Семейна драма

• 18 432
  • 186
  •   1
Отговори
# 135
Порменях и променям, ама за сметка на много скандали.

# 136
За ядене?     newsm78
Че като не му харесва, да си готви той, да не е с ръцете .....отзад.     Laughing
Как пък няма да седна да се караме за храна....готвя каквото мога и както мога.На който му харесва, яде, на който не му харесва, моля, кухнята е на разположение, свободен е да си сътвори каквото пожелае.
Не че не угаждам и не готвя любими ястия, ама да ми правят фасони, или пък да се тровя да превъзпитавам чужди вкусове, няма начин.    Grinning

# 137
Е, ние се карахме и за много други глупости, затова и бяхме пред раздяла. Аз все още се чудя как ще продължим, но това не е за тази тема.

# 138
Бий му шута, щом не може да си готви сам. Само по-зле ще става Simple Smile

# 139
Ами не, той се научи. Ами щях да му "бия шута", но е трудно заради детето.

# 140
За ядене?     newsm78
Че като не му харесва, да си готви той, да не е с ръцете .....отзад.     Laughing
Как пък няма да седна да се караме за храна....готвя каквото мога и както мога.На който му харесва, яде, на който не му харесва, моля, кухнята е на разположение, свободен е да си сътвори каквото пожелае.
Не че не угаждам и не готвя любими ястия, ама да ми правят фасони, или пък да се тровя да превъзпитавам чужди вкусове, няма начин.    Grinning

Краси,лесно е да се каже,но е трудно изпълнимо  Mr. Green
С мъжа ми докато бяхме заедно винаги не правех нещата, както трябва  Close
Иначе той може почти всичко да прави,но все няма време,аз как един път не чух,че яденето е хубаво,панталона е изгладен добре,почистено е идеално и т.н.,чувах само как нищо не е направено,както трябва,ако има и една гънка на ризата,ютията ми се взимаше най-демонстративно от ръцете и започваше да ми се показва как се гладело  Close
Казвах много пъти като не му харесва,да си прави нещата сам, а неговия отговор беше,ами ти защо си ми тогава  Rolling Eyes
Допреди да си "хване" любовница,като че ли не издребняваше чак толкова, после стана ад......затова дори и с дете вече не сме заедно  Peace

# 141
  • Варна
[не, не може в общия случай - иска секс разбира се /някои го искат по-често, други издържат по-дълго време без, но желание има/
въпросът е дали го иска с този, с който си ляга вечер

доста материал за разсъждение. фразата ''други издържат по-дълго време без, но желание има''
звучи малко стряскащо при положение , че в съвремието мнозинството двойки се събират да живеят заедно , напасват характерите си , желанията си , навиците си далеч преди появата на децата , формата на съжителство , формалния брак ...............
Най - обидната фраза при бракоразводството ми не беше ''дебела кривогледа свиня'' , а ''ако ми беше поискал , щях да ти дам''.Как да поискам , писмено , с подпис и печат , как така 18 год. си бях искал разбираемо , а сетне 4 неразбираемо newsm78.и що аз да искам , само аз, не се ли иска взаимно?И как да поискам при наличието на    
''ужасно главобилие имам''.Да не говорим за бели , червени , кафяви , зелени............ течения , гъбични и бактериални възпаления , цистит и всичко това внезапно появило се , както се разбра по - късно заедно и с определен човек появил се наоколо. Да не говорим за въобще заявяваното от много жени ''че дават'' , какво дават , защо дават , няма може би по - обидно у всеки мъж ''че му дават'' защото купува  кола , салам , палто  , почивка на Малдивите или в Павел баня   Grinning

