Благодаря
Предполагам че като започне да излъчват Парчетата по бтв ще има хора в темичката
и като битти темата
къде ше пишеш в кои теми ?
чок благодаря за пожеланието дано стане
но надали
Само да сме здрави другото ще се нареди
Аз и на Чаатай ще се зарадвам, не ме разбирай погрешно.

Кажи за рекламата на Колинс Джинс харесалити как е барнат за снимките в Бодрум . Отиваму дънково облекло
Мурат Боз твоя също е рекламирал за Колинс джинс 
Кажи за рекламата на Колинс Джинс харесалити как е барнат за снимките в Бодрум . Отиваму дънково облекло
Мурат Боз твоя също е рекламирал за Колинс джинс 
Ще го гледам на запис, че съм се наточила на Ask Yalani Sever, който ми изглежда забавен и разтоварващ.
А този с Баръш Кълъч е доста тежък, съдейки по рекламите.

също му отива дънково. 
момиченце...

Тине
...гледай утре вечер
...Харун ще сияе от радост...и...дано забрави или по точно
...дано му дойде акъла в главата ,че Джихан няма никаква вина за смъртта на сестра му... 
...много хубава двойчица са с Аслъто...чок гюзел...

...аз пиша само тук...и в темата на Съла...отвреме навреме...гледах доскоро и Кралицата и писах и в нейната тема,по точно в темата за сериала,но нещо ми се изгуби тръпката...и не съм гледала няколко епизода...може би като завърши ,ще изгледам всички накуп...от любопитство...Още от началото бях предубедена...към Мериам...и...се оказах права...жалко за Мурат,който много харесвам ,че толкова бързо ще приключат със сериала...жалко и за феновете му ,които толкова време чакаха да се появи на екран... 

Не можах тези дни да се вредя и аз до компа- много задачи покрай щерките, както и да е.... Очаквам довечера дано мога да гледам с вас... Интересно ми е Джихан как ще реагира на Дилариното "предателство", но и аз мислех, че нямаше дълго да издържи да не му каже при тия ревове, тя обича Харун повече отколкото го мрази.

...да ТИ СЕ ПАДА по честичко бе ,милаааа...
...сайдисвайте ме ,когато се сетите...останах самичка ...
...да се боря...на фронта...

...а за момчето в Квартала на богатите...ммм
...беше едно къдравичко ,нали....аз не съм гледала много серии...може и да бъркам...
...ехааа...сетих се...видях го у нета...

...най накрая се появи...ами строй ги малко щеркитеее...
...да те допускат до компа по честичко...
Моите дечурлига...божкеее,те вече са за женене
,съм ги предупредила ...всеки понеделник компа или лаптопа да е свободен в 20.30 ч....и те изпълняват...

Препоръчани теми