Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 541
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Ексът не беше ли с доставка от САЩ и с един куп проблеми по пътя и митниците?  Thinking

Вече не. Peace Цената, която съм написала по-горе, всъщност, включва и ДДС-то, защото вече го направиха така, че то да се изчислява и плаща със самата поръчка, няма друга опция. После парфюмът пристига чрез куриер директно до вратата ти в България.

явно тази нова информация съм я пропуснала  Peace
за митниците имах предвид нещо друго, потребителка се беше оплакала в темата, но не си спомням точно казуса

"едно време" също пазарувах от Екса и всичко е било наред

# 346
  • София
Ексът не беше ли с доставка от САЩ и с един куп проблеми по пътя и митниците?  Thinking

Вече не. Peace Цената, която съм написала по-горе, всъщност, включва и ДДС-то, защото вече го направиха така, че то да се изчислява и плаща със самата поръчка, няма друга опция. После парфюмът пристига чрез куриер директно до вратата ти в България.

явно тази нова информация съм я пропуснала  Peace
за митниците имах предвид нещо друго, потребителка се беше оплакала в темата, но не си спомням точно казуса

"едно време" също пазарувах от Екса и всичко е било наред

Аз и преди съм писала и пак ще напиша - това е сайта, който няма никаква сигурност и преди 8-9 години ми прихванаха картата и се опитаха да плащат с нея.Отделно, ако не се лъжа преди няколко месеца потребителка в тази или друга тема, се оплакваше, че е поръчала и въобще не го е получила.

# 347
  • Чукарландия
Благодаря, novamama1! bouquet

Не бях чувала за този сайт.

# 348
  • София

И аз не бях чувала.

Доставка 5 лв на продукт?

Неграмотничко написан текст. Ако четат тук от сайта - платете на някой да ви оправи всички текстове.

# 349
  • София

И аз не бях чувала.

Доставка 5 лв на продукт?

Неграмотничко написан текст. Ако четат тук от сайта - платете на някой да ви оправи всички текстове.
В parfumi-shop.net е същото. Неграмотно написаните условия  ме карат да се съмнявам в продуктите, които предлагат.

# 350

не си, защото авторката държи да го препоръчва с цел да го популяризира  Wink
трия и то не за първи път
за след следващия е ясно

# 351
Здравейте, момичета! Въпросът ми е за parfumsbg.com. Някоя дама пазарувала ли е от него, има ли впечатления и мнения и може ли да се разчита на сайта? За да изпреваря въпроси - само там откривам това, което търся на Guerlain. Simple Smile Благодаря!

# 352
  • Бургас
И аз питам същото,наистина в тоя сайт има доста парфюми,където другаде ги няма!

# 353
  • София
И аз питам същото,наистина в тоя сайт има доста парфюми,където другаде ги няма!
Ами толкова и ги има  Laughing
Преди три месеца направих поръчка на парфюм, който отдавна е спрян от производство и само там го открих. Не беше наличен, но все още стои като наличен в сайта.

# 354
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Въпросът ми е за parfumsbg.com. Някоя дама пазарувала ли е от него, има ли впечатления и мнения и може ли да се разчита на сайта? За да изпреваря въпроси - само там откривам това, което търся на Guerlain. Simple Smile Благодаря!

Помня, че в предишните теми този сайт е споменаван като надежден, само, че му е променена визията оттогава и доста от парфюмите не са налични, въпреки, че не е отбелязано. Затова попитайте.

# 355
  • Бургас
Ми сигурно не са налични Laughing ,мерси за отговора Галета.

# 356

Не бих се доверила никога на сайт с неграмотно текстово съдържание. Всеки уважаващ бизнеса си търговец влага в добър сайт с грамотни текстове. Оригинални парфюми и подобен сайт за мен са несъвместими. Peace

# 357
Парите не са проблем, ако си сигурна в продукта. Тоя сай за пръв път го виждам, а съм ровил къде ли не. Бубе, имам човек там, не бери грижа. От Енцо няма как да поръчам, там всичко се пълни от едно кранче, кой знае в кой гараж Mr. Green
[/quote]
Е това сега как го реши? Аз дълги години пазарувах от Фрагрансекс,но откак стана проблема първо със забавени с месеци,после със изчезнали пратки,че после митници и ддс-та..,го замених с Енцо и не намирам разлика.
 Мъчно ми беше за фрагрансекса,защото там се намираха доста стари и редки парфюми.. ,ама го зарязах.
 Сега като чета тук,че пак няма проблем,май ще се поръчва Simple Smile
ПП. Уфф,не знам защо всчко е подчертано,не мога да го оправя,извинявам се.

# 358

Помня, че в предишните теми този сайт е споменаван като надежден, само, че му е променена визията оттогава и доста от парфюмите не са налични, въпреки, че не е отбелязано. Затова попитайте.

Благодаря за отговора! Ще се уточняваме за наличности явно по телефона ...

# 359
Здравейте, момичета. В парфюм.бг.ком., има парфюми без опаковки на доста поносими цени. как мислите, дали мога да им се доверя?!

Общи условия

Активация на акаунт