Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
 Светле   Hug Heart Eyes Благодаря   Hug   Предполагам че като започне да излъчват Парчетата по бтв ще има хора в темичката     Peace   и като битти темата Sad къде ше пишеш в кои теми ?

# 541
  • София
Оле, Феми, мила - пропуснала съм: чак сега влизам в темата. Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (на патерички) Hug Hug Hug
Зло да те забрави! Heart Eyes
И Чаатай да те сполети. Flutter Joy Joy Нали все си мечтаеш да го срещнеш някъде - пожелавам ти го от все сърце. И още по-хубаво ще е, ако го срещнеш в приказния Истанбул. Blush

Hug Hug Hug

# 542
 Тинче , мила Hug  чок благодаря за пожеланието дано   стане  Praynig  но надали  Mr. Green   Приказния Истанбул както върват нещата нема го посетим скоро  Sad      Само да сме здрави  другото ще се нареди

И на теб ти желая видиш    твойте кой бяха че ги обърках  Mr. Green

# 543
  • София
Тинче , мила Hug  чок благодаря за пожеланието дано   стане  Praynig  но надали  Mr. Green   Приказния Истанбул както върват нещата нема го посетим скоро  Sad      Само да сме здрави  другото ще се нареди

И на теб ти желая видиш    твойте кой бяха че ги обърках  Mr. Green
Когото и да видя, няма значение. Grinning Аз и на Чаатай ще се зарадвам, не ме разбирай погрешно. Whistling hahaha hahaha

# 544
 Знам бе  Тинче  , че и на него ша са радваш  Joy Кажи за рекламата на Колинс Джинс  харесалити как е барнат  за снимките в Бодрум . Отиваму дънково облекло  Flutter  Мурат Боз твоя също е рекламирал за Колинс джинс

Тинче можи и Гюкхан Кесер да видим   Mr. Green    tooth

Почва нов сериал с Баръш Калъч от понеделник    ша го гледаш ли ? 

# 545
  • София
Знам бе  Тинче  , че и на него ша са радваш  Joy Кажи за рекламата на Колинс Джинс  харесалити как е барнат  за снимките в Бодрум . Отиваму дънково облекло  Flutter  Мурат Боз твоя също е рекламирал за Колинс джинс

Тинче можи и Гюкхан Кесер да видим   Mr. Green    tooth

Почва нов сериал с Баръш Калъч от понеделник    ша го гледаш ли ? 
Мале, в понеделник почват хиляда сериала! ooooh! Ще го гледам на запис, че съм се наточила на Ask Yalani Sever, който ми изглежда забавен и разтоварващ. Whistling А този с Баръш Кълъч е доста тежък, съдейки по рекламите. Rolling Eyes
Иначе, Баръш ли е - дайте го насам. Joy Joy
А на Мурат bishop също му отива дънково. Grinning

# 546
Ехаааа...и Тинчето се е появила...  wavey момиченце... Hug Heart Eyes

Цитат
Иначе, Баръш ли е - дайте го насам

bowuu Peace Joy Joy Joy Тине Hug...гледай утре вечер Rolling Eyes...Баръшката ...опс Whistling...Харун ще сияе от радост...и...дано забрави или по точно  Naughty...дано му дойде акъла в главата ,че Джихан няма никаква вина за смъртта на сестра му... bowuu
А...за Мурат Thinking...много хубава двойчица са с Аслъто...чок гюзел... bowuu bowuu bowuu

Тине...ето ти един Баръшко... Two Hearts

Фемиии Hug...аз пиша само тук...и в темата на Съла...отвреме навреме...гледах доскоро и Кралицата и писах и в нейната тема,по точно в темата за сериала,но нещо ми се изгуби тръпката...и не съм гледала няколко епизода...може би като завърши ,ще изгледам всички накуп...от любопитство...Още от началото бях предубедена...към Мериам...и...се оказах права...жалко за Мурат,който много харесвам ,че толкова бързо ще приключат със сериала...жалко и за феновете му ,които толкова време чакаха да се появи на екран... Sad