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 10:27 от peterky2002

# 142
peterky2002, давам си сметка колко неприятно е това, което си преживял /не искам да използвам по-силни думи, но си ги мисля/ и колко си огорчен; сам разбираш, че всичко, което си изброил са оправдания, а не реални причини една жена да не желае секс; истинската причина е "въпросът е дали го иска с този, с който си ляга вечер" - ако иска секс с този мъж, то няма да използва секса като бутонче за получаване на почивката на Малдивите или купуване на салам от магазина зад блока, а просто ще го прави; освен това "поискай си и ще ти дам" е грозно и обидно, звучи като "ей, нерез, ще ти дам и после ме остави на мира", което говори за недобри отношения в двойката, а не, че на жената не й се прави секс

# 143
Винаги съм се чудила искрено на жените, които сами си правят драми. Бях една година по майчинство и това беше времето, в което съм мързелувала най-активно през целия ми живот. Чистене, готвене, пране, подреждане, просто не виждам как ще отнемат повече от 3, максимум 4 часа на ден. Което значи, че в най-лошия случай, около обяд вече нямаш никакви задължения. Нямах търпение вечер да се прибере мъжа ми, да сложим детето да спи да имаме време само двамата.
Сега работя много, много често извън работно време. Прибирам се, слагам ред у нас, докато мъжа готви. Ежедневието ми е в пъти по-динамично в сравнение с майчинството. Спя по 5 часа на денонощие и последното, което би ми хрумнало е да откажа секс на мъжа ми. По-чудесен начин за отпускане на напрежението не мисля, че има.
Плюс това, децата на 3 разбират достатъчно, за да могат да се занимават и сами. Без някой да им виси над главите 100% от времето.

# 144
Аз пък не знам как ще чистя, готвя, като на годинка, например, детето по цял ден ме е дърпало за ръката да ходи насам натам. Да не говорим, че изобщо не сме си били вкъщи до обяд. Правила съм ги тези неща докато спи, ама тя и рядко спеше вкъщи.... и то това ми беше времето за всичко, включително къпане.

# 145
Добре де... като кажете "слагам ред вкъщи" ... това значи ли, че всеки ден подреждата? Какво правите та разхвърляте толкова не мога да си го обясня аз Simple Smile Ако всяко нещо си има място и всеки път си го оставяш там, дали ще трябва да подреждаш всеки ден?  Tired

И да да... знам, че децата разхвърлят, но един кашон и бухаш всички играчки вътре, не мисля, че е голям дерт Simple Smile

# 146
Ами аз не искам да си уча детето да хвърля играчките в кашон. Имаме си шкафове и чекмеджета и детето знае къде и как лесно да си вземе дадена играчка. Как от кашона ще извади най-долната играчка, без да изважда всичко?

# 147
Децата са различни, родителите също както някои по назад беше споменал. Не се опитвам да я съдя или нещо, просто коментираме и всеки споделя своето мнение.
Без да се заяждам, но ми е любопитно защо вашите деца не спят на обед? В градината не им ли е било проблем после? Питам защото моето ако не легне след това в 19ч е станала непоносима, нервна и само плаче. Дори да сме прекарали деня вкъщи пак спи поне час- час и половина, а ако сме от сутринта навън още към 12-12,30 сама търси да спи.

# 148
  • София
Те децата ако само играчки разхвърлят, с мед да го намажеш  Laughing Аз разтребвам по много, не съм по чистенето, но разтребването е друга работа.
Дрехи, чинии, чаши, купички, тук гризнала малко ябълка, там съм й белила мандаринка; тук си правила прическа и оставила фиби, там пубера си хрърлил чорапите, там учебник, тук тетрадка ..  Laughing
Аз не се оплаквам от това обаче, де, като ми е важно, правя го и не ми тежи. Само казвам, че не е толкова да няма какво да се разтребва. Само покрай обличането и храненето на децата има толкова много да се прави.

# 149
Korn_val, при мен "слагането на ред" често е подреждане на чистите съдове от миялната, която сме пуснали сутринта. Или дрехите от сушилнята, ей такива неща. Мъжът ми се прибира преди мен, заедно с детето и обикновено се захваща с вечерята.

Общи условия

Активация на акаунт