Защо за тези два месеца ни ми стана нещо ? Това е толкова опасно кръвта ми как така не се натрови? Бог ли ме спаси или сега е станало всичко? Моля ви кажете ми как така януари не се вижда нищо? Не ми каза, че имам и киста , а хормоните ми показват 6г.с. , та нима бебето е умряло още в 4с, а те продължават да се увеличават ? А на 22.01 е 13мм и ми казват , че ембриона е спрял да се развива още в 4с!!! Да не би да е гледала докторката от първия преглед кистата? Ох толкова съм объркана.Как така е 13мм ?! Да не би по-късно да е загинал плода? Не знам ембрион ли е или вече оформено бебе? Господи толкова ме боли имам толкова много въпроси.Едво ще дочакам до 10февруари за преглед.Моля ви помогнете ми за да си изясня мислите! 
Поне се радвам на едно , че щом плода е бил увреден е загинал сега , а не в по-късен етап или недай си боже да го бях родила болно.Господи ангелчето ми...било ли си развито или не? Толкова много ме боли....
като имах спукан околоплоден мехур, бебето останало без околоплодна течност.Нямало как да продължи да се развива и веднага ме приеха в болницата.Беше като сън всичко.Толкова се радвахме и чакахме това чудо, а накрая се събудихме от този хубав сън. Казаха че нямало как да се възтановят водите които са изтекли и ми направиха абразио, което беше много рисковано