Семейна драма

• 18 403
  • 186
  •   1
Отговори
# 45
Да бе, чудесен мъж. Ако на нея не и се прави секс, но понеже той се цупи тя го прави по задължение и той го знае, това си е чисто ИЗНАСИЛВАНЕ с нейно съгласие. Аз чудесни изнасилвачи не знам да има.
Айде, пак се изпъчи, че и врякаш, да не би да не ти чуе някой шедьоврите, случайно! Mr. Green
В другата тема, една неосъществена за жалост, изнасилвачка, плаче за секс същия брой години, както мъжа в тази тема и намира разбиране, че и съвети как да действа, без да я обвиняваме в престъпление. Joy

Не чета всички теми във форума, така че нямам представа за какво говориш. Мъжът и на изнасилвачката, която споменаваш, болен ли е от Хашимото също? Ако някой не иска секс, а другият иска си е секс насила. Как може изобщо на мъжа и да му е приятно да прави секс с нея, като знае че тя не иска. Това си е вид налагане и насилие. Тя първоначално е казала "не", пък после е казала - айде от мен да мине. Ако се брои последната дума, по закон не е изнасилване, ама иначе си е точно това. Тя също сама се изнасилва по този начин. Никакви бисери не са това, просто такова е положението при тях.

# 46
Сирена, но какво е длъжен да направи другият партньор, ако съпругът му съпругата му не иска да прави секс да кажем с години? Ако иска секс е изнасилвач, ако изневери, тогава е гнусен кръшкач.... Не е живот това.

ами то човек може да се разболее ако не го желаят и не му обръщат внимание с години. При жената в другата тема се е стигнало до депресия, общо спадане на тонуса, загуба на всякакви мечти и желание за живот. Това не е ли поболяване? Съвсем спокойно и мъжът й може да има някакви хормонални проблеми щом така му липсва либидо.

Все пак жената може да има Хашимото и тн.. но тя не полага никакви усилия за баланс на себе си и връзката си. не иска да наеме гледачка, не иска никаква помощ, детето не може на ясли...колко години ще продължава това не става ясно.

Аз пък откровено си казвам, че аз пък не бих могла да издържа такова нещо дълго време. Имам съчувствие към болните хора ама дай сега и здравите зорлем да ги  поболеем, защото някой не иска да си вземе домашна помощ и поне да пробва варианти.
не е нормално за един здрав човек да седи без секс без интимност продължително време, погубващо е. Заради това е важно да се търсят решения. Обаче една жена получава доста повече съчувствие, ако мъжът й не я желае от един мъж, на който жена му слага като приоритет всичко друго, но не и него.

# 47
Да, може би и болестта да е причина за такива крайни изказвания като "семейна драма" но не е. Моята братовчетка е болна от Базедова болест и се отключи при бременността, имала е депресии и други но никога не съм я чула да казва "преуморявам се, мъжът ми не ми помага, караме се, не правим секс", а аз съм достатъчно близка с нея за да знам какво се случва! Рядко се е случвало да ми остави децата за да излезе или отиде на фризьор или маникюр. Когато й отида на гости винаги е успяла да изчисти, да е подредено, да изпере, да сготви и децата да са сити, изкъпани, дори постоянно си играе с тях. При нея ежедневието й е същото като на авторката, малкия е на 3г. и не ходи на градина защото и той постоянно боледувал, аз доста я критикувам за това но тя казва, че така иска и след като докторите са казала, така ще бъде. Малката е на 1год. и двамата са доста палави, въпреки че тя само ходи като пингвин, целия апартамент е обезопасен заради нея  Joy , но винаги ми е казвала, че това я прави щастлива и забравя за болестта и че го е искала така да бъде.
Е, съпруга й помага само докато тя се къпе или е седнала пред компа.
0-point , наистина е трудно да бъдеш и майка и жена едновременно но това е призванието на всички жени, ти сама трябва да намериш баланса и да подредиш времето си, да го организираш, бъди по-силна и ако това те изморява, представи си, че имаш още едно дете... тогава какво? Ще изпаднеш в дупка ли, или ще се депресираш още повече Simple Smile Недей така! Събери си акъла и действай, ако си мързелива трябва да стане обратното имаш дете все пак, имаш твой живот, имаш и семеен живот а времето лети и не чака никого! Според мен най-големия враг на човека е това да не може да си организира времето.. Успех!

# 48
а и забравих да спомена това, че братовчедка ми си наема една баба от блока, познава я и жената има нужда от пари, а и все пак е била майка и знае как се гледат деца, също че и има доверие!

# 49
Сирена, но какво е длъжен да направи другият партньор, ако съпругът му съпругата му не иска да прави секс да кажем с години? Ако иска секс е изнасилвач, ако изневери, тогава е гнусен кръшкач.... Не е живот това.

Може да мастурбира.

# 50

Може да мастурбира.
и така колко време? година две три? или той/тя е длъжен да си мастурбира до края на живота си? Аз не бих могла да живея така, особено ако знам, че все пак другият би могъл да положи някакви усилия да си облекчи задачите, да пробва, но просто не иска, защото не му е приоритет. Това не е живот за здрав и млад човек, извинявай.

