Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 472
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Изрязване и лепене на стикери може да прикрива или срок на годност или, по-вероятно страна на произход . Случвало ми се е само един път с парфюм, купен от strawberry.net. Парфюмът си беше оригинален.

# 616
И при мен се случи - изрязана част от кутията и лепната лепенка отгоре, също с парфюм на Кавали, но купен от Енцо. Ароматът е като този, който тествах в Сефора, има голяма трайност (напръскан сутрин, вечер още се усеща), но цялата тази история с лепенките ме озадачава.

На мен ми хрумва нещо - изрязват бач кода и лепват отгоре лепенка с бач, който да съответства на бач кода на шишето, което всъщност може би е тестер и няма кутия, още повече, че на моя капачката хлопа. Може да са пълни глупости  Embarassed, но просто си разсъждавам.За мен не е нормално да се изрязва каквото и да било от кутията, ако всичко е наред.

# 617
Не е нормално, така е ,но може да значи различни неща -  от неоригигинален парфюм до укриване на данъци. Те си знаят. Мен лично такова нещо не би ме притеснило, ако парфюмът е наред.

# 618
  • До сърцето...

На мен ми хрумва нещо - изрязват бач кода и лепват отгоре лепенка с бач, който да съответства на бач кода на шишето...

Трябва да се прави разлика между бар код и бач код  Peace

# 619

На мен ми хрумва нещо - изрязват бач кода и лепват отгоре лепенка с бач, който да съответства на бач кода на шишето...

Трябва да се прави разлика между бар код и бач код  Peace

Абсолютно правя разлика. На моя парфюм беше изрязан четирицифрения бач от кутията. На негово място беше лепната лепенка с бар код + бач код, същия като този, който е гравиран на бутилката. ако кутията е била с този бач код, защо ще го режат. Оригиналния бар код си стои на кутията на показ.

# 620
Здравейте на всички. Хайде и аз да се включа в темата, която следя от години и ми е помагала и на мен. Любител съм на парфюми и за мен е важно да получавам оригинална стока. Пазарувам от 2 места, посочени и коментирани в темата от години. А те са 1001-bg.com и по-скоро софийския офис на Париж 4 и ходя на място. По този начин тествам и пипам преди да купя. Не съм имал досега фал. Обикновено за себе си купувам тестери. Кутия не ми трябва, която се изхвърля след отваряне.Миналият четвърък си получих от parfum-bg.com поръчката - бързо още същия ден, поръчки преди 11.00 ги доставят същия ден. Само оригинална стока. Интересно цената беше два лева по-ниска от тази обявена на сайта. По-горе имаше питане за parfium.bg. Офисът им е на Аксаков 52(София). Ходил съм веднъж, не останах очарован. Със собственичката съм говорил по телефона за един парфюм, не коментирам компетентността й, по-скоро й беше все едно дали ще купя или не, явно много насериозно се е взела. Иначе стоката е ок. Общо взето между трите, откъдето е по-евтино, но цените са близки. Виали поръчвам често от енцо, за да тествам 3,4 пъти даден аромат преди да взема голяма развасофка. Прави ми впечатление, че предлагат(както и парфимо, но по-малък асортимент) отливки( decants), а не оригиналните мостри на производителите. За нишовите обаче от енцо получих лятото на Creed Aventus и Amouage Reflection оригинални мостри, не отливки. Еми, искам така и за дизайнерските, но явно е такава политиката. Мострите от 1мл са без пулверизатори, тези от 5мл - със, както и нишовите от 2,5мл.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 00:33 от FragranceFanatic

# 621
  • sofiq
Помагайте моля,харесах си един комплект -ето този

Някой да го е поръчвал и да има впечатления?Дали е оригинален?

Искам комплект с versace crystal noir ЕДТ и крем за тяло ...ако се сетите за други предложения из онлайн магазините ще съм благодарна Hug

# 622
  • До сърцето...
Скрит текст:

Искам комплект с versace crystal noir ЕДТ и крем за тяло ...ако се сетите за други предложения из онлайн магазините ще съм благодарна Hug

Не си написала в кой сайт си го харесала, та мисля да не гадая  Grinning

Има го в енцо и в парфимо. За тях си има отделна тема, та ако нещо те интересува  - питай там  Peace

Тук има аналогичен комплект, с парфюм (90 мл обаче) и лосион за тяло (100 мл вместо 50 при другия), вместо душ гел, с ключодържател

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 22:11 от Радика

# 623
  • sofiq
Скрит текст:

Не си написала в кой сайт си го харесала, та мисля да не гадая  Grinning

Има го в енцо и в парфимо. За тях си има отделна тема, та ако нещо те съмнява  - питай там  Peace

То има лого на снимката,затова не написах...Парфимо е,но въпроса ми беше някой има ли опит с комплекта и дали е ок Hug

Може ли линк към темата

# 624
  • До сърцето...
Скрит текст:
Тук има аналогичен комплект, с парфюм (90 мл обаче) и лосион за тяло (100 мл вместо 50 при другия), вместо душ гел - с ключодържател

.... За тях си има отделна тема, та ако нещо те съмнява  - питай там  Peace

Може ли линк към темата

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=944767;topicrefid=20

# 625
  • София
Да се отчета  Simple Smile
Получих си Черната орхидея от Венера, доволна съм. Парфюмът е прехвален според мен, но това вече е въпрос на вкус. Днес си получих и Хабанита от ензо, тук вече е любов от първо пръскане  Heart Eyes

# 626
  • Пловдив
Здравейте, днес попаднах на един сайт, в който намерих доста добри цени на Нина Ричи. Някой дали е поръчвал от него?

http://bg-parfum.info/nina-ricci?zenid=jt34t0sbq7q5nomhu4qhniilv4

Харесала съм си Love in Paris и Love in Paris Peony Flower. Възможно ли е 80 мл. на редовна цена да са 58 и 51 лв.?

Ако са оригинални, с намалението, с което са обявени в сайта, излизат направо без пари (по 30 лв. всеки) Shocked

# 627
Оригинални за 29 лева? Почти всички на една цена? Twisted Evil
Сама можеш да си отговориш.

# 628
Здравейте, днес попаднах на един сайт, в който намерих доста добри цени на Нина Ричи. Някой дали е поръчвал от него?
Естествено, че са ментета. Първото, което трябва да ти направи впечатление, е че всичко е намалено и всичко е на една цена.

Второ, че предлагат парфюми, които не съществуват. Например Nina Fantasy и Le Paradis de Nina се предлагат единствено в 50 мл бутилка (в сайта са написали - 80 мл), а Nina Plain и Nina Sun изобщо не присъстват в портфолиото на марката.

Черната бутилка на L`Air Du Temps Noel е много скъпо колекционерско издание, произведени са 480 бройки, всяка с цена 750 евро. Каква е вероятността оригинал да се предлага в онлайн за 30 лв?

# 629
  • Пловдив
Благодаря много за отзивите Simple Smile Не съм парфюмен фен и не съм запозната с цени, колекционерски издания и т.н., разпознавам само 2-3 парфюма, които харесвам, затова реших да питам. Благодаря отново за насоките bouquet

Общи условия

Активация на акаунт