Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 859
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Хахаха, значи не само аз съм се превърнала в чеснов фен  hahaha

# 121
Много обичам... И по странното е че днес сутринта нямах киселини, а всяка друга сутрин имам...

# 122
Момичета, коя седмица може да се чуят тоновете? Аз влизам в 6та днес и се чудя кога да отида.

# 123
  • София
При моя доктор ходим три приятелки и трите ни вика в девета за сърце, но може да зависи от много неща, тук имаше мами чули много по- рано.

# 124
Добро утро момичета! Успешна седмица на всички и мноого хубави новини и тупкащи сърчица да ни донесе  Hug
Какво стана с ФБ групата? Тайна ли е?

# 125
  • Дряново
Здравейте момичета, благодаря за милите коментари на снимките  bouquet ММ е фотограф, някой беше питал. Не пропускайте да си направите по някоя снимка, ще са много ценни след години.
Аз също ще се захващам с чистене, а хич не искам. Последният път щях да повърна докато събирах боклука. Офертирам ММ да ми помогне с някои неща, ама и той си има работа, а аз само си помрънквам  Mr. Green

Само аз ли не видях всички снимки или има нещо по-особено?  newsm78

# 126
  • София

Само аз ли не видях всички снимки или има нещо по-особено?  newsm78

Да, махнах тези, на които ни се виждат лицата  Laughing

# 127
Добро утро момичета! Успешна седмица на всички и мноого хубави новини и тупкащи сърчица да ни донесе  Hug
Добро утро  bouquet Да, тайна е.

# 128
  • Дряново
jalana - това за пастета не го знаех, но вчера си хапнах половин кутийка - с краставичка - обожавам  newsm68 - така или иначе, нищо друго не бях яла цял ден, а така ми се прияде  #Crazy

За витамините: аз пия само фолиева, но не съм минала още първия преглед, който ми е за утре  newsm17 - може би и да ми добавят нещо, няма идея. Освен нея пия и дуфастон - по препоръка на гинеколога ми още преди да забременея - за по-добро закрепване на ембриона - ако правилно съм разбрала  newsm78, та сега ме е страх да го спра Simple Smile ще питам утре док Simple Smile
Наред с тях си пия и Л-тироксин-а, на който ми увеличиха дозата, понеже ТСХ ми последния път беше 4,7 Sad

От всички обяснения Simple Smile съм в голямо напрежение до утре, т.к. първия преглед ми бе за миналата седмица, но се наложи да го отложа, заради кофти случка в семейството Sad Стискайте палци всичко да е наред.

А забравих да пиша - и аз съм от групата с нередовното WC. По-лошо е, че почти не ям плодове - просто не ги обичам и се чудя дали мога да приемам от тези разхлабващите сиропи? Вие как се справяте?

# 129
От 5- та и половина до 7-8 вече се чува сърчицето Simple Smile аз съм днес от 16ч , да видим дали вс е Ок с бобчето и колко е порастнало Simple Smile)) след двата спонтанни , сега си казах , че до 12- та седмица ще ходя всяка седмица да го проверявам дали е Ок. А след 3 седмици ни е първата феталната морфология Simple Smile  надявам се да видим и пола тогава. Със сина ми в 12- та седмица и 1 ден ми казаха , че ще е момче и даде на мъжа ми снимка на чурката и още му стой в портфейла

# 130
Добро утро  bouquet Да, тайна е.

А на кого мога да пиша да ме добави?

# 131
  • Морска приказка
Здравейте и от мен  Hug. Тези дни хич не се чувствам добре. В петък , като бях на преглед д-ра ми изписа хапчета Антиметил. Някой има ли отзиви за тях, понеже не мога да намеря в нета отзиви, а в нашата аптека даже не ги бяха чували  newsm78. Изобщо какво взимате против гаденето, че напоследък едвам издържам, по цял ден ми е лошо.
Vln89 и аз от вчера съм с често ходене до ВЦ и леки спазми, преди две седмици също бях така. Доктора ме предупреди да внимавам със запека, но за другото положение нищо не спомена  Thinking.
nat003  Hug изпращам ти позитивна енергия, дано ти и бебчо бързо да се  оправите, та и каката да се успокои.
koikoii Благородно ти завиждам  Laughing, ние тази година ще пропуснем зимната почивка, че стягаме апартамент.
За витамините, нищо не пия освен фолиева киселина и миналата бременност не пиех никакви витамини, но наблягам на фрешовете и много плодове. До момента си стоя на едни килограми.

# 132
_feminina_ публикувай си тук e-mail адреса, с който си регистрирана във фейсбук и ще те добавят bouquet

# 133
_feminina_ публикувай си тук e-mail адреса, с който си регистрирана във фейсбук и ще те добавят bouquet

Благодаря  Hug bouquet
Моля да ме добавите във ФБ групата

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 16:07 от _feminina_

# 134
Здравейте и от мен!
Кисс, страхотно си се справила с темичката Благодаря!
На новите момичета добре дошли от мен!
Изгубих се тези дни, но бях адски напрегната, в къщи всички ми бяха криви, крещях, ревах, явно е от хормоните  Crazy дано да се стабилизирам. Както казах съм на преглед в сряда, тогава ще съм 6сед и 3дни надявам се да видим сърчице.
С мъжа ми сме заедно почти от 8години, а сме семейни от 7години. Бях бременна в 5мес. Имаме едно момче на 6.5г, казах му за бебето и той е много щастлив. Всяка сутрин казва на корема ми добро утро и всяка вечер лека нощ. Надявам се всичко да е на ред.
За сега в къщи знаят всички, в събота казахме на брата на мъжа ми и на жена му, ако в сряда всичко е на ред ще кажем и на свекитата в петък.
Относно витамините както казах и по-рано пия Огестан, по препоръка на докторката.

Общи условия

Активация на акаунт