Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Тоя пък ПОРЪЧИТЕЛ , а кучето жали и целува,къде  е връзката ?!?!?!

Изкука ,Софиииии...демек  се разкайва... bowuu ooooh!

# 166
Оххххх...тая Кериман едвам я издържам вече...зорлен се напъва да реве...и ..не и спря балалайката...уууу... #Crazy

# 167
Много зациклиха на тази трагедия СЦ.......Дирка ,Рахми ,Озан и Хазал дали разбраха човещината на Гюлсерен.....Хазал сега се усети ,че няма майка ,така е, загуби едно чисто сърце изпълнено с много обич и всеотдайност ,една истинска майка .....едва ли ще получи отнякъде толкова обич....

# 168
О-н я ее любил.но цену не знал

О как я увидил как Гюль любит тебя.я понял что такое любвь

О -н я после нее познал 100 женщин.но с такой душой не втречпл

Цяла серия ще е трагедия...заболя ме главата от рев...и рИкламите забравиха... ooooh! Joy Joy Joy

# 169
О-н я ее любил.но цену не знал

О как я увидил как Гюль любит тебя.я понял что такое любвь

О -н я после нее познал 100 женщин.но с такой душой не втречпл

Цяла серия ще е трагедия...заболя ме главата от рев...и рИкламите забравиха... ooooh! Joy Joy Joy

Давай по-спокойно ,все пак е филм..при този грип ,амбулансите са заети  Naughty

Доста ми са интересни с-во Гюрпънарови ...Дирка до над уши затънала ,Джито влюбен и женен за друга , а държат сметка на Озан за неговото поведение !?!?! newsm78

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 22:41 от sofia26

# 170
Отивам да пуша ... Laughing
Споко ,Софиииииии...добре съм...а за Озан...ами прави сааааа...ама от много неволи...Диркени и Джиханови го позабравиха...хаймана ,че и какъв тон им държеше...и сметка им искаше... ooooh!

# 171
ООООООООО...Хазал пак започна с нейните простотии...никой не я обичал...що пишело и името на Джансу в вестника #Crazy #Crazy #Crazy

# 172
Керка пак какви пари бълнувааа... newsm78 #Crazy

Рахмито иска да си ходи...Дито не го пуска...да поостанел още...

Не разбрах къде отива Джи с момичетата newsm78

# 173
Този мустакатия много лошо гледа Shocked...брат ли е на убиеца...да не заформят някаква интрига с него newsm78

# 174
Озанчим сигурно ТРЕТИЯТ път ще случи на момиче bowuu Praynig Joy Joy Joy

# 175
Този мустакатия много лошо гледа Shocked...брат ли е на убиеца...да не заформят някаква интрига с него newsm78

Май е брат на убиеца и сигурно ще тръгнат в тази посока

# 176
  • София
Све,  Hug
Скрит текст:
видях, че си пренесла част от превода на рускините, затова ще си позволя да те питам нещо. VK зарежда ли ти нормално и отваря ли ти всичко, като снимки например. От два дни връзката е ужасна, почти нищо не мога да отворя.

Кофти ми стана за Гюлсерен, а само този клип изгледах.  Confused

# 177
ОООффффффф ,на Дирка вече ще ѝ сложат ореол на светица ,много кахърна за всички , а баба-джим Рахми като разбере ,че е хамиле от Харун....

# 178
Айдааааааааа,бебек Харун-чу  абла ве аби вар Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 179

https://youtu.be/PtZHNsQJy10

Зарииии...след малко ще ти отговоряяяяя...
мали...тай Хюмейра Хюрейма лииииии..да не играе вещицаааа ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт