Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 527
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета!Аз пък искам да попитам някой да е пазарувал от  този сайт  https://dolce.bg/ виждам че имат и адрес със шоурум (както са го нарекли).Намирам в него много желан от мен аромат на добра цена, но никъде не срещнах да е коментиран от вас.Може ли да му се има доверие и да поръчам?Ако някой живее наблизо или го е посещавал моля да сподели впечатления.

# 406
  • София
Някой купувал ли е от www.parfumeu.com?

# 407
  • MJF
Момичета, в недоумение съм. Моля за съвет.
Пробвах Boucheron Quatre в Beauty Zone Бургас. Изключително траен и наситен аромат. Ходих на плаж, къпах се и какво ли не и миришеше след всичките процедури и най-учудващото бе, че миришеше силно и на следващия ден. Пробвах абсолютно същия аромат и в Beauty Zone Русе. Пръснат в 18 часа, в 22 часа вече нямаше нищо на ръката ми. Точно поради тази причина не му обърнах внимание първия път, тъй като ми се видя твърде нетраен. И това го пробвах няколко пъти и в двата града. Бургаския мирише по два дни, а другия няколко часа. Знам, че трайността на един парфюм не е критерий за качество, но съм учудена. Сега съм в дилема откъде да си го закупя, тъй като виждам разлика в големите магазини, та какво да очаквам от сайтовете. Четох из парфюмните размисли, че е траен аромат.

# 408
  • София
Пробвах Boucheron Quatre в Beauty Zone Бургас. Изключително траен и наситен аромат. Ходих на плаж, къпах се и какво ли не и миришеше след всичките процедури и най-учудващото бе, че миришеше силно и на следващия ден. Пробвах абсолютно същия аромат и в Beauty Zone Русе. Пръснат в 18 часа, в 22 часа вече нямаше нищо на ръката ми. Точно поради тази причина не му обърнах внимание първия път, тъй като ми се видя твърде нетраен. И това го пробвах няколко пъти и в двата града. Бургаския мирише по два дни, а другия няколко часа. Знам, че трайността на един парфюм не е критерий за качество, но съм учудена. Сега съм в дилема откъде да си го закупя, тъй като виждам разлика в големите магазини, та какво да очаквам от сайтовете. Четох из парфюмните размисли, че е траен аромат.
Ами аз си го поръчах от Енцо преди 2 седмици (50 мл), доволна съм.

# 409

Имай предвид, че е напълно нормално на различни места един и същи парфюм да мирише различно. Значение има влажността на въздуха, температурата, твоята кожа, хормони... Имам един парфюм, който нося само в близост до морето, иначе не се развива по същия начин и не ми харесва.

А и е разбира се възможно парфюмът да не е бил съхранен както трябва в Бюти Зоун.

# 410

А и е разбира се възможно парфюмът да не е бил съхранен както трябва в Бюти Зоун.
На тези лампи там, абсолютно възможно.

# 411
  • Бургас
Моят Boucheron Quatre е от Парфимо,страшно съм доволна,адски траен е. Heart Eyes Този в Бюти Зоната в Бургас мирише идентично,защото преди да поръчам от нета няколко пъти го пробвах там.

# 412
  • MJF
Поръчах и аз от Парфимо. Сега тръпна в очакване. Този от Бюти Зоната в Бургас ми миришеше три дни на ръката. Такава трайност на моята кожа до момента не бях виждала. Дано и от Парфимо да е толкова силен.

# 413
  • Бургас
До седмица ще го получиш,при мен е много траен,дано и при теб също.Сподели после.Незная чак за 3 дена,защото се къпя по два пъти на ден Laughing ,но си е стабилно траен. Heart Eyes

# 414
  • sofiq
Привет Simple Smile

Искам да попитам за конкретен парфюм Burberry Body Tender ,харесах го в Лили и пробвах тестера,издържа 2-3 часа,после пробвах тестер на същия парфюм в една малка козметика  и издържа 8 часа...разликата е огромна .
Ако някой е ползвал парфюма може ли да ми препоръчате сайт от който да го поръчам .

# 415
  • Sofia
Ползвала съм само мостра от тези, които подаряваха от Parfimo. Мирише и на другия ден. Не знам, обаче, дали парфюма, който предлагат, е същият като мострата.

# 416
  • Бургас
Потвърждавам,че е траен този аромат от Парфимо,аз също го познавам от мостра.

# 417
Момичета, запалихте ме с този Boucheron Quatre. Ще рискувам, но поне малко ми подскажете-цветен ли е ароматът му, или тежък.....

# 418
  • Бургас
Куатре е много елегантен,женствен и скъпо ухаещ парфюм за мен,в никакъв случай не е тежък,по-скоро е цветен.Започва плодово-цитрусово,усещам ябълка и ягода,розата е свежа.Заслужава си,но първо го пробвай в парфюмерия,има го навсякъде.

# 419
Благодаря ти. Ще го потърся!

Общи условия

Активация на акаунт