Като коне с капаци...колко поразии направи Дилара...колко обиди нанесе на Джихан...и пак продължава да го лъжееее...а и Харун...убиец...Джихан му е виновен...както и Джансу...все тя е виновна за поразиите ,които Хазал прави...

Но
, нещо ми се върти из главата, в един друг сериал (фатмагюл) сц. бяха подходили така,че героите да извървят пътя обратно и да се върнат в началото на проблема за да излекуват омразата. Та в тази връзка си помислих, че връщат Джихан пак да се влюби в "сестрата" на Харун , но този път "успешно". Е, всичко това с уговорката, че трябва някак си да излязат от задънената улица след смъртта на Гюл... 
и идвай по често... 

...Гюрпънар ще бъдат унищожени...бла бла...ами Айше...ще позволи ли... 

разхождам се че на вън чок топло не знайш пролет ли е лято ли е
Мерси за доставката на Чачко но само него ша гледам
на Тейлър , Мейлър с гайтанските важди ша мижам

...мерсаж за видеото...жалко само ,че Чачко не мърда...малко да покаже снага и...красота...
Хубавец си е той ...хубавец...

...най вероятно ще разберем в понеделник... 

...много издокаран...

...и ето как го превеждат мамашите...

...и дано някой напише два ,три реда
...че се засинях с поредните постове

макар,че имам "бели петна"
защото все нямам време да изгледам целите преведени серии и това вече стана десетина серии така, ама както и да е.
, те сега все едно започнаха отначало , могат да си измислят какво ли не, то вече няма нищо общо с това , с което започна
, затова нищо чудно.
, бебето ги е размекнало , както и Харунчо. Мммм, да, и на мен ми е мило като го гледам с детето , и той заслужава като баща да се радва на сина си. Но пък , що за пример ще е за сина си- убиец , измамник, мръсник. За всичко трябва да има възмездие .
От досега изгледаните турски сериали с неудоволствие мога да заключа , че добрите хора все си страдат и рядко завършват историите с хубав край
Препоръчани теми