Операция на ВАРИКОЦЕЛЕ при дете

• 1 756
  • 5
  •   1
Отговори
При преглед по друг повод, откриха на сина ми варикоцеле. Препоръчват операция.
Много ми е притеснено. Някой минал през това, моля да  сподели – къде беше извършена операцията и  по кой метод?

# 1
  • София
На моя син му беше извършена такава орелация, когато беше на 12 г. в Пирогов, в клиниката по Урология. И аз много се притеснявах, но на следващия ден ни изписаха. Всичко мина добре.

# 2
Благодаря за отговора, Леа  bouquet
Би ли ми казала - разрезът на коремните мускули ли беше, или високо над тестиса?

# 3
  • София
Как да обясня - малко над окосмената част, където на жените правят секцио. Дано си ме разбрала

# 4
  • София
Здравейте, синът ми е на 11години години и му поставиха диагноза варикоцеле/д-р Атанасов от урологията в Пирогов/. Каза, че е за операция, но много ме е страх. Мисля да направя още една консултация. Моля за съвет!

# 5
 Здравей. Предполагам , че вече си направила втора консултация. Аз мога да те успокоя - операцията не е тежка, но е важна. Имате време да изчакате, ако Варикоцелето не е много голямо. При моят син беше масивно и нямахме такова време. Така, че го оперираха месец след като установихме че е налично. Ние избрахме д-р Минова, от Пирогов. Аз съм доволна, всичко мина леко и без никакви проблеми.                                                                                               

Общи условия

Активация на акаунт