Семейна драма

• 18 434
  • 186
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Извинявайте, ама ако мъжът ми иска да се разведе с мен, щото не съм сготвила...няма шанс да ми е мъж въобще. Жената е в майчинство, за да гледа детето, не за да готви и чисти. Да, вярно е, повечето готвим и чистим, че и работим и учим с малки деца, но е въпрос на добра воля и избор, а не на налагане.
Ще ти кажа като ветеран със собствен опит и многогодишни наблюдения върху много семейства- в 90% от случаите, на мъжа не му пука дали си изчистила и сготвила, стига като си легнете да усети, че е желан и обичан.
Мъжете са просто устроени- трябва им секс, ядене, и някой да им каже " направи това, така" и " не харесвам когато правиш това така".

# 121
работата си я вършех докато спи (около 2 часа)

Бе явно си много оправна - за 2 часа да смогнеш с чистене, готвене - поне 2 яденета на детето и едно за възрасните, пране, гладене, прибиране на пране, шетане на играчки, бърсане на под и т.н..

Незнам защо е това заяждане, не се изтъквам и изказвам моето мнение, който иска да не чете. Казвам че въпреки че съм страшно мързелив човек успявах, и не съм готвила по 1000 неща, дъщеря ми яде с нас, ние нагодихме нашия вкус според нейния, не пера всеки ден, пода се чисти точно за 20мин, а дъщеря ми е научена че играчките стоят само в детската стая. И даже ми оставяше час да играя на компютъра. Сега играта ми е на пауза докато преминат коликите на бебо и после си почвам по старо му.

Различни хора, различни идеали... мъжа в семейството ми не липсва напълно, не е отишъл на купон, а на работа за да изкарва пари. Все пак квартира плащаме, кола изплащаме, разходи, 2 деца.... ами не стой сметките няма да намалеят понеже ще им стане жал че мъжа ми много работи

# 122
  • Варна
Цитат
Съгласна съм ама нали тоя мъж няма да го кара на фотосинтеза.
Е да де ама аз пък съм голям фен на готвенето , обичам го това искуство и в 95 % от случаите аз го упражнявам.Трябва да се разпределят така задълженията и отговорностите , че да са и по интереси и наклоности.Както се казва ако е в любов и съгласие и със взаимни отстъпки нещатА се напасват , често даже идеално.Ако я няма добринамереноста и взаимното уважение всичко отива по дяволите със секса барабар.

Съвсем скоро в друга тема стана въпрос за мечтата на много жени - живот без секс .
Наистина ли?  Rolling Eyes Случайно да си чувал за ирония, сарказъм?  Wink

Не , точно обратното , запитах се дали е  НАИСТИНА възможно на жена в активна възраст 30 - 40 - 50 г. да не и се приисква в продължение на месеци , че и години
?

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 12:06 от bubanka

# 123
Сигурно е възможно, но би било изключение.

# 124
Съвсем скоро в друга тема стана въпрос за мечтата на много жени - живот без секс .
Наистина ли?  Rolling Eyes Случайно да си чувал за ирония, сарказъм?  Wink

Не , точно обратното , запитах се дали е  НАИСТИНА възможно на жена в активна възраст 30 - 40 - 50 г. да не и се приисква в продължение на месеци , че и години
?

не, не може в общия случай - иска секс разбира се /някои го искат по-често, други издържат по-дълго време без, но желание има/
въпросът е дали го иска с този, с който си ляга вечер

# 125

не, не може - иска секс разбира се /някои го искат по-често, други издържат по-дълго време без, но желание има/
въпросът е дали го иска с този, с който си ляга вечер

Напълнооо!  Peace
Много народ смята, че след като са женени/имат деца/живеят на семейни начела то секса му се полага и няма какво да създава настроение, атмосфера или разнообразие. Не говоря само за мъже ...

# 126
Много народ смята, че след като са женени/имат деца/живеят на семейни начела то секса му се полага
Ами в някои държави е точно така по закон, и не говоря само за арабските (мюсюлманката по шериат няма право да отказва на мъжа си секс, освен когато е в цикъл).
Във Франция един го осъдиха да плати на жена си обезщетение, защото не правел секс с нея:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/8741895/ … -lack-of-sex.html
Съдът се позовал на член 215 от нам-къв-кодекс, и съдията изрично е казал, че когато се женят, съпрузите се съгласяват да правят секс един с друг.

# 127
  • София
Не, разбира се, но ако не ти остане време да сготвиш един боб поне, можеш да купиш нещо от кулинарния щанд на най- близкия супер и си готова.
 Grinning

# 128
Не, разбира се, но ако не ти остане време да сготвиш един боб поне, можеш да купиш нещо от кулинарния щанд на най- близкия супер и си готова.
 Grinning

Не говорим за 1-2 пъти, когато детето ми е боледувало аз също не съм готвела, чистила и т.н. Говорим за ежедневно невършене на нищо защото 'нямах време от детето', а сега в споменатото семейство се появи 2ро бебе.... Добре че свекърва и се премести при тях

# 129
  • София

Не говорим за 1-2 пъти, когато детето ми е боледувало аз също не съм готвела, чистила и т.н. Говорим за ежедневно невършене на нищо защото 'нямах време от детето', а сега в споменатото семейство се появи 2ро бебе.... Добре че свекърва и се премести при тях
Всякак става, щом мъжът не мърка!
Имам познато семейство- 3 момчета, които бяха научени да мият чинии от невръстни и да използват най- малко мръсната тава, за да опекат пържолите.
Такъв мързел тресеше майка им, но винаги беше усмихната с баща им, винаги беше готова всичко да зареже, за да си направят хубавото и винаги първа тичаше в спалнята.

# 130
стига, де, един омлет/бургер и салата са 15-20 минути, ако човек толкова го закъса. без термичната обработка, да заредиш пицата/супата/пилето с картофи е пак толкова. да отида до кулинарния щанд с малко дете на мен ми отнема повече време.

# 131
Някои мъже не ядат такива работи. Моят омлет може да яде веднъж в седмицата, но бургер за вечеря не приемаше.

# 132
  • Mediterraneo
Ами както си го научиш. Моят яде всичко, никога не се оплаква от сложеното на масата( не говоря за качествата на готвене, а от предлаганото меню).

# 133
Е той така си беше научен. Не съм го учила аз.

# 134
  • Mediterraneo
Да де, променяш навици тогава.

Общи условия

Активация на акаунт