Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 35 448
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Виена
Raq27, при мен след като се появи зацапването, лекарката ми изписа дуфастон 3х1. След около 3-4 дни спря и вчера, точно след като писах тук, пак се появи (може би около седмица - 10 дни нямах). Много леко, обаче не съм въодушевена, че въобще го има. Утре ще видим защо. Да се надяваме...

Аз пък да ви кажа, с едната си дъщеря след 30кг. спрях да се меря. Груба грешка беше това тъпкане, но...
С втората започнах от 82 и влязох да раждам 89. Редно е да добавя, че първите 3 месеца си откарах прегърнала тоалетната,  от което свалих поне 4кг. Според мен затова някои мами казват, че са качили малко килограми, защото ако смяташ колко си започнал и колко си родил - ами 7 са при мен, но ако добавиш и 4-те свалени си става съвсем добре Simple Smile

Отивам да заведа малката на детска Simple Smile

# 571
Добро утро, бъдещи (и настоящи) мами!  bouquet
Искам да честитя на всички двете чертички, точиците и сърчицата, които сте видели! За неуспелите - Hug и ви желая скоро да се похвалите не само с чертички, но и с пухкаво бебе!
Вчера микробиоложката ми потвърди бремеността с 225,5 еденици!!! Много се радвам! За момента аз съм единствената, която знае и се чудя как да съобщя новината на мъжът ми и синът ми  newsm78 Въпреки, че калкулатора ми дава термин на 6/11, аз се записвам и при вас, защото със сигурност моето бебе ще е семптемврийско, имайки предвид, че малчото ми го родих 2 седмици по-рано от очакваното. Така, че се надявам да ме приемете в дружинката си!
Аз съм на 32, Голямото Мъжко Тяло (мъжът ми) е на 40, Малкото Мъжко Тяло (синчето) е на 7,5 години и имаме две четирикраки и космати бебета! Сега очакваме 4-тото ни бебе и се надявам всичко да протече безпроблемно и леко не само за мен, но и за всички вас!  Hug

# 572
Чъки, съжалявам мила. Дано скоро се похвалиш пак и вече трайно!  Hug
Добре дошли на новите момичета и лека бременност ви желая.
Аз също поглеждам всеки път хартията със страх, дори, когато ставам и през нощта. Вече съм качила едно кило, а е започнало да ми се заформя и коремче. раничко ми се струва. Би трябвало да съм 6г.с.+1. Смятате ли, че ще има разлика, кога да отида на 2-ри преглед - доки ме вика на 7г.с.+1, но на мен ми е по-удобно на 6г.с.+6дни. Дали ще има някаква разлика, ако отида няколко дни по-рано?

# 573
Здравейте бременна съм в 6та седмица,живея в чужбина и малко прегледите ме мъчат,много се чака.И при вчерашния преглед ме наплашиха казаха ми,че може би бебето е спряло да се развива тъй ,като не видяхме пулс. И докторката твърди ,че ембриона бил твърде малък 3.3мм не знам много по въпроса,какъв е ващия опит.

# 574
Където и да живеете, със сигурност има спешен гинекологичен център  Peace Там ще ви прегледат и ще получите още едно мнение. Успех!  Hug

# 575
Здравейте, момичета!
На момичетата с неуспешните бременности пожелавам кураж! Дръжте се! Всичко ще се нареди....

Аз влизам да се оплача, но на фона на момичетата, които са с неуспешна бременност, чак ми е неудобно. Пиша рядко, но ви следя. Просто има дни, в които имам чувството, че съм ненужна. Сигурно е нормално. До сега се прокрадваха такива мисли, но за кратко. Но днес нищо не помага. Музика слушам, вицове чета и не.......криво ми е та не се трае. Още повече, че около мен има шарка и естествено се чувствам като затворник. Тъкмо мина карантината и вчера ме сюрпризираха, че още 2 дечица са с шарка и карантината се удължава. И още няколко седмици няма да се виждам с най-близките си хора. Единствените, които знаят, че съм бременна и с които мога да си споделя каквото и да било. Може би за това се чувствам зле. Работя от вкъщи и общо взето, освен да разходя кучето за друго не излизам. Иде ми да убия някой. Добре, че я има тази тема да си даваме кураж и да се подкрепяме. Прекрасен ден, момичета Simple Smile

# 576
Буболече - лече - защо не си пуснеш едно хубаво филмче, да се разсееш малко и да изгониш черните мисли от главата. Не се притеснявай, всичко ще е наред и ще мине. Мисли позитивно или се замисли за бъдещето, какво хубаво, пухкаво бебче ще държиш в ръцете си и колко хубави емоции ще донесе то в живота ти  bouquet Бъди силна, ние сме с теб  Hug

# 577
Много съжалявам за момичетата, които трябва да премахна от първата страничка. Кураж и много скоро нови две черти  Hug

Добре дошли и на новите  Hug

Аз да кажа, че си записах час за 7ми март за д-р Сигридов за скрининг в първи триместър http://mc-svetapetka.com/site/?p=78

Искам да попитам - нали не съм объркала, че всъщност това е ФМ+БХС?

Някой ходи ли на прегледи в Токуда?

# 578
Здравейте, момичета!
На момичетата с неуспешните бременности пожелавам кураж! Дръжте се! Всичко ще се нареди....

Аз влизам да се оплача, но на фона на момичетата, които са с неуспешна бременност, чак ми е неудобно. Пиша рядко, но ви следя. Просто има дни, в които имам чувството, че съм ненужна. Сигурно е нормално. До сега се прокрадваха такива мисли, но за кратко. Но днес нищо не помага. Музика слушам, вицове чета и не.......криво ми е та не се трае. Още повече, че около мен има шарка и естествено се чувствам като затворник. Тъкмо мина карантината и вчера ме сюрпризираха, че още 2 дечица са с шарка и карантината се удължава. И още няколко седмици няма да се виждам с най-близките си хора. Единствените, които знаят, че съм бременна и с които мога да си споделя каквото и да било. Може би за това се чувствам зле. Работя от вкъщи и общо взето, освен да разходя кучето за друго не излизам. Иде ми да убия някой. Добре, че я има тази тема да си даваме кураж и да се подкрепяме. Прекрасен ден, момичета Simple Smile
Разбирам те как се чувстваш  Hug И аз съм горе-долу в същото положение, без шарката и работата! Цял живот строим домове, където да се чувстваме спокойни, защитени и удобно, но за жалост лесно се превръщат в затвор. В такива моменти каквито и филми и вицове да лгедаш усмивката е повърхностна и краткотрайна. Имаш нужда от промяна на светогледа, хоризонта и всичко, как приемаш света около теб! Вярвай ми, имало е моменти, в които и месеци не съм излизала от вкъщи, дори за кучето (тогава бяхме в къща с двор)!!! Така реших, че вместо да седя и да бушувам вътре и да се чувствам като затворник, по-полезно ще ми е ако тръгна да си изследвам мечтите  Wink Макар и да звучи смешно, на мен това ми помогна! Преразгледах детски мечти които ме отведоха до днешния ми начин на живот и от тогава  не допускам да се чувсвтвам затворник никъде! Имам най-богатата библиотека на един клавиш растояние и мечтите ми са безкрайни, само време и желание да имам да ги гоня Simple Smile Така че ... вдигни си краката, хвани си чайчето, отпусни се и .. давай! Ако не помогне ... ние пак ще сме тук!  Hug

# 579
  • София
Здравейте момичета, добре дошли нови бъдещи мамчета  bouquet

elitsa77
как ти завиждам за първата бременност, аз много се старая да не чета нищо и да съм точно с тази идея, че съм си бременна и нещата си вървят, но дори и само тук в темата, виждам че не е съвсем така, но гледам да не мисля много.

Наичка честито за датата, очаква те трескава подготовка  Laughing

Буболече - лече гледай сериала Приятели, винаги помага за повдигане на настроението  Heart Eyes

Аз нямам много какво да казвам, всичко си е нормално, уикенда пак се качвах в планината на слънчице, скаричка, направих два снежни човека, идилия  Heart Eyes Вчера ми беше малко лошо през целия ден, но го отдавам и малко на лошите новини в темата, преживявам ги с вас момичета  Hug
Днес вече всичко е наред, времето е много хубаво, а това само по себе си е предпоставка за добро настроение.

# 580
Където и да живеете, със сигурност има спешен гинекологичен център  Peace Там ще ви прегледат и ще получите още едно мнение. Успех!  Hug

да утре съм на преглед ,балгодаря.Просто се питах може някой да има мнение и повече знания по въпроса с това кога се вижда пулс на ембриона

# 581
  • Дряново
Да ви попитам нещо, че не ми стана съвсем ясно от всички прочетени досега неща:
Записах се на ФМ, БХС задължителен ли е след това или е по желание?

# 582
genchevapetya, по желание е БХС. Ти къде записа ФМ?

# 583
  • Дряново
genchevapetya, по желание е БХС. Ти къде записа ФМ?

В Марковс, но май не правят там БХС, а те пращат някъде, нещо не можах да се ориентирам newsm78
Иначе гледах за Майчин дом, че правят БХС и дори сега е безплатно. Проблема идва от това, че не съм от София и не знам дали ще мога да ида и на двете в един ден, т.к. часът ми за ФМ е по обяд  newsm78
"Лицензирана лаборатория, в която може да бъде извършен биохимичен серумен скрининг в първи или втори триместър, е Националната генетична лаборатория, 14 ет. СБАЛАГ „Майчин дом”, ул. „Здраве” No.2., София 1431, тел. 02/ 9172 268; 02/ 9172 473. Лабораторията притежава лицензиран софтуер за адекватно изчисляване на риска за асоциирана хромозомна аномалия на плода въз основа на събрани кръвни проби от българската (а не от чужда) популация. "  - това пише в сайта им

# 584
Аз си записах час при д-р Стратиева (за ФМ).

Общи условия

Активация на акаунт