Семейна драма

• 18 419
  • 186
  •   1
Отговори
# 150
Моето дете до преди да тръгне на градина си спеше... не беше спала около 2-3 пъти само, но до година и 2-3 месеца си спеше навън в повечето случаи.

# 151
Пагане, твойта работа да изкараш от миялната посудата е за 5мин. Не е като да не го правя от време на време в офиса  Tired
Подреждането на дрехи още колко? 10-20мин? Нищо работа Simple Smile

Ами аз не искам да си уча детето да хвърля играчките в кашон. Имаме си шкафове и чекмеджета и детето знае къде и как лесно да си вземе дадена играчка. Как от кашона ще извади най-долната играчка, без да изважда всичко?
Щом детето си ги прибира в кашона, не виждам какви са ти проблемите да не може да се обърнеш да свършиш някаква домакинска работа. Разходката навън изморителна ли ти е? Защото на мен ми действат отпускащо.

Само покрай обличането и храненето на децата има толкова много да се прави.

Виждал съм как едно дете беше облечено с боксерките явно на баща му, като някой си беше помислил, че това са къси гащи хахахах Е не знам кой го беше обувал, но детето така си играеше навън  Joy

А всичко останало е както си научите децата.

# 152
Докъде я докарахме - в бг-мама влиза мъж да обясни на жените как домакинстването е едно нищо, както и гледането на деца  Joy hahaha hahaha

# 153
Щом детето си ги прибира в кашона, не виждам какви са ти проблемите да не може да се обърнеш да свършиш някаква домакинска работа. Разходката навън изморителна ли ти е? Защото на мен ми действат отпускащо.

А всичко останало е както си научите децата.
Е, не спря бе, не спря.

* Аз също не събирам играчки по кашони и кошчета за играчки, много ми е гнусно това. Имаме си чекмедже за колички, чекмедже за животни и так далее. Ако бухаш всичко в кошове - друго. Зависи от критериите. Според някои може всичко да се свърши за 1/2-1 час, да. Зависи от степента на ред, която искаш да постигнеш.
** Разходката навън - каква почивка, то тичаш по детето, играеш с него, отпускаща ти е, 1нъж, всеки ден в продължение на 10 /при мен/ години... - едно дете, след него второ дете.... е каквото и да правиш 10 години ден след ден, ще ти опротивее накрая.

Дана  Sad
Както пишеше една потребителка в другата тема - обществото ни не е узряло за много неща. Българинът си е динозавър, е как ще се оправим тогава - ами няма, мисленето ни е с векове изостанало.  Sad

# 154
Коrn_val, аз нали това обяснявам, 20 минути работа, няма да капна от преумора и затова се чудя къде е "драмата"  Laughing

# 155
Ами да де... ама ето виж горните две голяма драма Simple Smile

# 156

Живеех в най-високата част на улица на баир и на 4-ти етаж без асансьор. Няма как да не ми е изморителна разходката.

# 157
Да, децата са като роботчета - играят си мирно и кротко, после всичко си прибират където му е мястото  Joy Майката в това време чисти с песен на уста  Crazy

Мен самото седене вкъщи ме изморява  Twisted Evil Да гледам бебе не ми тежи, ама да си се разхождаме предимно навън. При лошо време и вкъщи с цялата хамалогия на готвене, пране и чистене нищо вдъхновяващо не виждам. Не се тръшвам от битовизми, правя ги някак без да ги забелязвам особено. Но пък са си досадни, ако само вкъщи висиш (за мен).

# 158
  Авторката, прочетох първия пост, и видях, че имаш здравословен проблем. Семейна драма не видях. От здравословния си проблем, обаче, можеш да направиш и такава. Не е нужно.

# 159
Факт е, че яслите са пълни с невръстни деца, а майките бързат, да се върнат на работа. Защо ли? Такива като авторката са изключение, вместо да й се каже Евала, намери се кой да оплюе пак.  #Crazy

# 160
Защото ако не си пуснеш детето на ясла на 2, оставаш без доход, а това много малко хора могат да си го позволят.

# 161
Да де, ама повечето деца не тръгват на две, сори, огледайте се, къде живеете, незнам, но май не сте стъпвали в детска ясла.

# 162
Ами при нас имаше много малко под 2. Аз май се сещам само за едно.

# 163
Да, тръгват, за да не се докарат до:

Цитат
... каква почивка, то тичаш по детето, играеш с него, отпускаща ти е, 1нъж, всеки ден в продължение на 10 /при мен/ години... - едно дете, след него второ дете.... е каквото и да правиш 10 години ден след ден, ще ти опротивее накрая. ...

# 164
  • София
Корн, не разбрах дали имаш семейство, но ако имаш, блазе й на жена ти! Щом миялната е нищо работа за 5 минути, предполагам, че няма да имаш проблем да я оправяш всеки ден след работа докато си развързваш обувките  Flutter
За още 5 може да сгънеш изсъхналите дрехи и за още 5 да простреш новата пералня.
Ей го на, 15 минутки от деня ти, а имаш щастлива обгрижена жена, която може да се фокусира върху това да пърха около теб и да ти говори колко си чудесен  Flutter
(предполагам, че за готвенето поне няма да ни убеждаваш, че се случва за 5 мин? или бъркам и жена ти е още по-голяма късметлийка, защото 20 мин след като си се прибрал има всичко горе плюс вечеря  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт