Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Мамашите много се радват на Ди и Харун...и защо Джихан толкова бързо забравил Гюлсерен...ами какво да прави...животът продължава...няма ли и той право на щастие...все другите ли трябва да оправя...ухххххх...ядосват мееее... tantrum

Като коне с капаци...колко поразии направи Дилара...колко обиди нанесе на Джихан...и пак продължава да го лъжееее...а и Харун...убиец...Джихан му е виновен...както и Джансу...все тя е виновна за поразиите ,които Хазал прави... #Crazy

# 571
Дааа, Свет, направоооо, ще се изпусне от уплах Joy Joy Joy Но  newsm78 , нещо ми се върти из главата, в един друг сериал (фатмагюл)  сц. бяха подходили така,че героите да извървят пътя обратно и да се върнат в началото на проблема за да излекуват омразата. Та в тази връзка си помислих, че връщат Джихан пак да се влюби в "сестрата" на Харун , но този път "успешно". Е, всичко това с уговорката, че трябва някак си да излязат от задънената улица след смъртта на Гюл...

# 572
Paramparça Dizisi - Paramparça 60. Bölüm İzle

https://youtu.be/3npldVa-MRU

Виааа...ето 60 епизод... Rolling Eyes

Аз започвам да гледам това ,което изпуснах...

# 573
Цитат
Та в тази връзка си помислих, че връщат Джихан пак да се влюби в "сестрата" на Харун , но този път "успешно". Е, всичко това с уговорката, че трябва някак си да излязат от задънената улица след смъртта на Гюл...

PeaceДанооооо...сега и аз се сетих за Фатмагюл... bowuu

# 574
Благодаря Светче за линка , аз обаче ще пожелая лека нощ на всички! До скороо! bouquet

# 575
Благодаря Светче за линка , аз обаче ще пожелая лека нощ на всички! До скороо! bouquet

Лека ,мила... smile3524 и идвай по често... Hug

Лека ...и от мен... wavey newsm46 Hug

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 01:16 от Svet_sz

# 576
wavey lovekiss Hug

Премьера! "Осколки" анонс 61 серии в переводе Вюсала Мамедова!

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239039%2Fb7ac7ffb9 … t_-100436229_4183

Еййй...голяма гад е Маидето #2gunfire...Гюрпънар ще бъдат унищожени...бла бла...ами Айше...ще позволи ли... newsm78
Чакам с нетърпение да видя сблъсъка м/у Айше и Маиде... bowuu Shocked

Рейтинг 60- ой серии.

Total- 3 место- 6.15%
AB- 2 место- 5.34%
ABC1- 2 место- 7.22%

newsm10 newsm10 newsm10

Фемиииии...виж какво ти нося  Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 23:17 от Svet_sz

# 577
wavey wavey wavey

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug

- Джихан, неужели ты не понимаешь? Я влюбилась. Я не делаю, что-то правильное. Ничего не говори, пожалуйста. Не говори ни хорошее, ни плохое, я не хочу. Поговорим об этом позже. Увидимся.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 09:54 от Svet_sz

# 578

Фемиииии...виж какво ти нося  Rolling Eyes Laughing

[/quote]

Здравейте  Hug разхождам се че на вън чок топло не знайш пролет ли е лято ли е

Светлеееееее Hug Мерси за доставката на Чачко    но само него ша гледам Flutter на Тейлър , Мейлър с гайтанските важди ша мижам

а виж аз какво ти нося  Mr. Green https://www.facebook.com/1609593685984794/videos/vb.160959368598 … ype=2&theater

Crazy newsm68

искам  за видеото на рекламата по небрежни дрехи , вятър пясък и Чачко само по джинси къси  Mr. Green Blush

# 579
Добър вечер... wavey

Фемиииии Hug...мерсаж за видеото...жалко само ,че Чачко не мърда...малко да покаже снага и...красота... bowuu #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Хубавец си е той ...хубавец... Peace Peace Peace

Отивам да видя дали има нещо ново при мамашите... Rolling Eyes
Еха ..има втори трей...но нищо ново...Дито пак  е при Харун с бебока...а той нещо замисля...но какво newsm78...най вероятно ще разберем в понеделник... bowuu

2- ой анонс 61- ой серии.

Харун - Селин, все готово? Прекрасно...

http://www.startv.com.tr/dizi/paramparca/fragmanlar/sayfa/1/para … -bolum-2-fragmani

Дилара продължава да се среща с Харун...и да лъже Джихан... Shocked Shocked Shocked
Мамашите са във възторг Rolling Eyes...а аз съм в потрес...и от друго...още вчера ги четох...пращат Джихан при Гюлсерен...що за болни мозъци...да желаят смъртта на един човек...а Дито да се събере с един убиец...и аху ихууууу...не мога да ги разбера...нима Джихан не е човек...нима няма право на щастие...кому е сторил нещо лошо...кой поръчва убийство,преследване,поставяне на капани и тем подобни...и той бил героййй...примират по него ....офффф...всеки има право да мисли каквото си иска ,но на черното да казваш бяло...и...другата вещица...Маиде Shocked...нееее...за нищо на света не мога да приема  и да припадам по тези образи...Все едно да приема и аплодирам един капитан Али...абсурд... Naughty Naughty Naughty

Баръш Фалай от „Твоят мой живот”: Бях в ада на порока! (Спасила го любовта) Shocked

Скрит текст:
Баръш Фалай пръв сподели за пагубната страст, която имал в младостта си. Баръш Фалай предизвика поредно вълнение зад кулисите на „Твоят мой живот”, научи yahoo.ws. В медиите тъкмо заглъхна скандала между Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая, но колегите му даде храна на критици и псевдопуритани. "Твоят мой живот” се оказа истинска люпилня на скандали. Едва приключиха междузвездните войни на доскорошните любимци и злодеят в сагата провокира шум с признание за бурната си младост. Баръш Фалай пръв сподели с широката общественост, че навремето бил пристрастен към…секса! В страната, в която могат да простят тормоза над жените и алкохолните изцепки на знаменитостите, малцина имат кураж да повдигнат завесата над интимния си свят, какво остава да признаят нещо такова! Баръш Фалай обаче го направи, защото намери най-елегантния начин за това – маскира тайната си като любовна история! Да, наистина бил маниак, обичал по много от всичко, но срещата с Голямата любов го излекувала. В нощта, когато срещнал бъдещата си съпруга, разбрал, че тя ще е единствена и завинаги. „И днес помня до най-малкия детайл от онази вечер – косата й как пада на раменете и изражението на лицето й, пълно с любов и нежност. Трябваше ми обаче много време, за да привлека вниманието й, а след това – да я съблазни. Няма съмнения, че ме измъкна от зависимостта. Есра – и сина ни, когато се роди” Баръш Фалай е женен за Есра Ронабар от десет години. Двамата са преживели не малко, но никога заради трети между тях. Бракът им издържа на изпитанието на една чудовища катастрофа, която едва не осакати актрисата до живот. Преди месеци пък той оцеля след свински грип. След операцията и скандалите на Еркан Петеккая всички смятаха, че проблемите на съперника му в „Твоят мой живот” ще сринат поредицата. Баръш Фалай обаче се оказа късметлия – пък и има ангел, наречен Есра!

http://yahoo.ws/barash-falai-ot-tvoyat-moi-jivot-byah-v-a…/

Еркан Петеккая: "Не желая да коментирам действията на Нургюл"

Еркан Петеккая е любимец както в Турция, така и у нас. Познат е на зрителите като Галип от "Любов назаем", Али от "Времето лети", Йомер от "Памуковата принцеса", Ръза от "Дила" и Джихан от "Твоят мой живот". 45­годишният актьор е сред най-­скъпо платените в Турция. Тази година Еркан се завръща на големия екран с нов игрален филм.

­Най­-новият Ви проект е комедията "Колпачино 3". Как попаднахте в екипа?
- Съседи сме с Шафак Сезер ­ режисьорът на филма. Тъкмо беше излязла втората част, когато той ме покани да я гледаме заедно в тях. Останах приятно изненадан. Шафак по-­късно ми спомена, че ще прави и трета. Тогава се появи и предложението да се включа. С удоволствие приех.

­ Влизате в ролята на мафиот. Как се подготвихте?
- Малко преди старта на снимките бях на почивка в Южна Америка със
семейството си. Последната спирка бе Мексико. Средата там ми помогна да се ориентирам в престъпния свят, в който попада персонажът ми. Всеки актьор се подготвя различно за своите роли. Аз избрах да се сблъскам с реалността.

­ Често почивате в чужбина. Как виждате киното там?
- Бях в Орландо. В много отношения Турция се доближава до Америка, но
ми се струва, че все още не можем да стигнем това качество в чисто технологичен аспект. В Щатите предпочитат сериалите пред филмите. В момента американската кино индустрия е изпаднала в дупка. Дори Кевин Спейси се снима за телевизията.

­ Къде поставяте "Колпачино 3" в кариерата си?
- Не обичам да говоря за кариерата си. Всеки един актьор оставя следа след себе си. Дали ще се превърне в икона или не решава публиката.

­ Познат сте на зрителите с драматичните си образи. Как е сега в комедия?
- Знаете ли ­ помня първия си комедиен филм ­ "Негодникът". Сцените в
него бяха толкова абсурдни, че ако го гледаме в днешно време, хич няма да се смеем. Продуцентите ме пренасочиха към драмата. Те са виновни (смее се).

­ Снимате се предимно в сериали. Защо ви гледаме по­-рядко на големия екран?
- Така се случва. Избирам ролите си много внимателно. Понякога получавам предложения, които не ми допадат.

­ Насочили ли сте се към нов проект в киното?
- Ахмед Юмит подготвя своя следващ шедьовър вече година. Най­вероятно ще се включа, но все още чакаме нещата да се изяснят.Сега е бумът. Снимат се все едно са за големия екран, за киното. Но разликата е, че за дистанционното не се дават пари. А и всичко се качва в интернет.

­ Там водещ е рейтингът. Вие сте орисан ­ всеки ваш сериал се радва на огромен успех.
- Късметлия съм, да, но усилията са комплексни. Не можеш да вдигаш рейтинг сам. Името не е достатъчно! То само допринася успеха. Изключително важни са продуцентите, режисьорите, сценаристите, моите колеги.

­ В последните седмици колежката Ви от "Твоят мой живот" Нургюл отправи доста обвинения към Вас. Как реагира жена Ви Дидем?
- Учуди се. Не сме очаквали такова нещо от жена, с която до скоро седяхме на една маса.
­

Искате ли и Вие да кажете нещо по този въпрос?
- Всъщност има много неща, които трябва да се кажат. Не ми се струва обаче уместно да коментирам подобен въпрос, предвид това какви беди сполетяват Турция в последните седмици.

­ "Твоят мой живот" се излъчва в много страни. Репортери от цяла Европа идват за интервюта.
- Щастлив съм, че ме познават и извън Турция. Получавал съм доста международни признания. Но не мога да кажа, че съм световноизвестен.
Трябва още много да работя (смее се).

­ Как изграждате своите образи?
- От 20 години съм в домовете на хората. Винаги внимавам и се стремя публиката да не ме свързва с персонажите ми. Почти винаги съм романтикът, закрилникът, но понякога се налага да вляза и в кожата на злодея, когото всеки би намразил. Не ми се иска това по някакъв начин да повлиява на зрителите.

­ Бихте ли искали да режисирате?
- Адмирации към всички режисьори, но това не е за
мен. Изискват се много нерви. Аз не съм никак спокоен, няма да мога да
издържа. Затова предпочитам да съм пред, а не зад камера.

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/03/blog-post_242.html

wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 61- ОЙ СЕРИИ

ДЖИХАН РАССКАЗЫВАЕТ АЙШЕ О ХАРУНЕ

Джихан, который поедет в дом Айше, признается в чувствах и расскажет о случившихся с ним несчастьях благодаря врагу, который прибыл из его прошлого. Айше с интересом слушающая Джихана не подозревает о том что это Харун.

ОН МОЙ СЫН!

Диляра которая вновь с Харуном, больше не сможет сопротивляться желанию Харуна видится с сыном, она встретится с ним. Харун разозлившийся то что Джихан считается отцом его родного сына придумывает пугающий план.

ЦЕЛЬ МАИДЕ ХАНЫХ - ОЗАН

Маиде ханым использует Озана что бы нанести вред Джихану. С другой стороны отец Дениза, Бурхан теперь враг Гюрпынар'ов. Джансу, которая обнаружит что Хазал, находящаяся под домашним арестом не дома, не возьмет в расчет хитрость Хазал...

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 17:36 от Svet_sz

# 580
Не мога да редактирам ...затова пиша нов пост... Whistling

Нови снимчици от 61 епизод...Джихан пак са го изтипосали с букла... Shocked Shocked Shocked

Севинч ...да доказва невинността на Хазал  ли са повикали newsm78

Дениз май му порасна работата Rolling Eyes...дали знае ,че баща му е престъпник newsm78...много издокаран... #Crazy ooooh!

Премьера! "Осколки" 60 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедова

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239042%2Ff800923c4 … t_-100436229_4222

wavey lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss Hug

Снощи четох във фейса някакви съобщения в туитър...гугълчо едни ми ги преведе...че нищо не разбрах...ще има или не 3 сезон на Парчетата newsm78...и ето как го превеждат мамашите...

Новость для всех зрителей сериала Осколки от продюссера сериала.
Хакан Эрен написал в твиттере:"Конечно же Осколки будут продолжаться в новом сезоне друзья, не воспринимайте всерьез людей утверждающих обратное."

Сетих се ,че нали Ерко има 5 годишен договор с Ендемол...ще станат 3 години ...а какво ли ще снима през другите 2 години newsm78 newsm78 newsm78

Снощи изгледах и преведеният на руски 60 епизод...защо не ми харесва играта на Баръшш тук...???...толкова изкуствен беше...уж пострадал ,а пък много свеж изглеждаше и гласът му един особен...малко на рецитал го изкара обяснението в любов на Дито...не ,че съм предубедена към отрицателната му роля ...той и в Езел отначало беше лош...но перфектен...ама тук....цъъъъ...

Сега наливам кафенце... food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010...и дано някой напише два ,три реда Praynig...че се засинях с поредните постове ooooh! #Crazy

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 17:24 от Svet_sz

# 581
Здравей Светче и момичета,  bouquet bouquet bouquet
 Ето ме тук съм , да гледаме заедно  #Crazy #Crazy #Crazy макар,че  имам "бели петна"  Wink защото все нямам време да изгледам целите преведени серии и това вече стана десетина серии така, ама както и да е.

Относно продължението на сериала-ами да  newsm78, те сега все едно започнаха отначало , могат да си измислят какво ли не, то вече няма нищо общо с това , с което започна  Outta Joint Sick #Cussing out, затова нищо чудно.

Не съм чела коментарите на рускините , но ме провокира Свет с инфото, че искали Джихан да умре и т.н. , нелепо е  #2gunfire, бебето ги е размекнало , както и Харунчо. Мммм, да,  и на мен ми е мило като го гледам с детето , и той заслужава като баща да се радва на сина си. Но пък , що за пример ще е за сина си- убиец , измамник, мръсник. За всичко трябва да има възмездие .  #2gunfire #2gunfire #2gunfire От досега изгледаните турски сериали с неудоволствие мога да заключа , че добрите хора все си страдат и рядко завършват историите с хубав край  Sad Cry

# 582
Приветтттттттт...Виа.... wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Закъснях...бях на работа... ooooh!

# 583
Бреееееееееее ooooh! #Crazy...тоя лудия превъртя...не стига ,че Джи гледа сина му...психо...като сестра си ...и Маидето.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 584
Свет , изпуснах  нещо ... какво Майдето ? И какво става с Дениз и Джансу?

Общи условия

Активация на акаунт