Изпитани сайтове за парфюми-9

• 112 460
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
За parfum-bg,поръчах Nina ricci-Madmoiselle ricci,който на външен вид беше същия като този който имам,но като аромат нямаше нищо общо почти.Моят е от Beauty zone.Хората от сайта,бяха наистина коректни и ми върнаха парите без проблем.

# 721
Можеше да го смениш или да ги питаш защо така се е получило...
Ако си от София пробвай Клео, отиди на място. Аз дори мисля да отида на място на parfum-bg офиса в Гео Милев да го видя къде са и какво е. Някоя от дамите не е ли ходила?

# 722
  • Sofia
   Да, бе, аз ще получа менте, пък ще имам желанието да го сменям за друг аромат, вместо да си искам парите обратно. Как ли пък не! ooooh!

# 723
  Да, бе, аз ще получа менте, пък ще имам желанието да го сменям за друг аромат, вместо да си искам парите обратно. Как ли пък не! ooooh!

Не за друг, за същия. Всичко е възможно - изтекъл срок на годност, зле съхраняван, ако доставчикът им нещо се е издънил, въпреки че доколкото знам те си ги внасят, но може не всички марки.
Общо взето, за да сме сигурни - око да види, ръка да пипне, ако познаваме аромата и марката достатъчно добре, иначе се рискува.

# 724
EХ, как не ми попадна тази тема по-рано! От една година издирвам един парфюм и никъде не го намирах. Накрая в един английски сайт го открих и го поръчах. Още не съм го получила, но съм със свито сърце относно оригиналността му. allbeauty нещоси беше. В Бг го намерих в един магазин- тестер- е нямаше такава гадост! Ицената му беше нереално ниска, но реших да рискувам. Върнаха ми парите, но беше отвратително , евтино, спиртно менте. И сега виждам че
parfum-bg.com/ го имат и го давате за читав сайт.. Да видим какво ше пристигне от Англия др. седмица.

# 725
EХ, как не ми попадна тази тема по-рано! От една година издирвам един парфюм и никъде не го намирах. Накрая в един английски сайт го открих и го поръчах. Още не съм го получила, но съм със свито сърце относно оригиналността му. allbeauty нещоси беше. В Бг го намерих в един магазин- тестер- е нямаше такава гадост! Ицената му беше нереално ниска, но реших да рискувам. Върнаха ми парите, но беше отвратително , евтино, спиртно менте. И сега виждам че
parfum-bg.com/ го имат и го давате за читав сайт.. Да видим какво ше пристигне от Англия др. седмица.

Ти последно мъж или жена си? Общо взето всеки минава през "опарване", докато се ориентира кое какво и как, не визирам само парфюмите. Дай после информация какво е дошло и доволен/на ли си...

Като е била нереално ниска цената, защо поръчваш и очакваш оригинал, може би?

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 05:28 от bubanka

# 726
Жена съм:-)
Ами толкова много го исках,че...бях готова на всякакви експерименти. В нормални сайтове, от които пазарувам обикновено беше изчерпан-selfridges, harrods, John Lewis, сайта на марката- очаквах да го намеря някъде изоставен и нежелан. Дано да дойде ОК сега от този англ. сайт,че май някъде четох из английските форуми,че имало и там издънки. Че и няма да мога да го върна обратно, с посредник е купуван. Ще пиша като дойде.

# 727
  • Sofia

Кой е парфюмът?

# 728
Sahara noir  на TF, излезе преди 4-5 години, купих си го от Лондон  и след това изчезна. Доколкото можаха да ми обяснят , решили,че е за арабския пазар и спрели да го  продават в Европа. Е, в Лондон малко ли араби има, бе:-) ? Както и да е, надявам се да дойде оригинален.

# 729
  • Sofia
   В американския сайт, от който пазарувам, също го има, но пише, че е последна бройка, а цената му е 295 лв. за 50 мл. Rolling Eyes

# 730
  • София
Можеше да го смениш или да ги питаш защо така се е получило...
Ако си от София пробвай Клео, отиди на място. Аз дори мисля да отида на място на parfum-bg офиса в Гео Милев да го видя къде са и какво е. Някоя от дамите не е ли ходила?
Офиса им е в Редута, ходих няколко пьти там. Много са любезни, по телефона ми обясниха подробно, как да ги намеря.

# 731
  В американския сайт, от който пазарувам, също го има, но пише, че е последна бройка, а цената му е 295 лв. за 50 мл. Rolling Eyes
Еха добре, че си имам пълна бутилка. Много трудно върви този тамян.

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 23:07 от densi

# 732
Аз го бях купила за 130 паунда. Сега го поръчах на 62 май,затова се замислих. В http://www.parfum-bg.com/ е 145 лева..не знам какво да си мисля вече. Ще видим. Кой е американския сайт?

# 733
  • Sofia
   Писала съм и преди – от FragranceX предимно пазарувам. Peace

# 734
  • при морето
В enzo пак ли има платена доставка 6лв. и как правите поръчка-през сайта или по телефона? А в parfimo доставката колко е и има ли някакви промоции?

Общи условия

Активация на акаунт