Сега си пускам 59 епизод на руски...имаше моменти ,които много ми харесаха и искам да видя ...по точно да чуя и разговорите в тях... bowuu

Явно Емине...се завръща у Гюрпънарови... newsm78

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 00:23 от Svet_sz

# 547
  • София
Доста късничко се включвам, но сега ми е паднало.  Laughing
Резюме за 60-ти епизод на Парченцата: http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/04/60.html

Като споменахте Баръш, та се сетих... актьорът, който играеше синът му в "Кварталът на богатите" Тамер Йолмез ще играе в Кьосем - принц Осман, който по-късно става султан.

# 548
Здравейте девойки, Свет, Феми , Зарани ....  Peace Не можах тези дни да се вредя и аз до компа- много задачи покрай щерките, както и да е.... Очаквам довечера дано мога да гледам с вас... Интересно ми е Джихан как ще реагира на Дилариното "предателство", но и аз мислех, че нямаше дълго да издържи да не му каже при тия ревове, тя обича Харун повече отколкото го мрази.

А Хазаааал, оффф, заслужава да я изхвърлят отвсякъде... ама... newsm78 #Crazy

Айде до довечера ,  Hug Hug Hug

# 549
Добър ви ден,момичетааа... Hug Hug Hug Hug Hug

Зариииииии Heart Eyes Naughty...да ТИ СЕ ПАДА по честичко бе ,милаааа... Praynig Praynig Praynig...сайдисвайте ме ,когато се сетите...останах самичка ... Sad Sad Sad ...да се боря...на фронта... Crossing Arms Whistling ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мерсаж за резюмето Hug...а за момчето в Квартала на богатите...ммм newsm78...беше едно къдравичко ,нали....аз не съм гледала много серии...може и да бъркам... newsm78...ехааа...сетих се...видях го у нета... Rolling Eyes...познала съм Wink Joy Joy Joy

Виааааа Heart Eyes...най накрая се появи...ами строй ги малко щеркитеее... Naughty Joy Joy Joy...да те допускат до компа по честичко... bowuu Joy Joy JoyМоите дечурлига...божкеее,те вече са за женене  bowuu Joy Joy Joy,съм ги предупредила ...всеки понеделник компа или лаптопа да е свободен в 20.30 ч....и те изпълняват... Peace Joy Joy Joy
Дито пак започна с нейните номера...лъже Джихан , а той за да и запази "честта"...социалната какво ли не направи за нея...няма спокойствие за този човек...от една страна Ди,от друга Хазал...аман... Whistling ooooh!
И аз чакам епизода тази вечер ,но за съжаление ще имам гости и ще се включа по късничко...към 21.30ч....предполагам... bowuu

Хайде на кафе с Джанданката...не я долюбвам много ,но пък Аху се справя чудесно...и е доста миловидна... bowuu

И...една голяяяяма усмивка от Йълдъръм... Grinning

И...от двамата автомонтьори... Grinning Grinning

И...накрая ... Джи и Айшееее...в лабиринта ,наречен ...ЛЮБОВ... loveuuu

# 550
Гледаме ли , момичетаа! Аз малко закъснях и започнах от тъжното лице на Дениз като изпраща Джансу с таксито. Много ли съм изпуснала.... smile3518  ....

# 551
Ехоооооооо...Виааааа Hug...и аз сега идвам...доста закъсняххххх...и изпуснах кажи речи половината серия...

# 552
Джансу паднала от коня...а Дирка пак нищо незнае...оффф...

# 553
Ехоо Свеет, гостите изпрати ли   Wink , тука иначе отгатвам кое как .... Дениз май с Озкан отиде в бара да разбере повече за майка си ...и баща си ...... а, ако не е глупаво да попитам , че ми е убягнало....... newsm78Айшето знае ли за Диляра и Харун ? а за Харун и Джихан ?

# 554
Дениз разбра ,че не комисарят е неговия баща ,но жената не му каза кой е...

Нее...Айшето нищо не знае... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт