Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Айй, Айшето май му се обясни в любов , а май Джихан каза ,че го е страх да се влюби ,
така ли е ?  newsm78

така ли е

# 556
Нищо не мога да схвана от мамшите...пишат на латиница и ми е доста трудно...Джи се страхува...Айше се страхувааааа...любовта била щастлива и нещастлива...демек нещатнаааа... Whistling

# 557
Йъл пита Джи за Демир...сигурен е ,че не е негов син...и кога казва ще ми кажеш истината...казва на Джи ,че иска да защити семейството си ,но и има право да бъде щастлив...

Йъл...Айше дава живот ,Джи...ще те направи щастлив...говори с Дилара...

# 558
Айше каза на Харун ,че Лейля е питала за него ...но...после...ооооооо...ти обичаш друга ...коя е тяяяя... newsm78

# 559
Хазал пак я скосихааа...злоба отвсякъде ,ейй... Shocked

Маидето вещицааа....

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕга сииииииииииииии..Дилара.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А пък Джихан седнал да мисли за неяяяяяя...глупачкааааааааа...патка.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 560
Голям глупак е Емрето...Хазалчито как го омагьосва само с една кърпичка...а пък Севинч  Shocked...дано си получи заслуженото... #2gunfire

# 561
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...Джито дойдееееееее... Party Party Party

# 562
Като ги гледам с Харун и бебек , много си отиват с Дилара.... обааачееее иначе какви ги е надробилаа...

ооо Хазалчик пак избягаа.. , а Озан май ще се светне за Майдето и Джандан скоро...малее какво падение за Джандан...

Олее от Майдето направо ми се повдига , буквалнооо, не бих я гледала дори "ангел" да играе... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire fight

# 563
# 564
А  да, Хазал с една кърпичка и го омая , глупчо, ама то нейното ще й дойде тъпкано...

Да , май Джан дойде , или нее   newsm78...

# 565
Джандан няма да се спре...а и Харун се подигра с нея...само я използваше...а за Маидето...съм без думи...вещица...Дилара е същата...като раждаше викаше ДЖИХАНННН...а пък сега....оххххх...как ми се иска Джи да я хванеееее...и да ги зареже всичкитееее...

# 566
Джихан дойде у Айше...и на трея ги има...

Какво ли ще прави Озан при Джандан... Rolling Eyes и кой ли е този, който нападна Дениз... newsm78

# 567
Взех трея от фейса и там пише...

61. BÖLÜM FRAGMANI
"Gelecek vaat etmeni beklemiyorum. Gelecek vaat edilmez, beraber kurulur. Yanında olmak istiyorum, izin ver lütfen."

глава 61. ‪#‎разбити‬ караваната му
" бъдещето не очаквам да обещаеш. те няма да бъдат обещаващи, построили заедно. искам да бъда с теб, моля те остави ме."

Сигурно са думи на Айше... bowuu

Хазал пак курназ го раздава...не стига ,че е виновна ами и продължава да се репчи на майка си...и пак Джансу и е виновна... #Cussing out #2gunfire...дано това момче Озгюр я вкара в правия път...

# 568
Рускините пишат, че Джихан е бил откровен с Айше и й казал,че не носи щастие на жените. И още , че това с Джандан и Озан било план на вещицата Майде  #Crazy

# 569
Ужастъъъъъ...Маидето направо е по зла и от Харун...макари ,че и той прати убиец при Джи...айдеее...да се събират всички гадове...Харун ,Дилара и Майдето и да изчезват от хоризонта...и Джи най найкрая да намери малко спокойствие при Айше...и АШК...естественно... bowuu bowuu bowuu

Представям си пък какво ще стане ,когато вещицата разбере за Айше и Джихан...мале мила... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт