на кръв към матката.
Не се шашкай - при теб може да е различно.Аз лежах в болница 4 пъти за задържане.Вливаха ми системи с папаверин и магнерот.При теб стискам палци всичко да е наред.
Сега се моля като отида на 4.02 ,че всичко е наред.
PS  Пропуснах да кажа,че моят е извън матката,до левия яйчник.

# 117
Добро утро! Преди да тръгна за работа наминавам да пожелая успешна седмица на всички и много тупкащи сърчица  Heart Eyes/ включително и аз в сряда/ Mr. Green

Снощи за първа вечер ми беше много лошо и прибегнах до нош-па, Не зная дали беше от храна, или от състоянието но много ме болеше и горе стомаха и долу ме стягаше, дано да е било инцидент, че не се изпонасяше.....съчувствам на всички вас, които имат всеки ден такива болки.. кошмарно е... ooooh! Tired

Но гледаме напред устремено, особено към септември  Whistling Хубав ден! Heart Eyes

# 118
Добро утро! Преди да тръгна за работа наминавам да пожелая успешна седмица на всички и много тупкащи сърчица  Heart Eyes/ включително и аз в сряда/ Mr. Green

Снощи за първа вечер ми беше много лошо и прибегнах до нош-па, Не зная дали беше от храна, или от състоянието но много ме болеше и горе стомаха и долу ме стягаше, дано да е било инцидент, че не се изпонасяше.....съчувствам на всички вас, които имат всеки ден такива болки.. кошмарно е... ooooh! Tired

Но гледаме напред устремено, особено към септември  Whistling Хубав ден! Heart Eyes
Добро утро  bouquet Аз мисля, че храната спомага до някаква степен за болките..Онзи ден ми се прияде таратор с много чесън, всичко хубаво - уговарях сама себе си, че тъкмо ще си подсиля имунитета и.. това беше най-кошмарната ми нощ досега, събуждах се със зверски болки, явно дребосъка не е фен на чесъна  Thinking Ти записа ли се за преглед при нашия?

# 119
Добро утро, аз съм на кафе, и чакам да ми доведът синчето, снощи не му е било Ок на сточахчето, и няма да ходи на ясла. Направих попарка и си очаквам зверчето, дано да е било еднократно , и да не е някой вирус .
Относно чесъна , снощи посред нощ ставах да си мажа филийки със млечен сос с много чесън. Изгори ми се джигерчето, нооо много вкусно 😬😬😬😬

Общи условия

Активация на акаунт