# 51
OX'AMAH, описала съм по - горе какви усилия трябва да полагам според мен и са охарактеризирани като егоистични... Никой не казва, че помощ не искам...Получавала съм помощ от детегледачки, но си имам едно наум. Както казах, едно е да си оставиш детето на родителите, друго е на нает човек. Вече писах, че явно отново ще се възползваме от услугата.

Никой и не очаква от партньора ми да остане без секс до края на живота му. Просто явно момента е такъв при мен, за което очаквам разбиране. Все пак сме били n - на брой години преди раждането на детето и ако имаше подобен проблем, щеше да е излязъл отдавна наяве. Всеки има нужда от секс, но се получават понякога разминавания.

Нелка, не съм мързелива. Всъщност, това е чертата, която ми е много несвойствена. При такива условия, едва ли някой ден бих избрала осъзнато второ дете. Ходили сме при психолози, ами не помага...Може би не съм улучила правилния за мен. Затова и пиша тук. Предпочитам да прочета повече мнения, защото всеки е изживял нещо различно и пречупва от друг ъгъл моя проблем. И в моята къща е подредено и изчистено Simple Smile и не споделям тези мои проблеми с приятели.

# 52
Не съм те заклеймила че си мързелива, просто пример, явно не правилно изразен Simple Smile Просто се опитай да се организираш, говори с мъжът ти и вярвам, че всичко ще се нареди ако не-здраве да е и за теб и за детето Simple Smile  Hug

# 53
  • София
[
Не чета всички теми във форума, така че нямам представа за какво говориш. Мъжът и на изнасилвачката, която споменаваш, болен ли е от Хашимото също? Ако някой не иска секс, а другият иска си е секс насила. Как може изобщо на мъжа и да му е приятно да прави секс с нея, като знае че тя не иска. Това си е вид налагане и насилие. Тя първоначално е казала "не", пък после е казала - айде от мен да мине. Ако се брои последната дума, по закон не е изнасилване, ама иначе си е точно това. Тя също сама се изнасилва по този начин. Никакви бисери не са това, просто такова е положението при тях.
Ами, чети поне на това, което се опитваш да дадеш адекватен отговор.
Мъжът на авторката страда и ридае, че не го поглежда и секса е мираж.
Не че има дърво в леглото си.
Много хамерикански филми гледаш- съвсем добронамерено ти го казвам. Peace

# 54
  • по пътя
Картинката за мен изглежда така, (не мога да коментирам изнасилванията, за които някой нещо спомена): мъжът работи и издържа семейството, прибирайки се у дома среща една намусена, сърдита и незаинтересована от него жена, която мрънка, че не можела да си упражнява творческата професия, а за капак не прави и секс с него. Повечето нормални и здрави мъже отдавна щяха да са си взели шапката, така че авторката да помисли какво има, преди да го е загубила.

# 55
  • София
Докога, бе, сестро?
Ти представяш ли си да мастурбираш 3 години, щото мъжа ти не ще да те погледне? newsm78

# 56
Казали са ти вече да се погрижиш за здравето си и да намериш помощ за детето. Аз ще те посъветвам да стимулирираш сексуалното си желание като четеш, гледаш или мислиш целенасочено за еротични неща. От опит го казвам.

# 57
  • София
Никой и не очаква от партньора ми да остане без секс до края на живота му. Просто явно момента е такъв при мен, за което очаквам разбиране. Все пак сме били n - на брой години преди раждането на детето и ако имаше подобен проблем, щеше да е излязъл отдавна наяве. Всеки има нужда от секс, но се получават понякога разминавания.
Виж, пиша ти от собствен опит.
Щом имаш възможност, ползвай всякаква помощ, за да не се отдалечиш емоционално от мъжа ти.
И да не го отдалечиш безвъзвратно от себе си.
Разбира се, ако си решила, че искаш с него да остарееш.
Не е нормално " момента е такъв за мен" да трае 3 години!
Тая история от филмите- " Когато един мъж обича една жена", в живия живот я няма и добре, че е така.
Никой не бива да вегетира, докато чака " милото" да спре да се изживява като жертва и да се вземе в ръце.

# 58
  • София
А ти реално защо нямаш желание за секс, помисли за това, оттам започни. Явно има нещо, което те тормози около мъжа ти и тялото ти се съпротивлява. Не ти ли помага у дома, отменя ли те, гледа ли детето за час-два през уикенда да си вземеш въздух?
Остави я умората и Хашимотото, аз ги имам в огромни количества от години, но без секс не ми е добре.

# 59
[
Ами, чети поне на това, което се опитваш да дадеш адекватен отговор.
Мъжът на авторката страда и ридае, че не го поглежда и секса е мираж.
Не че има дърво в леглото си.
Много хамерикански филми гледаш- съвсем добронамерено ти го казвам. Peace

обичам филми, гледам, що не Laughing
Прочела съм, но ти не си прочела. Тя сама си написа че по някое време и писва от мрънкането му и прави секс, въпреки че не желае.

Общи условия

Активация на акаунт